Povești, Valuri și Marketing ed 2

Duminică, 1 noiembrie, în intervalul 15 00 – 18 00, va avea loc, online, pe Zoom, evenimentul “Povești, Valuri și Marketing”. Înscrierile la această a 2-a ediție sunt încă deschise și mai mult decât atât gratuite! Linkul de acces va fi disponibil înainte de eveniment.

Acest eveniment face parte parte din procesul participativ Com’ On 2020, Cluj-Napoca, susținut de grupul PONT și Primăria Cluj-Napoca. Organizatorii acestui proiect, ce include o serie de discursuri inspiraționale, o dezbatere Youtube vs TikTok și o revista a presei online, sunt grupul informal de inițiativă Clujul Altfel.

Discursuri Inspiraționale

Evenimentul va fi deschis de către Emil Călinescu, cu povește inspiraționale despre cele viața între cele 11 bloguri ale sale. Cu Emil am și un interviu pe blog.. Andrada Costea îl va urma la vorbitor cu o poveste plină de energie, a unui profesor, ce este și blogger în timpul liber și acum ceva ani a fost vedetă pe Youtube, în serialul “Weeekend Studentesc”.

Dezbaterea Youtube vs TikTok

Aceasta dezbatere își propune să stabilească ce rețea socială este mai utilă, Youtube sau TikTok? Va fi o dezbatere de tip Karl Popper, cu 5 runde, de argumentare, demonatare, răspuns și întrebări, iar publicul va decide echipa care a adus cele mai convingătoare argumente.

Echipa Youtube

Echipa Youtube va fi compusă din programatorul George Olteanu, Youtuberița Georgiana Mihăilă a.k.a Pisica Neagră și organizatorul de evenimente și om de marketing Bogdan Corda. Georgiana Mihăilă este și bloggeriță, fiind distinsă cu premiul întâi la competiția SuperBlog.

Echipa TikTok

În echipa TikTok, pe lângă subsemnatul, vor mai fi corporatistul pasionat de TikTok Iacob Dinu Ciprian și Cristina Loghin, organizator de evenimente, om de marketing și televiziune. Va fi foarte interesant și duelul dintre fete, având în vedere că ambele au tangențe cu televiziunea, Georgiana pe partea de sport la TVR, iar Cristina pe partea de comedie la Look TV. Practic reprezentanții tinerei generații din pe clasicul TV dezbat viitorul în online.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s