Mini plumb vs cherry lungi

Chiar dacă este pandemie, o analiză de brand mini plumb vs cherry lungi nu strică, mai ales într-o perioadă atât de importantă pentru imunizare, este clar că roșiile nu pot lipsi de pe masă noastră. Și cum astăzi am ieșit la cumpărturi, prin Gheorgheni, dragul meu cartier clujean, am ales de la HomeGarden, 2 caserole de roșii cherry mini plumb de Almeria, furnizate de cooperativa de agricultori Unica Fresh. Cum la întoarcere mă tentau niște căpșuni ce miroseau frumos, de la aprozarul de bloc, din cadrul complexului Hermes, la sfârșit am adăugat și o altă caserolă, tot de 250 de grame, de roșii cherry lungi de Barcelona, furnizate de Kopfsalat, parte din grupul Gava.

95585464_1332531303801132_5818810804878704640_n

Parcă nu diferă deloc, așa-i? Pe lângă aceeași țară de provenineță, cantitate similară, ambalaj identic și calibrul la fel, chiar și aspectul lasă impresia că va fi o analiză de brand destul de dificilă. Deși Barcelona și Almeria sunt ambe orașe la malul mării, Almeria chiar mai la sud, diferențierea în materie de gust ar fi așteptat să fie foarte fină. Partea interesantă este că cei de Kopfsalat au început producția ințial în Almeria și doar de 11 ani au început să cultive și în Catalunia, deci practic vorbim de un frate vitreg al celor de la Unica Fresh.

Dacă adăugăm și faptul că prețul la sortimentul de Unica Fresh este cu 25% mai scump, am putea paria lejer pe cei din Almeria la nivel de gust. Totuși, această prima experiență de analiză de brand comparativă va produce suprize de mari proporții.

Conținutul de apă este mult mai ridicat la sortimentul de roșii de tip prune și în contrapartidă roșiile de Barcelona sunt mult mai cărnoase. Aciditatea este cam la fel, digerabilă. Dar totul se rezumă în final la after taste și la gradul de sațietate, mai ales când aceste roșii sunt parte din cina de la finalul unei zile de luni, într-o combinație de cu brânză.

În concluzie, deși Kopfsalat nu pare că se focusează atât de mult pe branding, se pare că viziunea mai globală, specifică Gava nu dă greș nici măcar în cazul roșiilor. Să sperăm că nu vorbim despre pontențiatori de gust, în acest meci spaniol de mini plumb vs cherry lungi și vorbim de concepte din categoria sătul și sănătos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s