Adelena- O bloggeriță moldoveancă la Cluj

Am rămas din prima parte, la o întrebare de baraj. Ce pot să fac o zi întreagă în Iași, să profit la maxim de oraș?

Adelena- Ți-ai ales persoana greșită dacă vrei să te distrezi, adică cluburi, baruri, d-astea . . .

Păi am zis că vin de dimineață 🙂

Adelena- Dar aș putea să fac un itinerariu turistic, pornind de la gară, apoi Râpa Galbenă, unde este Esplanada Elisabeta, apoi la Biblioteca Central Universitară, Casa de Cultură a Studențiilor, urcăm mai sus spre Palatul Copiilor și Casa Armatei. Mai sus ajungem în Copou, la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, facultatea mea este în partea dreaptă. Mergem mai sus, ajungem în Parcul Copou, vedem Teiul lui Eminescu, este și un muzeu acolo . . .

Putem face un mic popas la Teiul lui Eminescu? Că m-ai alergat destul de tare până acolo :)) Care-i povestea, că am auzit destul de multe?

Adelena- Ia, să vedem ce ai auzit despre Teiul lui Eminescu? Chiar sunt curioasă 🙂

Doar am auzit că este Teiul lui Eminescu și că a fost student și compunea poezii acolo . . .

Adelena- Pe acolo, something . . . Teiul lui Eminescu are 540 ani, poveștile ce le-am auzit eu sunt că acolo compunea poezii, a fost la Iași student?!

Nu, nu a fost student . . .

Adelena- Student ai zis tu!

Știu că s-a dus în Viena fără să fie student . . .

Adelena- Era prieten cu Crenguță. Tot la Iași sunt și Plopii fără soț, pe lângă adesea am trecut, de-l cunoșteau vecinii toți, dar tu nu m-ai cunoscut 💔:))

iasi

Am mai avut un interviu cu o tipă, Andreea, ce este studentă la jurnalism în Iași. Ea mi-a recitat poezia ” O, rămâi . . . “

Adelena- O rămâi, rămâi la mine, te iubesc atât de mult, ale tale dorui toate . . .

Am și pus audio pe Youtube, o sa facem un link cu patos 🙂

Adelena- Bine că în Iași era și editura Junimea . . .

Îmi spuneai că nu ești specializată în materie de cluburi și baruri. Care sunt modalitățile în care revii la zen, în momentul în care ești în 1000 de direcții, așa mai messed up?

Adelena- Deobicei ies în natură, servesc o ciocolată, o cafea nepărat, îmi place să simt fiecare gură de cafea, e delicios. Dar când vreau să mă relaxez pur și simplu ies în natură, mă plimb singură, îmi pun câștile în urechi, ascult oameni pe stradă, așa scriu Minutul de Filosofie, stuff like this. 

cafea

Deci, ești adepta muzicii sau a podcasturilor?

Adelena- Muzica, deși îl ascult și pe Katai. Katai, dacă mă auzi, you are the best! 

O să-i dăm un tag la postare :)) Pentru starea pe care o ai acum, ce muzică s-ar potrivi?

Adelena- Pentru mini?

Ceva pe vibe-ul tău . . .

Adelena- Eu ascult rock deobicei 🤘

Nu pari genul :))

Adelena- Nu se vede după cizme cu catarămă, nu?! 👢 Eu ascult deobicei rock, din clasa a 7-a . . .

Clasic?

Adelena- De toate, hard, punk, metalic, balade . . .

rock

Ai fost și la concerte?

Adelina- Am fost la Thrty Seconds to Mars. Am văzut că este evenimentul “Rock pe Pâine” în Cluj!

Rock pe Pâine?

Adelena- Da!

Da, Clujul este un oraș care are și latura aceasta rock.

Adelena- Am descoperit, am aflat și eu, când mă întâlnesc cu oameni din Cluj și ascutăm același gen de muzică sunt 😮

Acum știu că o să fie un exercițiu de imaginație aproape imposibil, s-ar putea să fie cea mai grea întrebare din interviul ăsta, cum ar arăta un top 5 al melodiilor tale preferate? Sau al trupelor, să fie 5 chestii din universul rock de care nu te-ai putea lipsi . . .

Adelena- Trupe? Păi, sunt mega-extra-fan Green Day, prin clasa a 11-a am avut site făcut pentru Green Day!

Era fan-club?

