Necondiţionat şi relaxat

Cred că este idealul multora dintre noi să fie mereu pe starea de necondiţionat şi relaxat. Dar drumul până la mare, mai ales dacă stăm departe, gen Cluj, necesită o investiţie serioasă în materie de bani şi timp, asta fără să luăm în calcul riscurile de expunere la virusul pandematic. Şi atunci cum facem să nu ne simţim ca în seră în casă, toată vara, mai ales dacă stăm la ultimul nivel? Răspunsul este E.ON Cool! Nivelul următor de răcorire ne va învălui în rândurile ce urmează ca şi o supradoza de dor de iarnă ce se cerne în adieri line şi plăcute, că de băgat soarele în închisoare este posibil doar în cântece şi lumea bogată a imaginaţie 🌞

Abordări clasice de combatere a căldurii

Dacă suntem visători putem apela la dansul plii, dar la modul pragmatic o băutură rece sau îngheţată suna a opţiuni mai la îndemână. Si totuşi cât vin, bere sau cocktaluri să bem, că la un moment dat cedăm de la alcool şi facem burtică de la zahăr şi spre apus tot ne este cald, chiar răuţ. Că vrem sau nu, ajungem la duşuri dese şi tot mai multe weekenduri la piscină. Însă răcoarea de la duş trece în momentul în care am coborât primele scări din bloc, fiind înlocuită de transpiraţie, asta în varianta în care nu ne-am pus să gătim termic ceva prin bucătărie. Cu piscina ar ideal să coabităm zilnic, dar totuşi parcă sună prea riscant în perioada aceasta tulbure. Şi atunci ce să alegem, să fie o opţiune la-ndemnă, ieftină şi care să reziste măcar un sezon întreg? În afară de varianta extremă de rămânere la birou peste program, doar de dragul a sta cât mai mult timp răcoriţi. . .

Alternativa E.ON la modul cel mai cool

Să poţi sta în casă la modul necondiţionat şi relaxat, suna ca cea mai simplă definiţie E.ON Cool. Pachetul E.ON Cool conține un aer condiționat cu tehnologia Inverter și servicii la pachet, montaj, plus plata în rate împreună cu factura E.ON. La un preţ de 2-3 vinuri rose decente, doar 113 lei lunar, versiunea START include aparatul Yamato Avanti, cu eficienţă energetică răcire A++, eficiență energetică încălzire A+, agent frigorific R32, încălzire la temperatură exterioară -15°C şi control inteligent prin Wi-Fi, totul pentru un consum de energie mai redus şi implicit o economie la factură. După cum spuneam, nu este necesar să ne batem capul pe partea de instalare a aerului condiţionat, căci montajul vine rapid, fiind în pachet, asigurat de echipa E.ON de tehnicieni autorizați. Că tot vorbeam de cap, nivel de zgomot este redus, altfel că am mai scăpat de o durere specifică aparatelor de aer condiţionat. Şi cel mai tare este că în fiecare lună 10 norocoşi pot câştiga aparatele pe moca, doar dacă achiţionează pachetul E.ON Cool.

eon

Concluzie

Dacă E.ON s-a gândit s-a gândit să fie mai cool şi să instaleze şi să pună în funcțiune tehnologiile Inverter de răcorire pentru o stare de necondiţionat şi relaxat, totul la o rată lună de doar 113 lei, este un semn că liberarea pieţei de energie a adus cel puţin un element de comfort superior în casele noastre. Şi cel mai vesel aspect este că ne aducem aminte de ce iubim vara. Se lasă cortina peste soare şi seara ne bate la geam pentru a dormi în braţele noastre, într-o noapte nici prea caldă, nici prea rece, setată la karma ideală.

ff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s