Fantezie cu aromaterapie

Astăzi vom invoca puțină fantezie cu aromaterapie. Au fost momente perfecte ce au început cu un masaj și deși natura își urma cursul parcă lipsea puțină magie? Well, eu m-am imaginat cum ar fi arătat o serie de scenarii din trecut cu uleiuri esențiale pure 100% în experiența unei aromaterapii prin masaj. Practic pe lângă senzația de relaxare și revitalizare să putem contribui la o stare de bine pe termen a lung a persoanei dragă nouă și de ce nu chiar și pentru noi înșine, căci aroma se inhalează reciproc. De menționat de la bun început că eu nu sunt maseur, doar am noroc în viață :))

Belgia, camera de hotel

Era o tipă micuță și draguță, 19-20 ani, zodia Gemeni, săraca cu ceva probleme la coloană, că lucra vara ca ospătăriță. Cică era un fel de warm-up pentru mine înainte de repriza principală de masaj pentru cealaltă tipă, mă simțeam în formă, pe cai mari. S-a întins instant pe pat, când a auzit de masaj, chiar dacă era pe post de pilot de încercare. Bine că mai masasem înainte. Am setat intensitatea mâinilor și punctele încordate și totul a mers lin de sus până jos. Fusese o zi lungă de plimbare și chiar discutam pe drumul de întoarcere spre hotel despre niște uleiuri aromatice, dar nu am găsit nimic pe această temă, căci era deja o oră târzie. Uleiul esențial de Grepfruit ar fi mers ca uns pe pielea ei fină și trupul gingaș, mai ales că dacă este să alunecăm în zona astrologiei, notele proaspete si citrice se potrivesc cel mai bine nativelor din această zodie, fiind un semn de aer guvernat de Mercur, planeta comunicarii. Uleiul esențial de grepfrut este uleiul care aduce lumină și bună dispoziție în orice încăpere, aroma sa de-a dreptul sclipitoare înveselește și revitalizează pe oricine, stimulând intelectual și stârnind curiozitatea.

Camera de trainning

Nu știu dacă ați avut parte de traininguri prin speaker la telefon, unde să stați baricadați 6-7 oameni, la o masă, să auziți un bla bla de o oră, despre cum trebuie abordată fiecare întrebare la un studiu de piață. Eu aveam și nu prea noroc, că eram manager și doar trebuiau să stau pe acolo și la un moment dat spiritul proactiv mi-a zis că decât să stau degeabă să le suflu în ceafă la colegi, mai bine mă joc cu umerii uneia dintre fete, ce aproape că ațipise, măcar o trezesc la viață, fac și eu ceva util. Masajul a mers bine, dar tipa și-a lasat capul pe spate să o pup. Cum nu eram într-un scenariu senzual de pe site-uri de profi, mi-era oarecum de ceilalți, mai ales că era și un șef de la București în inspecție. Uleiul esențial de Patchouli dacă îl aveam la îndemnână probabil nu aș fi amăgit-o/dezamăgit-o atât de tare. Patchouli are un miros unic, un mix de nuanțe balsamice, lemnoase, de pământ, picante, ierboase, rădăcinoase, ciocolatii și chiar asemănătoare vinului. Măcar ar fi rămas cu un gust bun pe buze, deși așezată pe scaun mi-era că pică pe jos de la vibe :))

Pe malul mării

Aici vorbim de 2-3 episoade de masaj pe plajă, dar o să mă rezum la cel unde m-am ales cu o cerere în căsătorie, ca follow-up, una la mișto, teoretic :)) Culmea, tot zodia Gemeni, micuță și slăbuță, se pare că acolo este nevoie de mine și mâinile mele magice. Faza este că având deja valurile aproape, aer proaspăt de libertate, chiar nu cred că mai era nevoie de nimic, poate doar de mai multă intimitate. Se poate spune că eram pe val, chiar atrăgeam simpatii de unde mă așteptam mai puțin. Fiind și un ficior nițel amuzant mi-a mers bine și pe toamnă. De menționat că îmbinarea vorbitului cu masajul este o rețetă ideală, mai ales dacă inserăm și niște glumițe.

Semnarea contractului

Tot la jobul unde avusesem trainingul era o tipa ce stătuse după interviu mult la povești cu mine. După câteva zile a venit cu prietena ei să semneze contractele de angajare. Era multă hârțogărie, astfel că una dintre ele a așteptat în camera alăturată, adormind rapid. Ambele petrecuseră bine de tot în noaptea anterioară, doar era vară, erau studente nebune, pe vremuri nonpandemice. Vedeam că stă prea mult să-și treacă datele și semnatură iar eu nu aveam foarte mult timp la dispoziție, că trebuia să merg în altă locație pentru un proiect. Am prins-o foarte prietenește de umeri și încercam să o revigorez cu un masaj. Aproape instant a rezolvat hartiile, după care s-a întins pe masă, tragându-mă la pieptul ei. Dacă nu știam că trebuie să vină o agentă de teren după niște materiale poate riscam, dar mai era și call-center-ul în cealaltă cameră. Aici cred că o fost alegere inspirată că nu am avut parte și de uleiuri esențiale, mai ales că era aceeași cameră de trainning din episodul anterior, plină de efervescență :)) Și totuși, după vreo 3 luni m-au dat afară de la acel job, poate că . . .

Camera de hotel, București

Ultimul episod de fantezie cu aromaterapie este defapt prima mea tangență cu masajul. Era un fel de competiție într-o delegație, gen cine masează mai bine. Dacă colegul mai în vârstă a vrut să-și etaleze talentele, nu puteam să o las pe cealaltă colegă cu buza umflată, să se uite la ei ca la TV. Și am întins-o pe at. M-am ales dat un feedback pozitiv, chiar dulce, de genul că nu știe lumea ce magii fac eu cu mâinile mele. Și de atunci am tot continuat, dar cred că este timpul de un upgrade, să adaug și o serie de uleiuri esențiale de calitate, iar site-ul celor de Aromaterie suna ca o alegere îmbietoare și nu foarte costisitoare, căci dragostea nu se explică, ea se simte, vorba unui cântec românesc mai vechi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s