Adelena- Era un site în care băgam toate informațiile pe care le găseam pe internet despre Green Day, orice găseam despre ei. Și corepondeam cu ei, puteai să le trimiți scrisori și chiar îți răspundeau.

Pe vremea când era Cool, Bravo :))

Adelena- Da, făceam schimburi de postere din Bravo, dădeam acolo anunț cu schimb postere.

Și luam revistele numai pentru postere :))

Adelena- Numai pentru postere, aveam camera plină de postere. Aveam multe postere cu Marilyn Manson, The Rasmus, cu Green Day găseam mai rar. Țin minte când am găsit un CD cu Green Day în Metro, albumul “Kerplunk” din 1992, anul în care m-am născut, eram: ” Măică sfântă, Green Day! Ești nebun?!” Revenind, în top ar fi Green Day, The Rasmus, care nu mai cântă acuma . . .

Serios? Nu mai cântă?

Adelena- N-am mai văzut nici un album nou de la ei. Ar mai fi Vile Valo sau HIM, este aceeași persoană…

Colega mea de bancă era înebunită, avea tricou, era cel mai mare fan :))

Adelena- Voiam să zic ceva funny despre Vile Valo, dar acum nu mai zic, îți zic în privat . . .

Suntem numai noi doi aici :))

Adelena- Daaaa!

L-am tăia la montaj, dar nu fac montaje la YOLO-Interviu, îmi zici după. Am ajuns la 5 trupe, în topul ăsta nu intră Linkin Park?

Adelena- N-am ajuns la 5, ți-am zis Green Day, The Rasmus, Vile Valo, Linkin Park că obvious, Thirty Seconds to Mars obvious că am fost la și sunt the best, acum ascult și The Score, dar nu știu în ce categorie să-i bag. Băi, Billy Talent să ascultați, chiar dacă numele sună a manelist este rock, rock pe pâine. Metallica nu mai zic, AC/DC, am multe, Nirvana, nu pot să fac un top . . .

Nu știu dacă este un blestem sau modă, ce părere ai despre soliștii de trupe rock care se sinucid? Crezi că este un blestem al faptului că nu ai destul de mult succes ca și muzician în timpul vieții și lumea te ascultă mai mult după ce mori? Ești de acord cu mine că acum mult mai multă lume ascultă Linkin Park?

Adelena- Da, dar nu văd nici un sens în ceea ce ai spus. Acuma, hai să fim serioși, crezi că Chester s-a gândit că dacă se sinucide va avea mai mult succes Linkin Park. Are you fucking kidding me?

La nivel de motivație eu aș face o paralelă între el și Kurt Kobain pentru că erau sub un mare stres. Ultimul album Linkin Park nu era tocmai grozav și era chestia aia că nu-și mai poate mulțumi fanii…

Adelena- Eu cred că a avut mai mult probleme personale, oricum el era o persoană mereu așa mai tristuță, un pic de Bacovia, mie îmi place Bacovia. Dar era așa mai emotiv, avea multe probleme, nu vreau să vorbesc despre el, că a avut și el motivele lui, dar nu cred . . . Eu nu m-aș sinucide acum, că nu am succes, nu cred că ar face nici el asta. . .

Muzica rock ți se pare una tristă?

Adelina- Nu, muzica rock mie îmi dă energie. Marea majoritate a articolelor mele sunt scrise pe muzică rock, chiar dacă sunt romantică, n-au nici un sens. Mai ales când sunt nervoasă, bag un hard rock și mă calmez.

Cum arată cititorul de pe blogul tău? Care este profilul lui?

Adelena- Eu l-aș descrie exact ca mine, o persoană care vrea să crească . . .

Deci, în general sunt fete?

Adelena- Să știi că am băieți, foarte mulți băieți.

Că ești “urătă”, nu? :))

Adelina- Da 🙂 Dacă sunt urâtă mă vor fetele, că nu înțeleg?

Am pus cu ghilimele :))

Adelina- Să pui o poză aici cu mine, să vadă lumea cât de urâtă sunt :))

sporty

În costum de baie, facem clickbait :))

Adelena- N-am așa ceva :)) Foarte mulți băieți mă citesc, nu știu de ce, i-aș întreba . . . Dar cititorii blogului meu sunt oameni care vor să se dezvolte, le place să citească, mai mult scriu despre cărți decât despre marketing și chestii de lifestyle, filosofie. Eu cred că sunt folosofi, că scriu multă filosofie, sau cel puțin așa îmi place să cred. Am Minutul de Filosofie și în daily basis scriu despre mine, filosofie, pe unde am mai călătorit. 

