Fresh & good

Formula de tip fresh & good este visăm cu toți indiferent că vorbim despre frigider sau mașina de spălat. Cina de astăzi din păcate a debutat cu o veste proastă în sensul că pasta de linte cu aromă de ardei picant a prins mucegai. Avea termen de valabilitate până anul viitor, dar am lasat-o desfăcută. Oare ce aș fi putut să fac pentru a evita această displăcere culinară? Poate fi funcția antibacteriană lansată de Toshiba un răspuns? Haideți să descoperim împreună în randurile ce urmează!

Combinele frigorifice cu Plasma Pure

Noile modele de aparate frigorifice și mașini de spălat Toshiba sunt concepute pentru a oferi o certitudine în materie de fresh & good. Tehnologia Toshiba de sterilizare cu plasmă și de purificare a aerului produce ioni și electroni care pot elimina bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul, păstrând alimentele proaspete mai mult timp. Combina frigorifică GR-RF646WE dispune de Plasma Pure, 3 sisteme de răcire de calitate japoneză, Dual Inverter, 26 compartimente, congelator convert în frigider clasă energetică A++. Tehnologia 3 System folosește o pompă ce generează 3 fluxuri de răcire independente care permit diferențierea temperaturilor în diferitele compartimente, făcând astfel posibilă obținerea unei creșteri semnificative a conservării alimentelor, pentru o prospețime incredibilă. Tehnologia Dual Inverter are la bază un compresor invertor și două ventilatoare. Compresorul Toshiba asigură mai puține vibrații și zgomot, fiind totodată capabil să economisească până la 20% din energie în fazele de răcire rapidă și congelare. Practic compresorul și invertorul variază puterea pentru a stabiliza temperatura.

Mașinile de spălat cu GreatWaves

Și mașinile de spălat Toshiba au trecut la un nou nivel de fresh & good,. Modelul de mașină de spălat T05 Series este echipe cu tehnologia GreatWaves, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp. Noua tehnologie de spălare este inspirată de marele artist japonez Hokusai, autorul lucrării “The Great Wave of Kanagaza“. Tehnologia THE GREATWAVES este dezvoltată pe doi piloni: Flash Wave și Cold Wash, Flash Wave se referă la viteza mare de rotație a cilindrului și structura sa interioară particulară permit obținerea aceleiași calități de spălare care s-ar obține folosind apa la o temperatură mai ridicată. Cold Wash se traduce prin economisirea energiei cu până la 67% și protecția culorilor cu până la 39%. Spălarea la rece este dezvoltată prin tehnologia Flash Wave capabilă să spele la 40°C cu aceleași rezultate ale spălării la o temperatură mai ridicată.De asemenea, CycloneMix, garnitura antibacteriană și curățarea tamburului cu apă fierbinte de 90 °C sunt alte două funcții importante care asigură o igienă corectă și sănătoasă. Cu ajutorul rotorului din sertar, tehnologia CycloneMix mărește capacitatea de dizolvare a detergentului, îmbunătățind astfel performanțele de spălare. Rata de dizolvare a detergentului este crescută cu aproximativ 20% comparativ cu modelul fără CycloneMix.

Mai puțină bătaie de cap

Într-o perioadă în care stăm destul de mult în casă, iar frigerul este tot mai îndesat, la concurența cu mașina de spălat este foarte important să nu uităm de sănătatea noastră. Eu am avut noroc prin natura jobului actual să aflu cât de important este potentiaxlul de oxido-reducere și pH-ul. Când spălam și curățam frigiderul nu înțelegeam neapărat necesitatea de sterilizare. Mă tot certam cu mama că încinge priza când setează mașina de spălat la 90 de grade. Dar tot același tont se întreba în cât timp se strică mâncarea ce am desfăcut-o sau de ce hainele nu miros frumos după spălare. În cazul hainelor ( îndeosbi lenjerie) dar și carnii sau a legumelor vorbim despre pericolul infectării cu teribila bacterie E-coli în cazul în care nu acordăm o atenție specială sterilizării. Mucegaiul în general, dar mai la alimente nu are nevoie decât de apă și o temperatură mai variabilă și se instalează imediat. Acum că tehnologiile de purificare și igienizare Toshiba bataia de cap este mult mai mică, totul fiind la un click distanță, indiferent că vorbim de frigider sau mașina de spălat.

Concluzie

Conceptul de fresh & good este mai ușor de implementat ca niciodată, chiar dacă la prima impresie poate părea ceva de ordinul detaliilor, a manițiozității. Datorită Toshiba nu mai trebuie să ne facem griji, vorba românească mâncat, curat, frumos mirositor, aranjat și gata de însurat. Cu ajutorul tehnologiilor Plasma Pure și GreatWave ne asigurăm că luăm din frigider produsele proaspete și sănătoase și scoatem din mașină haine curate, ca noi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s