Un aeroport de vise numit Anunțul.ro

” Am sunat astăzi la ziarul local pentru a plasa un anunţ la matrimoniale.

– Ce aţi vrea să scrieţi în anunţ? mă întrebă tipul acela.
– ”Mic de statură, grăsuţ, caută blonde, înalte, cu sânii mari, exclusiv pentru sex. Fără obligaţii”.
– Mă cam îndoiesc că veţi obţine prea multe răspunsuri la asta…mi-a răspuns el râzând.
– Ai dreptate, îi zic. Adaugă şi brunete, totuşi…” 🙂

sursă-bancuri.net

De multe ori anunțurile sunt o sursă de amuzament, mai ales cele matrimoniale, videochat și cele legate de ghicitoare, dar sunt momente în care un anunț îți poate schimba viața. Dintr-un anunț de tip școala de vară, făcut în grabă de o tipă în clasa lui, Cris B. s-a trezit student și încă băjbâind prin Cluj. Tot după un anunț la o altă școală de vară, Cris și-a învins fobia de apă, descoperind pentru prima dată marea, ce a rămas prima și unica lui iubire. Nici are rost să mai zic că aventura din Albania a apărut după un apel în social media.

Ar fi destul de dificil chiar și pentru un super-erou ca și Cris să-și imagineze viața fără anunțuri. În primul rând n-ar fi avut unde să stea în Cluj, toate anunțurile de chirie fiind pe net. La nivel financiar-profesional omul nostru n-ar fi avut job, soarta facilitându-i recent vizualizarea anunțului de angajare, pe un grup tematic de social media. Moda cu bătutul din sediu în sediu s-a cam dus, chiar dacă lași CV-ul, săraca secretară nu știe toate necesitățiile de resurse umane ale unei multinaționale pe de rost și tot spre un site te va îndruma. Nu mai vorbim aici de oportunitățile de job în străinătate, unde e clar că nu o să-ți vină angajatorul să-ți bată în ușă să te cheme la muncă sau nu o să mergi tu de nebun, într-o țară total necunoscută, hoinărind din firmă în firmă.

Chiar în timp ce era la colaborator la redacția Biziday, Cris era uimit de viteză cu care se propagă viitorul pe piața muncii, cea mai recentă știre pe aplicație, având ca sursă pe cei de la Profit.ro, vine cu o prognoză conform căreia economia țării va avea nevoie de un plus de peste 0,5 milioane de oameni pe piața muncii, în condițiile în care 2 milioane de persoane active nu se regăsesc nici în piața forței de muncă, nici nu sunt angrenați în programe de formare. Ce oare le lipsește acestor oameni? Oare nu informarea? Să pună dracu mâna pe mouse, să dea 2 clickuri pe anunțul.ro, de exemplu, să vadă ce oferte de muncă sunt, nu cred că este un efort supraomenesc. Mai ales că site-ul ăsta fain de anunțuri, cu vechime de 29 ani, încă mai are și varianta tipărită pentru pasionații de print sau pentru cei care nu le leagă cu tehnologia.

” Angajăm paznic cimitir. Asigurăm cazare la locul de muncă ” 🙂

sursă-Adevărul.ro

Cum ar fi fost ca atunci când pierzi un act sau un obiect important să nu ai unde să anunți? Ar trebui să stai să alergi de nebun, să faci la backtracking până te rod cu totul frustrăile.

Cea mai antreprenorială idee a fost a celor ce au aplicat la Start-Up Nation. Când au văzut că nu le intră finanțarea, și-au pus anunț cu prețul pentru afacerea lor, risc minimalizat, profit mai mic, dar măcar nu și-au irosit timpul.

Anuțurile sunt un aeroport de vise, o sursă de regăsire a fiecăruia dintre noi, fie că ne căutăm mașina ideală la bugetul realist, fie jumătatea, o mobilă hipsteră, jucării la preturi decente, haine frumoase în vremuri mai delicate. De atfel, conform capital.ro se estimează o piața de 5 miliarde de euro până în 2020 și aici vorbim doar de componentele electronice, într-un articol publicat luna trecută, unde România a fost locul 1 în 2018 ca și creștere în Europa pe acest segment de piață.

„Vand hoit din 2004 1.9 diesel – 1.000 lei

Vand cadavru de masina din 2004 . E un hoit ordinar, defect motoru… are itp da degeaba ca nu mere trebe bagate 2 3 milioane in ea sa se taraie. Are motor de 1.9 diesel care arata ceva mai bine … nu are scursuri de ulei pe el e ok asa… mere si de piese batrana … are gume de iarna, interioru e destul de curat alrticulatiile sunt ok… masina a fost pe taxi si a mers pana acum 2 luni cand a decedat. Soferu spune ca sa oprit dintr o data. Posibil distributia obosita… sincer nu imi pasa. Vreau 1000 lei pe ea sau schimb cu golf 3 1.9 td simplu lovit fara acte etc mai dau si diferenta unde e cazul. Nu va obositi cu povesti care sunt sub aceasta suma de 1000 lei ca nu prea imi pasa. Motorul si cutia se potrivesc pe renault kangoo, solenza, dacia papauc etc. Sunt din deva, nu ma deplasez, nu am cu ce o duce nici unde- nu imi pasa… rog lasati un comentariu doar daca intelegeti acest anunt… daca nu, nu va mai obositi pe voi si tastatura e o pierdere de timp sa scrieti balade cum ati gasit voi mai bune sau cum iau 300.lei pe ea la fier vechi ca stiu si eu balade nemuritoare de cartarescu.

sursa- Turnul Sfatului.ro

A că mi-a picat fisa, oare ce niezău am face în momentul în care ne-ar pușca rețeaua electrică, s-ar strica mașina de spălat sau mai rău laptopul, dacă nu am avea avea rubrica de anunțuri la îndemâna noastră? Cred că ar cam trebui să fim specializați în de toate sau să avem noroc de vecini tare meșteri, nu?

Trendul ce pare să prinde tot mai mult este legat de comerțul și donația de animăluțe, când vezi câte un cățelus, o pisicuță sau chiar un iepuraș nivelul de cuteness atinge proporții diabetice. S-a ajuns la prețuri de sute și chiar mii de euro pentru rasele mai pure, mai rare. Partea frumoasă este că tot mai multe suflete fără stăpân își găsesc un om care să le fie alături la bine și la rău.

” Vând câine: mănâncă orice şi îi plac foarte mult copiii ” 🙂

Sursă-Realitatea.net

O viața fără anunțuri ar fi o platformă în beznă, lipsită de informație, de valoare, căci deși de multe ori le detestăm, suntem sătui de spam-uri, sunt momente în care avem nevoie fiecare să găsim, să vindem, să creștem.

Acest articol este un anunț că aventura acestui blog a atins și sfârșitul episodului 3 din competiția Spring SuperBlog 2019.

anuntul-300x300

One comment

Leave a comment