Care este proporția dintre filosofie și acțiune într-o zi normală pentru tine? Cum reușesti să faci tranziția când te pierzi în filosofie? De multe ori în Cluj, mergem la prea multe evenimente motivaționale și mai uităm de acțiune . . .

Adelena- Eu mă refer mai mult la o filosofie de toamnă, dar eu mă văd ca o persoană de acțiune, drept dovadă că m-am mutat la Cluj. Se ia ca acțiune? Proporția într-o zi normală eu zic este 70% acțiune, sper, colegii mei mă pot contrazice . . .

Și acțiune mai mult dimineața, la amiază . . .

Adelena- Seara! 

Și momentul perfect de filosofie?

Adelena- La 12 noaptea :)) Momentul perfect de filosofie aș spune că este dimineața deobicei sau la prânz, după ce termin ședințele și încep să mă plimb așa aiurea prin oraș. Acelea sunt momentele mele de filosofie, cu câștile în urechi, când mă gândesc la toate și la nemurirea sufletului . . .

De când ai venit în Cluj, care au fost elemente ce te-au inspirat pentru a scrie scrie filosofie, ți-au dat un vibe special?

Adelena- Strada pe care stau eu este atât de frumoasă, că am copaci și pe o parte și pe alta, îmi apune soarele exact în cameră. Răsăritul este în cameră la colega mea, am posibilitatea să le văd pe amândouă. Când strada este plină de frunze uscate, este superb! Chiar povesteam cu o prietenă că mă simt foarte bine la Cluj, având în vedere că am stat o perioadă în București, în Iași, bine și în fiecare județ din țară, cum îți povesteam și în prima parte. La Cluj lumea este pusă pe treabă dimineața sau mă rog, în prima parte a zilei, sunt așa ca niște furnicuțe care tot au treabă și de la jumătatea zilei sau spre seară așa, vezi lumea stând la terase, pe iarbă, pe scări cu cafeaua în mână, stau de vorbă câte doi oameni, mai rar vezi câte unul . . .

th zilele clujului

Să vorbească singuri :))

Adelena- Nu să vorbească singuri, să stea, să se plimbe, cum mă plimb eu ca nebuna, dar muncesc o bucată de zi și au timp și pentru ei, pentru socializare, evenimente. Îmi dă așa un vibe fain Clujul, ca energie este foarte fain, chiar dacă eu sunt moldoveancă și sunt oleacă mai rapidă . . .

Oleacă :))

Adelena- Olecuțică mai rapidă, dar am început să mă adaptez, am începtu să întârziu la întâlniri 🙂

Ce te face nebună, că mi-ai menționat motivul acesta în destul de multe răspunsuri?

Adelena- Ce să mă facă?

De ce te consideri nebună? Ce te face nebună? Te consideri mai nebună decât ceilalți?

Adelena- Când m-ai cunoscut tu, m-ai făcut nebună, asta e partea a 2-a . . .

Deci din cauza mea :))

Adelena- Ne-am cunoscut la Future of Media!

Asta să se consemneze!

Adelena- Mă aveai pe Faceook, nu știu de unde și ai făcut un live la eveniment și ți-am scris: “Ești la eveniment? Că sunt și eu aici!”

ff2

Ioi, da! No, zi-mi de ce te consideri nebună, ce ai tu în tine de ești nebună?

Adelena- Mă consider nebună pentru că fiecare sfat pe care l-am primit, l-am călcat în picioare. Sfaturi mă refer aici de la anumiți prieteni, chiar și de la familie, ai mei mă voiau la un job stabil, nu antreprenoare, am făcut tot ce am vrut eu, tot, absolut ce am vrut eu!

Ai fost YOLO, nu?

Adelena- Da, am fost YOLO, dacă poți să zic așa ✋

Ai zis că ai cam călcat în picioare sfaturi, dar ești genul care dă sfaturi?

Adelena- A, da! Cum să nu dau sfaturi?! Dar dau sfaturi numai atunci când mi se cere, când vine cineva spre mine. Nu mă trezesc așa: “Am un sfat pentru tine!” 

Care a fost cel mai grăitor feedback al unei persoane pe care ai sfătuit-o?

Adelena- O persoană din Cluj, ce practic vrea să-și deschidă propria lui firmă dar nu știe cum, nu prea are motivație și îl văd că se mișcă, că se mobilizează. Nu dau sfaturi așa să mă aflu în treabă, din cărți . . .

