Top 33 aspecte vedete

Sursa acestor top 33 aspecte vedete sunt dezvăluiri din cadrul unor interviuril online, discursuri la evenimentele unde am fost prezent şi câteva experienţe personale.

1. Nebunia numărul 2 marca Chirilă, după cea în care a mutat tot publicul cu autocare din Bucureşti în Vama Veche, a fost la Cluj, la Napoca Music Event, când poliţia a dorit să oprească concertul, fiind trecut de ora 23 00, însă publicul a început să cânte “Epilog”, iar Tudor le-a întins lor microfonul. Chirilă cu trupa lui veniseră direct din Vamă cu trenul în Cluj, în acea zi. O altă nebunie a lui Chirilă a fost când s-a urcat pe schela de la scenă până sus şi a salutat publicul ţinându-se doar într-o mână şi un picior de schelă.

2. Mihai Bobonete a mărturist ca şi-a luat bătaie la Braşov, fiind fan ultras Universitatea Craiova.

3. Mircea Bravo la intrarea pe teren în meciul de Cupa Davis de la Sala Polivalentă din Cluj a scăpat ca prin urechile acului de acuzaţiile de huliganism, ce se pedepseşte cu închisoarea.

4. Mihai Bobonete nu a terminat UNATC.

5. Pavel Bartoş a intrat în sala profesorală de la Facultatea de Teatru şi Film din Cluj-Napoca pentru a cere bani împrumut să-şi plătească taxa de admitere la facultate, că îşi uitase banii acasă, în Miercurea Ciuc. A avut noroc cu un profesor şi de acolo a început povestea sa cu teatrul.

pavel bartos

6. Alex Dima a urmat cursurile Facultăţii de Teologie şi a urmat chiar seminarul teologic.

alex dima

7. Moise Guran a investit peste 50 000 euro în aplicaţia de ştiri Biziday, unde treptat a devenit acţionar minoritar.

moise guran

8. Codin Maticiuc a rezolvat gratis locaţiile din USA pentru “Miami Bici”, iar scenaristul Alex Coteţ a avut libertatea să rescrie acţiunea, dar fără să se atingă de locaţiile pentru filmul românesc indepedent cu cel mai mare buget de până la ora redactării articolului.

codin maticiuc

9. Macanache a fost descoperit de Buhnici într-un bar din Centrul Vechi. Pe atunci el lucra ca barman.

macanache

10. Elena Udrea a urmat cursurile Facultăţii de Teologie din Cluj, dar a fost exmatriculată.

undrea

11. Irina Rimes era gospodină de mică, se ocupa de sacrificarea găinilor pentru borş.

irina rimes

12. Piesa “Man Down” a Rihannei a necesitat un brainstorming cu top 10 cei mai buni writeri şi producători, să stea timp de 1-2 săptămâni în pădure. La final s-a luat câte o părticică de la fiecare, iar costul pentru această sesiune de creaţie a fost de 1 milion de euro.

13. Mistah White a fost închis 2 ani pentru trafic de cocaină în Rio de Janeiro. Întreaga poveste o puteţi descoperi interviul cu el aici pe blogul meu.

mistah white

14. Andi Moisescu a avut primul job de vânzător de ziare la Piaţa Romană.

moisescu2

15. Ramona Cordoş a fost internată în spital din cauza supraepuizării la începuturile proiectului Creative Monkeyz, când serialul “Robotzi” era în plină ascensiune.

ramo-codin2

16. George Buhnici nu are studii în IT, ci în bio-chimie. Visul lui iniţial era să emigreze în 2003 în Berlin. Începuturile lui au fost ca jurnalist de investigaţie despre traficul de droguri. În liceu era DJ-ul şcolii şi pentru pasiunea lui a făcut karate, dar nu s-a bătut niciodată.

buhnici

17. Carla’s Dreams a fost rugat de un fan Bendeac să-i facă o poză cu acesta, bineînţeles nefiind recunoscut.

Carla's_Dreams_in_Feb_2018

18. Dragoş Pătraru plănuieşte de mult o şcoală informală de jurnalism denumită Şcoala Naţiei.

dragos patraru

19. Cheloo a condiţionat un interviu unei studente jurnaliste din Cluj doar dacă îi facea rost de o ţigară, după un concert în cadrul unui eveniment ce este acum bunicul Untold-ului. Tot în Cluj, Cheloo şi colegul lui au daţi afară din Janis pentru că nu şi-au respectat timpul de prestaţie pe scenă, după ce s-au îmbatat şi au cerut whisky şi onorariul la jumătatea concertului.

cheloo

20. Personajul online creat de Dana Budeanu este o idee de manipulare marca PSD.

dana budeanu

21. Costi Diţă a avut un burnout, ce s-a soldat cu erupţii pe toată pielea din cauza unei boli autoimune.

costi dita

22. Diana Condurache a fost victimă a bullygului în liceul ei din Sfântul Gheorghe, ce a dus-o spre depresie, din cauza unui canal de Youtube unde făcea karaoke.

diana conducrache

23. Mugur Isărescu, patriarhul Daniel şi Gabriel Oprea au făcut presiuni asupra lui Dragoş Pătraru să nu mai publice materiale despre ei.

24. PNL i-a propus lui Moise Guran să candideze la primăria alegerilor locale pentru Bucureşti, câştigată de Firea.

25. Speak a fost DJ pe un yacht la un show organizat de cei de la Warner Bros, unde era prezentă şi Margot Robbie.

26. John Travolta şi-a început cariera în cinematografie într-un film pornografic.

27. Fica Milei Jovovich a fost condiţionată de mama sa pentru a-şi începe o carieră în Youtube de pregătirea a 10 clipuri montate şi învâţarea scenariului pe de rost înainte de a posta ceva.

28. Intro-ul şi outro-ul despre fericire din piesa “Drumul spre Succes” a lui Grasu XXL este un discurs a lui Andrei Pleşu. Graxu XXL şi-a făcut fanii penibili înainte unui concert din Cluj, unde era aclamat înainte să intre, în timp ce cântau o serie de artişti locali în cadrul unui concurs.

29. Cristi Borcea are 9 copii, cu 4 femei.

borcea

30. Speak a jucat baschet în liga a 2-a şi visul lui era să joace baschet în US.

speak

31. Buhnici îşi propune un hub mare pentru creatori de conţinut în cadrul Cavaleria.

32. În momentul în care intră rubrica “Ceasul bun” la “Starea Naţiei” a lui Dragoş Pătraru audienţa se scufundă.

33. Ultima picanterie, dar una din cele mai epice din top 33 aspecte vedete este fără doar şi poate Gabi Tamas. Pe când juca la Dinamo pentru prima oară, s-a îmbătat în club şi l-a sunat la 2-3 noaptea la Nicolae Badea că el vrea să se lase de fotbal şi să se apuce de K1.

Tamas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s