Fă-o să urle de bucurie!

Fă-o să urle de bucurie! Eu așa aș fi redenumit mailul acesta de tip spam, ce-l primim cam toți, în care nu știu ce magie cumva ți-ar umple iubita de plăcere. Citeam un articol pe blogul Andrei Iliaș despre libidoul femeilor 30+, ce nu se pot bucura pe deplin de plăcerile vieții, din cauza că bărbații de vârsta lor nu prea mai au chef de sex. Eu cred că am descoperit un răspuns la-ndemâna oricui, pe Erotic24, practic la o distanță de doar un click spre extaz.

ff

Jucarii sexuale putem găsi oriunde și oferi la orice ocazie specială, mai ales sub formă de cadou. Intr-o vreme chiar era la modă să strecori în cutia de cadou, la ziua unei tipe mai nonconformiste sau prea cuminte, un vibrator, un dildo acolo, așa la caterincă. Acum trăim niște vremuri în care izolarea socială, obsesia pentru carieră și perfecțiune, răni colaterale din eșecuri sentimentale, toate acestea ne rezumă viața la aceleași nopți singure, într-un pat mult prea mare pentru o persoană sau mai rău ne condamnă la o singurătate în doi, plină de frustări neeliberate. Ne plăngem că educația sexuală nu este acceptată în școli pentru că mulți adulți nu au nici cea mai vagă idee despre ce este sexul, totul rămâne închistat într-o film porno, în care de cele mai multe ori femeia este umilită la sfârșit. Eu zic că este timpul să evoluăm în prezent măcar.

lub

Sex shop Erotic24 reprezintă o alternativă modernă, indiferent că suntem singuri sau prinși între timp și partenerul de viață. Omul învață cât trăiește, experimentează și cercetează, greșește și râde. Au trecut peste 30 ani de la căderea comunismului, este timpul să depășim chiar și mentalitățile că jucăriile sexuale sunt doar pentru femei, ca la bărbați merge maxim o păpușă gonflabilă. Când ne gândim la cadoul perfect pentru un prieten, încă fan șosetă, poate n-ar fi rău să-i oferim șansa să exerseze cu un vagin, că la urma urmei când facem swtich-ul la sexul pe bune, ar fi păcat să dezamăgim, că totuși o șosetă n-are așteptări sau sentimente. Ca să nu mai vorbim de aceea ezitare pricinuită de o schimbare bruscă de context, în care controlul se ascunde în spatele intuiției și devine inhibiție. Plus că dintr-un motor de scuter putem deveni un bolid, cu rodajul pus la punct, pregătit pentru o noaptea întreagă de pasiune nebună, o dragoste în minim doi, vorba lui Velea.

oferta

Îmi imaginez că sunt mulți ce o să strâmbe din nas la acest articol, persoane ce își imaginează că într-un sex shop te așteptă o doamnă cu un bici și cu un cuvânt de siguranță în olandeză, ca-n filmul Eurotrip. Să fim serioși, fie că ne referim de un sex shop fizic, sau unul online, defapt vorbim despre o sesiune de cumpărături ca oricare alta, hai să zicem cu o tentă mai personală, ca atunci când luam prezervative sau tampoane.

Fă-o să urle de bucurie! Bucură-te și tu, împreună cu ea, regăsește-te, ascută-ți inima și calibrează-ți rațiunea, adaptează-te și găsește-ți timp pentru tine, savurează-ți sexualitatea, chiar daca ai sub sau peste 30 ani, căci o viață trăim, fii YOLO, cât timp mai poți! Renunță la ejacularea în șosetă sau pe covor, alege imaginația în locul servețelelor și dușurilor lungi, respectă-te pe tine, iubește-te tu în primul, ca să poți fi iubit!

yt

După tirul acesta de gânduri motivaționale puțin nesărate, am ales să închid această pleadoarie pentru sexualitatea alternativă, cu o glumă puțin misogină, dar ce nu-și pierde farmecul niciodată, așa ca o dedicație pentru cei care încă mai răd când văd pe cineva mâncând o banană, dar se sperie de un dildo.

” O banană și un vibrator pe noptiera unei blonde. La un moment dat blonda se duce până la baie și banana il întreabă pe vibrator: scuze… e prima dată la tine? Vibratorul îi răspunde: nu.
La care banana: Și atunci de ce coaja mea tremuri așa că mă sperii și pe mine? 😂😂

Concluzia este că dacă ți-ai irosit timpul să vezi “50 Shades of Grey”, ai o șansă rară să faci din viața ta un univers de magie jucăușă ce bate filmul, la fund 🙂 Fă-o să urle de bucurie! Oferă-i cadoul-supriză la care sigur s-a gândit măcar o dată în viața, dar gândul ei nu a trecut de pecetea buzelor!

7 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s