Moni III- O persoană bună

Din partea a 2-a a YOLO-Interviului am rămas dator să îţi servesc o întrebare numai să văd cum o returnezi. Care a fost cea mai ciudată haină pe care probat-o la o prezentare, ceva ce nu te gândeai niciodată că o să prezinţi?

Moni- N-am probat-o neapărat la o prezentare, ci când am activat ca şi hosteassă la un eveniment de la Schwepess, am avut nişte pantaloni şi cu un sacou bărbătesc mov, super-largi, zici că eram un clovn, a fost super-aiurea . . .

Avea şi buzunare? :))

Moni- Da, erau ca şi costumele voastre bărbăteşti, dar super-largi şi totuşi erau de femei. Mă gândeam cine naiba poartă chestia asta?!

Cei de la Dior au furat designul costumelor tradiţionale din zona Bihor. Asta îmi aduce aminte şi cazul cu Louis Vuitton şi plasa de rafie, ştii, nu?

Moni- Da, da!

Chiar crezi că au fost oameni care au dat bani pe plasa de rafie doar pentru că era un L.V. acolo?

Moni- Sincer, chiar cred chestia asta. Multă lume cumpără doar pentru că scrie marca acolo, dacă scrie Zara sau Guess, oamenii cumpără . . .

misss 2

Ca şi fată, îţi rentează pe partea de încredere în tine, îţi merită financiar?

Moni- Nu, eu nu-mi cumpăr un lucru doar pentru că scrie mare Zara sau Guess, trebuie să-mi placă cum arată, să-mi transmită ceva lucrul respectiv. Nu aş fi cumpărat rafia respectivă pentru că mie se pare aşa aiurea, dar sunt persoane care sunt obsedate după firmă, după fashion . . .

După câte ştiu eu, Louis Vuitton este produs la Sibiu şi la Cisnădie, chiar şi Zara produce în Tailanda şi China. În schimb cred că este componenta acesta de marketing, aici aş vrea să te întreb dacă sunt momente în care o campanie de marketing te prinde, chiar dacă lucrezi ca hostessă la promoţii? Au fost situaţii în care ai luat blind şi nu te-ai mai gândit la portofel, au fost produse pe care le-ai luat doar pentru că ţi s-a pus ţie pata?

Moni- Da, de exemplu eu urmăresc pe Instagram câteva influencere ce promovau anumite produse pentru skincare, deşi ştiu că nu am nevoie pur şi simplu m-au convins să iau crema super-hidratantă ca să arăt bine şi la 50 de ani.

Tu chiar te gândeşti până la 50 de ani? :))

Moni- Glumesc, dar chiar am cumpărat produsele pe care ele le promovau, unele au avut efect, altele nu.

Care a fost senzaţia când ai văzut că nu avut efect, cum te-ai simţit?

Moni- Minţită 🙂

Şi când au avut efect?

Moni- Wow, ce recomandare bună! Şi la rândul meu şi le-am recomandat mai departe. Uite-te, eu consider că Plush şi-a făcut efectul, am scăpat de coşuri, am scăpat de anumite probleme de pe faţă şi chiar m-a ajutat. Contează foarte mult pe cine urmărim şi de unde ne extragem informaţia de marketing.

Vorbeai despre femei, despre tine, cum arată un bărbat ideal? De ce ţii cont în momentul în care analizezi un bărbat? Cum arată bărbatul generaţiei tale în viziunea ta? Poate nu ai un portret-robot până la cel mai amănunt, dar la ce ar trebui să aibă foarte mare atenţie băieţii în momentul în care ies cu fete din generaţia ta?

Moni- Mie îmi plac băieţii ce au grijă de ei, ce îngrijesc, sunt răbdători, perseverenţi, puternici, mă refer că dacă au un moment prost în viaţa lor să poată trece peste. Şi să fie open-mind, eu zic ca asta este destul de important, să nu fie ca şi caii care văd numai în faţă :))

38779235_1814319498603522_7385651295782174720_n

Ai deschis aici o cutie a Pandorei cu băieţii îngrijiţi, până la ce limită trebuie să meargă? Care sunt exagerările în viziunea ta?

Moni- Nici să-şi facă manichiura cu lac, extensii, pensat, tatuat de gene sau gene fir cu fir.

