Ceasul, cureaua și pantofii

O prietenă dragă îmi spunea că la nivel de accesorii pentru un bărbat contează ceasul, cureaua și pantofii. Așa m-am ales cu un ceas destul de fain de ziua mea. Apoi am testat alternativa smartwatch, dar parcă tot la ceasul clasic de mână analog m-aș întoarce. Așa am descoperit platforma dedicată timpului și stilului a celor de la Tio. Și să vedeți ce prețuri mișto au la o gama foarte variată, apretată pentru orice tip de mână.

Cine poartă ceas la mână?

Deși la prima vedere ceasurile emană doar testosteron și masculinitate, acest magazin online pune la dispoziție câte o variantă atât pentru doamne cât și pentru copii, că tot urmează Dragobete, Ziua Internațională a Femeii și Ziua Copilului. Măcar nu-ți bați capul ce model să alegi:)) Acum la modul serios, ceasul de mână pentru dame este foarte pliabil pe ținute elegante și prețul este chilipir curat. Ceasul pentru copii, pe lângă preț, vine cu abordare destul de cool, fiind atragător atât pentru băieții pasionați de filmele de acțiune cât și de fetițele mai sportive, rezistența la apă și șocuri fiind un atuu de apreciat.

Băieții mai mari

Revenind la băieții mai mari, la lumea dinamică în care trăim, unde nu prea avem opțiuni, cel puțin în lumea reală, să punem lumea în hold. Fie alergăm cu viteza curentului, fie ne pierdem în valuri. Și chiar dacă privitul în telefon sau după panouri ce afișează ora par cele mai moderne alegeri, sunt momente în care privitul la ceasul de pe mână timp de o secundă pot salva situația. Posibil să fiu încă sub efectul filmului de aseară, mai precis Uncharted, cu Tom Holland, Mark Wahlberg și Antonio Banderas, dar gândiți-vă doar de câte ori am vrut să verificăm dacă avem timp să mâncăm ceva înainte de o decolare sau să cumpărăm suveniruri și ne-am pierdut în scop și timp printre aplicațiile telefonului sau panouri publicitare?

Bărbatul aproape clasic

Se spune că bărbatul la costum arată cel mai bine, versiunea clasică, apretată, în cel mai James Bond posibil way. Dar dacă îi adăugăm un ceas de mână bărbătesc într-o combinație albastru-auriu, într-un contur negru, parcă personajul nostru are și mai multă culoare, aduce mai mult a 2022, nu? Și dacă ne extindem viziunea putem găsi acest accesoriu ca asortabil atât la un costum negru cât și la un sacou albastru. Dacă esti adept de stil neoclasic, acest ceas este prietenul tău și la o ieșire într-un local mai pretențios, nu doar mentor la interviu, nunți și date. Alura business nu am menționat-o că se deduce din contextul creat. Dacă i-aș găsi un alter ego, i-aș spune “Tio 30 seconds elevator pitch”, când limba secundarului se apropie de jumatate drumului este semnalul că afacerea s-a semnat.

Tio Casual

Pentru cei pasionați de călătorit, probabil ați auzit măcar o singură dată în Barcelona: “Que pasa,tio?”. Este o formă de salut între tovarăși. Faza faină este că între tovarăși nu avem dușmănii că purtăm toți aceleași accesorii, mai ales dacă sunt mișto fără să pară că am făcut prea mult efort să le cumpărăm sau să le purtăm. Și aici se include clar și partea de ceas bărbătesc. Și probabil cei de mai de gașcă este modul Tio Casual. La cele 148 de grame ale lui e clar că nu-ți rupe mâna deși e realizat din oțel inoxidabil, fiind rezistent la apă și la șocuri. Că tot aminteam de vacanțe, Tio Casual este genul de ceas care atrage atenția doar când trebuie, când vrea stăpânul lui, nu strânge șir indian de hoți de buzunare după noi.

Timp și bani

Propunerea Tio este una din cele mai raționale posibile în materie de cum îți poți găsi accesoriul ideal pentru purtat la mână. Tio reprezintă magazinul tău online de ceasuri simple dar și de duminică, într-un buget mai mult decât decent. Tio ne ajută să setăm o nouă nuanță stilului nostru vestimentar și să răsturăm în siguranță o clepsidră întreagă de extra control asupra time managementului atât de prețios în ziua de azi, să putem începe o nouă zi la modul cel mai relaxat, să încălecăm o nouă provocare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s