Nu vrei să te faci speaker motivațional? :))

Adelena- Dau sfaturi din propria mea experiență, nu vreau să fiu speaker motivațional . . .

Suntem pe locul 2 în lume la raport populație vs speakeri motivaționali :))

Adelena- Da, am văzut, că îmi tot scrie lumea pe facebook dacă nu am nevoie de coaching pe dezvoltare personală. Cred că au impresia că văd ceva în neregulă la Facebookul meu, că am nevoie de terapie 🙂 Cam ăsta este feedback-ul, în general dau oamenilor sfaturi despre carieră, îi încurajez să facă chestii, acolo în pătrățica lor. Îi văd că acționează, vin la mine și îmi mulțumesc sau pur și simplu îi urmăresc pe online cum se mișcă, asta este o mare sadisfacție pentru mine.

Că menționai de social media, îndrăznesc să te întreb, că ești pe marketing, care este rețeaua ta de socializare preferată?

Adelena- Instagram!

De ce?

Adelena- Mi se pare o rețea foarte simplă, bazată foarte mult pe vizual, având în vedere că pui numa pozE, bine că ai și video la IGTV și stories, pun stories la greu, dar nu vorbesc în story-uri :)) Având în vedere că nu mai avem acum timp să stăm să citim chestii de pe Facebook, bloguri . . .

polivalenta

Doar scriem și dă-i să meargă, alții să citească :))

Adelena- Daaa! Instagramul este ușor, că faci o fotografie, ce transmite mult mai mult decât ai putea să scrii și poți să vii în completarea ei și cu puțin text, dar nu exagerat. Am impresia că toată lumea stă acum pe Instagram și este o rețea ce prinde foarte mult la tineri. Și cum tinerii sunt viitorul, îi putem ajuta, influența în bine, foarte ușor pe Instagram.

Care ți se pare rețeaua viitorul ce nu are parte de multă atenție, dar în viitor o să crească foarte mult?

Adelena- Băi, am văzut că a prins foarte mult TikTok-ul ăsta. A prins la greu, mi-am făcut și eu cont, m-am uitat la câteva videoclipuri, după aia l-am trecut pe privat, că nu neapărat mă caracterizează. Am impresia că Facebook-ul se duce sau rămâne pentru generația milenară, am impresia că o să prindă Instagram-ul, TikTok-ul la greu și eu mai aștept să apară noi rețele . . .

Pe partea de business, în momentul în care începi o afacere și construiești o identitate vizuală, tu cu ce rețea ai începe? Pentru că îți pică toate așa în cap :))

Adelena- Depinde ce specific are afacerea, dacă este business-to-business sau business-to-consumer. Dacă este business-to-business merge pe Linkedin, completat de Facebook.

Poți să ai conversie de pe Likedin? Sau numai networking?

Adelena- Poți face și reclame pe Likedin!

N-am experiment-o că nu mi se pare friendly și îmi cere destul de mare bătaie de cap :))

Adelena- Este ca un CV pentru tine ca și firmă, poți să postezi joburi . . .

Am văzut că și Facebook are feature-ul ăsta cu share location ca să-ți dea notificări despre joburi în apropiere. Ce părere ai despre influencerii care folosesc site-urile de dating ca și sursă de promvoare?

Adelena- Site-urile de dating gen Tinder? 

Este viabilă o astfel de sursă de promovare?

Adelena- N-am intrat pe Tinder, sincer. Cred că am intrat o dată, când s-a deschis aplicația, știu că trebuie să dai swipe stânga și dreapta la care-ți place . . .

Da, pui o acolo un profil de Instagram și faci redirecționare :))

Adelena- Îmi fac și eu Tinder, acum că am rămas singură :))

Anunț în exclusivitate, dezvlăluri șocante! Adelina este singură, chiar dacă publicăm interviul ăsta pe câteva luni :))

Adelena- Posibil să fiu singură și atunci, mai mult ca sigur :))

sexy ade

Putem să punem și o urare de Crăciun până atunci :))

Adelena- O să fiu în Belgia 😎

Buuun! Dacă ai avea puterea să te teleportezi, unde ai vrea să fii acum, în secunda doi?

Adelena- În Bahamas :)) Într-o țară călduroasă unde să stau să beau și eu un Cuba Libra, un Mojito 🍹

Pentru totdeauna?