Gleznuţe goale merg?

Moni- Mai mult mă refer la chestia folositului de parfum, să nu miroasă a transpiraţie, să aibă haine curate, eu zic că acesta este un aspect foarte important. Chiar dacă nu se mai pune accentul în ziua de azi să fie gentlemani, dacă au maşină şi te duc la întâlnire să deschidă pur şi simplu uşa de maşină, să facă anumite gesturi care chiar contează, mie-mi plac super-mult gesturile acestea.

Păi sunt care deschid uşa ca să n-o trântească tipa :))

Moni- :))

Glumesc :)) Pe partea aceasta de chestii mai neserioase ne-am jucat destul de mult. Să zicem că avem cerul deasupra noastră, cum tu eşti mai înaltă ca mine, dacă te ridici în picioare, să zicem că mai 30-40 de centimetri până la câteva vise pe care să le îndeplineşti. Care ar fi acestea?

Moni- Să termin şcoala de asistent medical, să acumulez mai multe cunoştiinţe despre chestia asta şi să devin o persoană mai bună, ştii? Că degeaba eşti o persoană deşteaptă dacă nu eşti o persoană bună. Ideea este că am cunoscut o mulţime de persoane foarte deştepte dar aveau o răutate d-aia foarte exagerată şi eu consider că în ziua de azi trebuie să fii o persoană bună ca să fii o persoană de succes. Asta încerc, să fiu cea mai bună versiune a mea pe an ce trece, să fiu o persoană mai bună, să ajut, să fiu open-mind, consider că aşa o să am de câştigat pe viitor.

ff2

Dacă ar fi să alegi ce să atingi mai repede, ce ai alege, să fii fericită sau de succes?

Moni- Să fiu fericită, bineînţeles 🙂 

Vine o întrebare completară aici, pentru tine fericirea şi succesul sunt acelaşi lucru, sunt aspecte diferite sau se completează?

Moni- Eu consider că sunt similare, ca asistent medical când ai succes în carieră eşti şi fericit pentru că ai ajuns în punctul respectiv, ai şi bani, sănătate, oameni cu care să vorbeşti, să-i ajută, eşti mulţumit din toate punctele de vedere, atât financiar, cât şi psihic.

Care crezi că ar fi limita de sacrifcii şi compromisuri pe care ai fi dispusă să le faci pentru a fi de succes şi fericită, dacă ai zis că le luam la pachet?

Moni- Depinde foarte mult de context, dar aş putea să fac anumite sacrificii dacă aş ştii că fac o alegere bună şi destul de corectă. Sunt destul de deschisă să fac compromisuri, sacrificii, sunt destul de open-mind, inclusiv dacă aş găsi un post în care ţară să profesez ca asistent medical pentru că este bine să facem sacrifcii, dacă ştim că o să fim mai fericiţi.

Dacă ai avea de ales între dragoste şi carieră, ai sacrifica cariera în detrimentul dragostei?

Moni- Da, dar în egală măsură, dacă aş merge în altă ţară tot m-aş ocupa de chestia asta, deci moderat.

71243839_2433654150003384_5155547530867507200_n

Deci, şi şi!

Da, moderat!

Cred că am încorporat cam tot ce mă gândeam eu să te întreb, să te sabotez. Aş mai avea doar 2-3 curiozităţi, acuma mi-au venit aşa . . .

Moni- Ok 🙂

Vorbeam despre muzică undeva pe la mijlocul interviului, undeva prin minutul 20, că acum suntem în prelungiri, dacă ar fi să faci un top 5 muzical cu artiştii ce tot timpul se găsesc în playlistul tău, care ar fi?

Moni- Pot să mă uit? 

Da, te rog, poţi să te uiţi şi în telefonul meu, numai să nu dai peste ceva piese care nu-ţi plac, să-ţi strice zenul :))

Moni- “Străzile din Bucureşti”, de Florian Rus şi Mira îmi place super-mult, am fost de ziua mea în Bucureşti şi chiar mă regăsesc în piesa asta. Iarăşi îmi place The Motans, cred că toate piese lor . . .

Din cauza la The Motans mă uitam la serialul “Sacrificiul“. Ei şi Carla’s Dream asigură coloana sonoră.

