Doar un alt YOLO blog neobișnuit

Dodo Pizza

A fost odată o dată și încă mai dăinuie o legendă a unei pizzerii neobișnuită, cunoscută sub numele de Dodo Pizza, encriptată de un IT-ist rus pe nume Fedor Ovchinikov. Conform articolului introductiv, de pe blogul Dodo Pizza, un blog neobișnuit de fel, business-ul a a luat naștere în 2011, desigur că în mama Rusie, în orașul Syktyvkar. A devenit cunoscut ca un concept ce îmbină pasiunea pentru tehnologie cu plăcerea nevinovată din bucătărie, numită pizza.

DodoPizza

Doar…

O pizzerie între altele se putea diferenția destul de greu de concurență doar prin alte rețete din bucătărie. De aceea, Fedor a dezvoltat o franciză extinsă în peste 12 țări, cu 450 de restaurante, având aceleași premise, aceleași promsiuni valabile pentru totdeauna, livrare în 45 minute sau pizza gratis + transparență totală privind tot business, detalii puteți găsi și într-un articol din martie, scris sub formă de poezie pe aceeași temă.

Un alt…

Sunt foarte puține companii, doar cele listate la bursă, ce sunt obligate să-și facă publice situațiile financiare, care văd transparența ca o promisiune a unui marketing de succes. De la cum se prepară pizza, la auditul de retail, financiar, marketing, SEO și alte aspecte mai atipice, toate sunt disponibile pentru orice stakeholder interesate de produsele Dodo pe…

Blog

Sistemul acesta de diseminare a informației branduit de acești dodiști ruși ar fi inutil și nu foarte atractiv, dacă ar râmâne doar un PDF standardizat, pe site-ul companiei. Se poate spune că Dodo dă în mintea copiilor, dar inovatorii aceștia își propun să pătrundă în universul blogosferic, unde promisiunile să râmână scrise pe vecie. Poate chiar să participe ca și acest articol în cadrul competiției Spring SuperBlog, un format unde tot mai mulți antreprenori dau mâna cu microinflucenceri, sub tutela aceluiași set de valori, în beneficiul consumatorului, care se delectează cu aceste rânduri la o felie de pizza.

echipa-Dodo.jpg

Neobișnuit

După cum se poate observa în structura acestui articol, atipicul este un condiment destul de prezent pentru cei care sunteți obșinuiți cu un altfel de abordare. Dar aceste gânduri reprezintă un experiment ce cu puțin se poate metamorfoza într-un nou punct de plecare, care cumva să devină în timp o promisiune eterenă, un set de valori, mai bune sau mai rele, la care cititorii să poată adera cu ușurință, să se simtă ca omul dintre rânduri, care ar putea contribui cu cel puțin un subcapitol adițional de conținut direct din suflet.

La urma urmei blogurile faine devin obșnuite, ceea ce nu este un lucru deloc rău, deoarece în acel momentul se integrează în cotidianul oamenilor, devin jumătatea de pahar care contează.

Pariul YOLO

Cris B.-Povești, Valuri și Marketing reprezintă un loc în care ideile nu au margini, sunt imperfecte spre defecte, ghidate de valurile mării, petrecute de mii de pași pe plajă . Este un pariu YOLO, plin de povești cu oameni faini și tineri, deschiși la minte, o flacără plină de dorință de a scrie din scrie din pasiune, într-un prezent ce ne dă tot tot mai multe teste, în grile setate mai degrabă de inteligența artifcială, în defavoarea farmecului numit om de tip 1X2.

Cris B.

Căci ăsta e Cris B, cu versuri, fotbal, muzică, limbaj voalat, tenis, iubire, hate, leneveală, cu multe greșeli gramaticale, cu multă mâncare, cu multe idei stresante, cu un infinit de fixuri neîncadrabile în standarde. Cris este tipul de personaj ce întrunchipează băiatul bun cu apetit la fetele rele, veșnic pierzător la 360 de grade. Este foarte dificil de vizualizat acest vis numit studio de creație într-un viitor îndepărtat, dar prezentul este ascuns într-un YOLO garantat, atât timp cât ochii râmân închiși!

Se încheie cu acest articol o nouă competiție de Spring SuperBlog 2019, urmează gala de la Neptun și fără doar și poate sacul cu articole încă mai cerne făină editorială anul acesta. Chiar înainte de gală, B. are setată o aventură în Bruxelles în cadrul Săptămânii Europene a Tinereului, apoi un workshop prin Luxemburg și pe vară un nou Eramsus+ în Danemarca, iar toamna Spania este Cris, este YOLO, chiar în pragul împlinirii vârstei de 28 ani. Și asta chiar nu e tot, căci și misterul are farmecul lui.

Leave a comment