Adelena- Nuuu, doame’ feri! Două săptămâni îmi ajung 🙂

Spre final, am o întrebare puțin mai tristă . . .

Adelena- Hai, înstristează-mă!

Ce înseamnă pentru tine eșecul și dacă ne poți spune care a fost cel mai mare eșec al tău, cum ai reușit să-l gestionezi?

Adelena- Eșecuri nu prea am avut, poate doar în dragoste :)) În viața profesională nu am avut eșecuri sau nu știu, poate nu le-am văzut eu ca eșecuri. Le-am văzut ca oportunități de creștere, cred . . .

Lecții de viață?

Adelena- Da, dar un eșec în viață profesională care să mă pună la pământ n-am avut. Poate am avut una-două zile în care am fost în plafornare, platou cum îmi place să-i zic. În viața personală da, eșecurile în dragoste, relații de 6 ani terminate, ălea n-o fost eșec, au fost de bine 🙂

10429486_944072682283438_3066895166874889694_n

Schimbăm perspectiva în sus, să presupunem că ești aproape de stele și poți culege câteva. Care sunt stelele acelea? Care sunt planurile și visele pe care simți că le poți îndeplini?

Adelena– Abia aștept să-mi țin nepoțica în brate 🤗

Deci ești mătușă?

Da, în Decembrie s-a născut. Pe anul trecut mi-am atins visele, în sensul că mi-am dorit de foarte mulți ani să mă mut la Cluj, au intervenit o grămadă de chestii personale și tot am amânat, iată că finnaly m-am mutat Cluj. O să vină Webstock, mi-aș dori să devin ambasador la Webstock anul viitor!

webstock

Nice! Am o curiozitate și după aceea pun întrebarea de final, cred că te-am înnebunit destul de mult . . .

Adelena- Mie îmi place să vorbesc :))

Da, ți-ai găsit unul mai rău ca tine :))

Adelena- Văd :))

Ce mai vroiam să te întreb, am uitat . . . Nu te mai uita așa la mine, că-mi pierd șirul întrebărilor din cap :)) Așa, rămăsesm la Cluj. Am o întrebare pe care o adresez mai ales oamenilor ce se mută la Cluj. Care au fost primele tale cuvinte, prima ta senzație în momentul în care ai revenit la Cluj? Ce ți-ai zis în momentul în care ai revenit oficial la Cluj?

Adelena- Sunt liberă :))

13937780_1246185215405515_8503641362206688775_o

Liberă de ce?

Adelena- În Zig-Zag eram super-mega liberă că nu eram singură pe drum, dar după aia m-am mutat la București, apoi în Iași la părinți și în Cluj. Mă gândeam că o să fie ceva interesant pentru că în primul rând o să trebuiască să plătesc chiria . . .

Atenția, în Cluj, chiria este un subiect foarte sensibil, nu discutăm despre lucruri sfinte :))

Adelena- Da, nu vorbim despre lucrurile astea . . .

Putem să vorbim despre religie, sex, politică, dar nu despre chiria în Cluj :))

Adelena- Am venit în Cluj pentru că mi-am spus că o să fie o călătorie interesantă, momentul, locul, oamenii care o să mă schimbe foarte mult. Ce-o fost Adelina nu o să mai fie, va deveni din ce în ce mai evoluată. 

Rebranding?

Adelena- Fac un rebranding, apropo, vreau să-mi schimb pagina de Facebook :)) O să mă ajute foarte mult să cresc orașul, oamenii și eu pe mine însumi, că de la mine pornește totul, dar în mediul prielnic.

Deci practic o să te transformi atât tu, cât și blogul tău?

Adelena- Și eu, blogul, firma, tot ce este în contact cu mine!

Și deja ai început, sau it’s a long process?

Adelena- Deja am început!

Care sunt primele semne?

Adelena- Deja am început pe blog să scriu să scriu mai multe articole despre marketing, eu scriu articole pe tema aceasta și pe blogul companiei, dar am început să scriu și pe al meu și să mai tai din filosofie. Deși filosofia este bună pentru suflet, esta așa . . .

funny marketing

Pentru interviuri :))

Adelena- Ca să scriu un articol îmi trebuie un echilibru, să nu citesc doar cărți despre dezvoltare personală și cărți de afaceri, altfel o să încep să vorbesc ca în cărțile de afaceri. Practic, cărțile de afaceri ce spun același lucru, dar într-un limbaj diferit . . .