Moni- Ar mai fi piesa “Doar pe a ta”, de Eduard Sanda feat Ioana Ignat şi “I like me better” de la Lauv. Şi piese tehno şi electro, când am momente, în rest ascult orice, de la muzică comercială, pop, nu am treabă.

Pe partea de recomandări culturale, ce carte aproape de sufletul tău ai recomanda?

Moni- Chiar recent am citit cartea “Cele mai strălucitoare stele”. Este aşa o carte romantică, mi-a venit prima în minte, este cea draguţă carte pe care eu am citit-o.

Pe final, dacă doreşti să transmiţi un mesaj comunităţii blogului, prietenilor, fanilor de pe Facebook, de pe Instagram . . .

Moni- Să deveniţi cea mai bună versiune a voastră, fiţi schimbarea pe care vreţi s-o vedeţi în lume, nu plecaţi în străinătate, încercaţi să faceţi o schimbare la noi pentru că se poate, dar trebuie întâi să luptăm. Şi să fiţi nişte oameni buni!

Super-tare! Ca şi P.S, la sfârşitul interviului las şansa celor pe care i-am bătut la cap, i-am pus să-şi stoarcă creierii să-mi răspundă mie la întrebări să-mi lase recomandări, recomandări, sugestii, să-mi pună întrebări, moneda se întoarce la tine.

Moni- Ce crezi că te face pe tine un om mai bun?

Nu consider că sunt aşa de bun. Consider că sunt un om mai bun decât ieri, sper, că mai rău de atâta nu se poate. Cunoscând oameni, iau de la ei şi dau înapoi în acelaşi timp, să fie un schimb de informaţii şi experienţe. De multe ori poate sunt un pic amuzant, îi mai fac să râdă, mai ales pe Facebook, mai fac o glumă, o caterincă.

Moni- Am văzut :))

Câteodată îmi spun oamenii că reuşesc să le smulg un zâmbet chiar şi atunci când nu le arde să râdă. Probabil sunt considerat cam neserios de fel câteodată, dar mă gândesc ca asta mă face un om mai bun.

Moni- Întotdeauna ai fost aşa glumeţ?

Cred că da, a fost direct proporţional cu experienţele prin care am trecut, cu cât am trecut prin ceva mai naşpa, cu atât am devenit şi mai glumeţ. Marcel mi-a făcut o caracterizare acum 3-4 ani, la o şcoala de vară, că port masca asta a tipului glumeţ şi zâmbăreţ ca să ascund altceva. Şi da, într-adevăr sunt drame prin care trece toată lumea, nu totul poate să fie roz, cu cât am devenit mai trecut prin viaţă, nu chiar cărunt, am câteva fire albe, cred că aşa am devenit şi mai glumeţ. Sunt pe principiul că ce nu te omoară te face mai puternic, în cazul meu ce nu mă omoară mă face mai zâmbăreţ.

Moni- Era o citat de genul zâmbeşte până mai ai dinţi 😊

Asta este de ţinut minte, n-am auzit-o, este exclusivitate de la tine :))

Moni- Da!

O ai cu drepturi de autor, ai înregistrat-o?

Moni- Nu, n-am înregistrat-o, dar ştiu că în albumul foto din clasa a 8-a, un coleg şi-a pus citat la poză:” Zâmbeşte până mai ai dinţi!” Mi s-a părut super-caterincă, mai am câteva în minte, ştii cum se numeşte un om sănătos? Un om necăutat! Asta mi-a zis-o un prof şi a fost aşa de deep, am crezut că o să zică ceva foarte amuzant, dar am fost aşa:”Serios?!”

33766469_1714238848611588_4698217420324601856_o

Pe principiul că mergem la doctor numai atunci când ne simţim bolnavi . . .

Moni- Da, da!

Sănătos la cap cred că nu mai nimeni în ziua de azi :))

Moni- Daaa . . .

Chiar, aici am eu o curiozitate, consideri că fiecare zi din viaţa ta este o doză de nebunie? Sau ai anumite zile ale săptămânii sau intervale orare în care nu vrei să faci nimic, efectiv doar să dormi, să te relaxezi?

Moni- Cred că dimineaţa sunt momente în care vreau să dorm, să mă relaxez, să nu fac nimic. Dar mă ridic din pat şi încep activitatea zilnic.

