“Sacrificiul” la sfârșitul sezonului 2

Astăzi vorbim despre “Sacrificiul” la sfârșitul sezonului 2, datorită situației de izolare cu acest Coronavirus nenorocit, preconizându-se că sezonul următor va apărea în toamnă, deci apusul de soare e doar răsăritul. Miercurea trecută s-a difuzat ultimul episod din sezonul 2- “Alegerea”. Acesta poate fi revăzut pe pagina oficială de Facebook a serialului.

victor

Sorin și Narcisa

După cum intuiam și în articolul anterior, Sorin a reușit să o treacă prin așternuturi pe  mereu nesadisfăcuta și nemulțumita Narcisa. Tot în zodia Afroditei, se pare că Bobiță și Irina au propriul copil, Diva s-a cam prins că a rămas pe dinafară și plănuiește o răbzunare, care nu-și prea mai are rostul. Partea proastă este că Irina s-a cam săturat de lașitatea lui Bobiță. Rămânem la naivi, în speță Maria, care încă nu s-a prins că reapariția bruscă a tatălui ei tată adoptiv este doar un alt plan bășit a lui Victor.

narcisa si sorin

Ștefan și Eva

Deși mă gândeam că-l va ierta pe Ștefan, cred că doar dacă moare soțul ei va mai reveni Eva în casa Oprea. De altfel, scandalul iscat în casă a făcut-o pe Maria să se sperie și să ajungă din nou în brațele lui Victor. Au fost și vești bune în acest ultim episod, cu mama Gela trecând în locul Veoricăi, ca servitoate în casa Divei. O să fie o super-caterincă sezonul următor. Cel mai probabil Veorica va ieși și ea din acesta serial, ea plecând în Spania la Leo, după ce Iris a insistat să vină cu ea în Italia.

ff

Preziviuni pentru Sezonul 3 din “Sacrificiul”

Cum Sorin e mai mult călare pe Narcisa, Iulia cred că o se mulțumească cu Antonio, oricum nu prea mai are ea opțiuni și îi cam trece vremea. Ștefan ar fi just să moară singur ca un câine, pe când Eva cel mai probabil sa va muta la familia Popescu. Prevăd o luptă aprigă pentru Maria, între Amza și Sorin, ca interpus a lui Victor, ce este prea laș. Ar mai fi loc, așa colateral și de un conflict mocnit pentru supremația familiei Oprea.

maria

Ideea cu fundația de protejarea a mediului a lui Amza cred ca nu o să reziste prea multe episoade, suna destul de plictisitor, chiar dacă în realitate este o problemă gravă a omenirii. Planul Divei, cu Mario pe post de agiotant, nu văd în ce s-ar putea concretiza, având în vedere că oricum Irina și Bobiță sunt vai de capul lor. Poate doar dacă Diva se consultă cu Lili, de acolo s-ar putea să iasă un brainstorming producto-distructiv. Dar chiar și așa, mama Gela le poate pune cu botul pe labe.

mama gela 2

Personajele principale din următorul sezon

Bogdan și Irina vs Diva și Mario, cu arbitru mama Gela, cred că o să reprezinte sarea și piperul din serial, cam țigănie la propriu și la figurat, dar cam până acolo a coborât nivelul poveștii. Rămân la părerea ca Maria va fi răpită la Paris și sechestrată o perioadă de Victor, măcar atâta suspans poate aduce fătălăul ăsta pasiv în serial. Interesul lui Sorin să-l tot ajute pe Victor mi-e că are ceva suspect la mijloc, e ceva parșiv acolo…

maria si victor

Personajele ce vor dispărea în următorul sezon

Cum în realitate Oana Cârmaciu o să nască și cel mai probabil același lucru se va întâmpla și în film, o sa fie interesantă ieșirea din scenă a ei și a lui Andrei desigur. De aici pleacă un trenuleț ce-i include pe Dănuț, Robert, Lili și Alin, cumva Amza să joace pentru toți, că totuși aici vorbim de actorul Vlad Gherman.

lili

Mă gândesc că Andrei ar putea fi detașat la șantierul din Poiana Brașov, un loc ideal unde s-ar putea izola cu Ioana. Tătăl vitreg al Mariei, deși nu cred că-l înghit nici măcar fanii, nu cred că o să dispară. E practic același actor, cu un rol asemănător cu cel din “Numai Iubirea”, un fel de păr în fund. Dar nu este vina lui desigur, aici este lipsa de imaginație a scenaristului și a producătorului.

irina si ioana

Suprize în sezonul 3

Ar fi fain să revină mai des Iris din Italia, ca povestea Amza-Maria-Victor, să fie și mai alambicată, să fie așa o iubire în patru. Mă gândesc ce tare ar fi să revină Laviniu din Spania și să-i prindă în fapt pe Narcisa și Sorin, chiar ar fi interesantă o confruntare între cei doi tăcuți și de ce nu și una între nebunii Victor și Leo, așa ca extensie. Eu aș mai miza și pe vreo 3 nunți, 2 sigure, cota 1,24 Bobița și Irina, respectiv Amza și Maria și asa la cotă de 3,00 Iulia și Antonio, că saracul orfan Antonio chiar a rămas de unul singur în casa Popescu, cum Mario a plecat la Diva, dar și el ar trebuie să ia vaca de coarne.

Dacă Eva se mută la Elena și Iulia se mărită, cumva prezența Elenei și a lui Relu se mai justifică. Fantoma Brîdușei este posibil să-l convingă pe Ștefan să nu se sinucidă, cred că este chiar singura lui șansă, dar îi dau o cota de 10, 00.

amaza si andrei

Concluzii

Este drept că “Sacrificiul” la sfârșitul sezonului 2 arătă mai plin de incertitudini ca niciodată, pare un restart pentru aproape toate personajele și cam orice se poate întâmpla. Râmâne să ne revedem cu el la tomană, până atunci să stăm bine rău de tot, vorba lui mama Gela :))

irina si bobita

Vă plac poveștiile de viață adevărate? Atunci sigur o să citiți cu drag cel mai recent YOLO-Interviu cu tânărul clujean ce a scos lumea pe balcon la dans, pe timp de pandemie.

Nu uitați că puteți rămâne la curent cu noutățile de pe blog, cu un simplu follow pe paginile de Facebook și Instagram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s