Primul meu Best of Marketing Cluj

Anul acesta mi-a fost așa ciudă că nu am putut ajunge la București, în februarie, la Social Media Summit, așa că mi-am promis că o să fiu neapărat prezent la primul meu Best of Marketing Cluj 2019, organizat de aceeași revistă Biz, foarte activă la nivel național, în evenimente de marketing pe tot parcusul anului. Best of Marketing Cluj 2019, aflat la a 5-a ediție, va avea loc pe 23 octombrie, la Hotel Platinia, de la ora 09 00 până la 15 30, deci va fi o zi de miecuri plină de informații utile și networking de calitate. Înscrierile încă se pot face pe site-ul evenimentului, prețul biletului fiind de 250 RON. 

Branding de Cluj

Dacă am vorbit de timp, să trecem în revistă și agenda evenimentului. Primul panel, denumit ” The Content Experience. Brand Building & Storytelling” va avea în lista de speakeri persoane foarte faine, ca inegalabilul Mircea Popa, alături de unul din cei mai ascultați realizatori de postcast Robert Katai, plus activistul, omul de televiziune și mai nou un trainer foarte apreciat, în persoana lui Dragoș Bucurenci. Ca și prezențe feminine din sfera marketingului de impact, ne vor încânta cu viziunea lor Cătălina Ciolan, director de creație în cadrul Vitrina Advertising și Anamaria Băjan, director PR în cadrul grupului Caroli. Despre prestațiile lui Mircea Bravo și ale Anamariei Băjan luna de la începutul lunii, la  Webstock, voi vorbi și în zilele următoare, indiciul este că au fost pur și simplu savuroși și sunt de neratat pe oriunde îi prindeți.

best of bravoViitorul, umanizarea și stereotipurile în branding

Mugur Pătrașcu, fondatorul Screen Native va susține o prezentare despre viitorul marketingului, în cadrul rubricii “Marketing în 2020”. Următoarea rubrică ” Umanizează-ți Brandul”, îl va avea în lumina reflectoarelor pe scriitorul și jurnlistul Bogdan Teodorescu, ce în prezent este director creativ la Geometry. Una din cele mai provocatoare misiuni le va avea Cristina Brîndușoiu, ce va răspunde la dilema stereopturilor din marketing. Responsabilul de analiză digital[ și cel care va închide modulul va fi Julien Zidaru, managing partner la Exact Business Solutions.

Masterclass cu MSL The Practice

După sesiunea de întrebări și răspunsuri și prânz, Monica Jitariuc, Director la MSL The Practice, va facilita un workshop despre strategiile digitale, atât de necesare în contextul dinamicii din ziua de azi.

monicaConcluzii

După Cluj Blogger Lan Party, în care nu prea au fost bloggeri, personal mă aștept la o prezență în număr cât mai mare ai oamenilor de marketing din Cluj, dar și calitativă în același timp. La un oraș așa de mare precum este Clujul, ar fi cazul să începem să formăm o comunitate cât mai competitivă care să concurenze capitala, marile campanii de marketing să ajungă și în inima Transilvaniei. Acest eveniment este ocazia ideală pentru a ne cunoaște între noi și a dezvolta parteneriate durabile și de succes.

Deci, dragi colegi marketeri, ne vedem miercuri, 23 octombrie la Best of Marketing 2019, la Hotel Platinia, de la ora 09 00, care nu ați apucat să vă luați bilete, vă mai las încă o dată linkul de înscriere. 

ff best of mk cj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s