Deci, să înţeleg că nu eşti o persoană matinală?

Moni- Nu sunt o persoană matinală, dar cu siguranţă că dacă aş avea un job şi ar fi ceva mai interactiv, tot timpul aş avea o doză de nebunie, dar momentan nu este cazul. De nebunie am avut parte atunci când am fost la poligon sau am avut tot felul de activităţi, dar ăstea nu se repetă zilnic.

La poligon când ai tras ai pus faţă cuiva, ţi-ai imaginat că tragi în cineva?

Moni- Sincer, nu m-am gândit la nimeni :))

Deci nu ţi-ai canalizat energiile negative . . .

Moni- Nu, nu! Dar chiar te ajută să te relaxezi . . .

A fost pentru prima oară când ai pus mână pe un pistol?

Moni- Da, aş face chestia asta ori de câte ori aş fi stresată pentru că te stoarce de nervi.

Cum este să ţii pistolul în mână? 🔫

Moni- Este foarte fain, este o senzaţie foarte plăcută.

Şi primul glonţ care ţi-a zburat din pistol . . .

Moni- Tremuram, zici că aveam Parkinson, serios :))

Ai ţinut bine? Te-a dat pe spate sau te-a ţinut cineva?

Moni- Nu, am ţinut pistolul şi am dat bine, dar m-am lăsat super-mult pe spate. În mod normal trebuie să stai într-o poziţie fixă, nu trebuie să te laşi pe spate, că te poţi accidenta. Doar mi-a tremurat mâna, nu am avut mari greşeli, că nu nimeream ţinta asta e partea a 2-a.

cheiele turzii

Bine că n-am închis înregistrarea. Că tot vorbeai despre pistol, am un fel de întoarcere a întrebării pe care mi-ai pus-o, scuze dar nu mă pot abiţine, care este super-puterea ta?

Moni- Hm 🤔

Te-am prins :))

Moni- Cred că optimismul, dacă sunt cu o persoană pesimistă îi spun că totul este ok, paharul nu este pe jumătate gol şi pe jumatate plin, ştii?

Ar putea avea tequila în el :))

Moni- Da 🙂 Acesta ar fi super-puterea mea, sunt optimistă în gândire şi asta mă ajută în multe lucruri.

Că vorbeam despre pahar, care este băutura ta preferată alcoolică, poate şi non-alcoolică, care este băutura care te reprezintă?

Moni- Vinul rose, dacă vorbim despre vin.

Un sortiment anume?

Moni- Demisec!

Recaş?

Moni- Orice, îmi place să încerc mai multe vinuri. Când am fost Festivalul Vinurilor din Parcul Central mi-a plăcut super-mult ideea că ai ocazia să încerci mai multe vinuri. Deci, în principiu să fie rose şi demisec, în rest n-am treabă. Dacă vorbim despre cocktailuri, îmi place super-mult “Sex on the beach”. Dacă vorbim de shoturi B52, iar cocktailuri non-alcoolice Pina Colada.

club

Foarte tare! La rose-uri chiar ne-am nimerit, deşi lumea zice că-s cam girly că beau rose . . .

Moni- Fiecare cu preferinţele lui, eu nu prea judec.

Mi se pare că este vinul all-season, indiferent unde mergi nu o să dai în bară cu ele. Am fost în resturante, unde am luat un roşu-sec ca Syrah. Nici nu ne-a dat să gustăm şi era foarte naşpa, când ne-am uitat pe etichetă era produs în Satu Mare, Syrah de Satu Mare . . .

Moni- Da, şi eu când merg la Târgul de Crăciun beau vin roşu, vin cald . . .

Abia aştept şi eu, aia este perioada mea preferată, cu vinul fiert.

Moni- Da . . .

Bun, cam acesta a fost tot, eu îţi mulţumesc frumos pentru răbdarea avută . . .

Moni- Merci şi eu!

Sper să ne revedem cât de curând la vin fiert sau un rose nefiert. Îţi mulţumesc din suflet!

Moni- Merci şi eu!

Dacă vă place articolul puteți rămâne conectați cu notățile de pe blog, abonându-vă la paginile de Facebook și Instagram. Dacă sunteți sunteți fani TikTok am și acolo un canal unde mai postez câteva ceva. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s