Începi să vorbești prin cuvintele altora . . .

Adelena- Da, este un fel de limbaj mental . . .

De lemn!

Adelena- De lemn, de ce vrei tu . . . Mentorul meu este Seth Godin, el combină chestia asta de limbaj de afaceri, de lemn, cu povestea, belestristică. Și atunci eu ca persoană citesc mai multe tipuri de cărți, atât beletristică cât și afaceri, ca să mă ajute să scriu articole și să mă dezvot.O să tai din filosofia de pe blog, să scriu mai mult despre marketing și afaceri, combinat în povești, din propria-mi experiență, de la evenimentele la care merg, oamenii pe care-i întâlnesc. Chiar mă gândeam să fac o paralelă între o relație de cuplu și una de business.

Ca în filmul “Thank you for smoking” sau “The Jonases”, unde era o familie inventată de o agenție de marketing care convingea tot cartierul să cumpere chestii.

Adelena- Da? Nu le-am văzut, dar o să le caut.

În final, dacă ai putea lăsa un mesaj pe fanii blogului tău, oamenii pe care i-ai cunoscut în Cluj, oamenii din Iași, contactele tale din agendă . ..

Adelena- Băi, am 12 000 de contacte în agendă 🙂

Eram sigur că o să te lauzi, deci ai crescut, nu mai ai 11 700 :))

Adelena- C-am avut pe cineva care să-mi facă curat în agendă, te rog frumos 🙂  Stai așa oleacă, să mai verificăm încă o dată, să vedem exact câte contacte avem . . .

Păi dacă ți-au pus numărul pe Instagram :))

Adelena- Am 12 274 de contacte în agendă!

Deci dacă vreți să o sunați pe Adelina, căutați-o pe Instagram :))

Adelena- Nu spune asta :))

Dacă n-aveți somn noaptea :))

Adelena- Trebuie să-mi scot opțiunea asta, nu mă mai căutați :)) Așa, ca mesaj vă îndemn să aveți curaj în propriile voastre gânduri să vi le exprimați, încredere în voi pentru că asta mie mi-a lipsit când eram mică. Dacă vă place ceva și aveți un drum pe care puteți merge, nu vă uitați în stânga și-n dreapta, că și mie mi s-au pus foarte multe piedici când am avut să fac agenția, foarte mulți prieteni care-mi căutau de muncă, maică-mea care îmi programa interviuri. Mergeți pe visul vostru, nu vă uitați în stânga și în dreapta, nu plecați urechea la negativități!

Fiți YOLO!

Adelena-Fiți YOLO! Am un articol pe blog, denumit “Sunt Idealistă”, ce mă reprezintă 100%!

Mesajul este unul foarte call-to-action. Ca și P.S eu las șansa celor pe care i-am batut la cap, i-am enervat, în cazul de față timp de o oră, să întoarcem moneda. Dacă ai sugestii reclamații pentru rubrica mea, întrebări pentru mine, microfonul merge la tine.

Adelena- Eu, dacă am întrebări pentru tine?

Întrebări, sugestii, reclamații . . .

Adelena- Băi, nu am, ți-am citit YOLO-Interviurile, multicele, foarte lungi ce-i drept, îmi ia foarte mult timp să le citesc. Și eu cum sunt cu atenția mai prin Carpați plecată, cred că asta ți-aș recomanda, probabil să le mai scurtezi . . .

Păi dacă nimeresc numai moldoveni la care le place să vorbească :))

Adelena- Moldovenii ăștia vorbesc mult, dar trebuie să tragi tu esența.

11745393_1024360717587967_4212470376051163907_n

De tăiat nu pot să tai!

Adelena- Atunci fă ceea ce faci, că o faci bine, dăi-nainte cu tupeu :))

Hai că avem și melodie pe final, tot rock :))

Adelina- Nu că-i Bosquito!

Da, așa un rock mai latino. Îți mulțumesc din suflet Adelina pentru prezența ta, la acest YOLO-Interviu!

Adelena- Mulțumesc și eu, sper să ne revedem că și așa stăm în aproape același cartier! 

Cu voi, dragi cititori, ne revedem în un nou YOLO-Interviu, unde o să aflăm împreună povestea de viață unei tinere clujence superbe, pe care viața a pus-o la încercare încă de mică.

Dacă vă place articolul puteți rămâne conectați cu notățile de pe blog, abonându-vă la paginile de Facebook și Instagram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s