Sold out la Conferințele EBS Radio

De câte zile este sold out la Conferințele EBS Radio, dar sursele mele sunt că s-ar putea să mai fie câteva locuri extra la a 2-a serie de dezbateri, în care de data aceasta este invitat renumitul profesor sătmărean, cu specializare în psihologie clinică și psihoterapie, Daniel David, ce predă atât în Cluj-Napoca cât și în New York. Tema de data aceasta va fi umorul, sursele lui și efectul acestuia asupra noastră ca oameni. Locația evenimentului este la sediul NTT Data, de pe strada Constanța nr 19-20 ( evident în Cluj-Napoca), joia asta, 17 octombrie, de la ora 19 00, intrarea fiind liberă.

 

“A înțelege resortul interior al umorului înseamnă – cu necesitate – și a înțelege de ce avem nevoie de el. Psihologul Daniel David ne va vorbi despre mecanismele care îl fac cu putință, despre rolul și beneficiile acestui mod de a fi, atât de intim legat de umanitate.”-Sabin Dăniță, fondatorul Conferințelor EBS Radio

Sold out la Conferințele EBS Radio
Sursa Foto – https://www.facebook.com/Conferințele-EBS-Radio
Mic istoric

Ideea a fost pornită de bunul meu prieten, Sabin Dăniță, producător executiv la EBS Radio. Deși are un portofoliu glorios în presa națională, fie că vorbim de trusturi ca Adevărul, Dilema Veche, Academia Cațavencu, omul ăsta este mereu înarmat cu texte, cu scenarii pentru noi provocări. Are ambiția să construiască noi proiecte culturale de impact. Sabin a trecut cu brio proba Bucureștiului și chiar a străinătății, iar de câteva luni s-a mutat în Cluj pentru a face acest oraș să zâmbească și mai frumos prin cultură.

70291773_3511134312237419_7467324239264088064_n

Eu am apucat să-l cunosc pe Sabin Dăniță prin Emil Călinescu, alături de care am realizat un Yolo-Interviu mai vechi, pe care s-a pus puțin praful. Puteți să-l citiți, chiar să-l criticați, căci am înțeles că experții din presă au făcut spume, dar așa pe soptite. Dacă vă face rău, asortați-l cu un pahar de vin.

Prima ediție de Conferințele EBS-Dialoguri Necesare

Când am auzit numele invitatului pentru prima ediție a Conferințelor EBS- Dialoguri Necesare am rămas afiș: the one and only Dragoș Pătraru,. Mi-a fost ciudă că l-am ratat, deoarece mi s-a suprapus cu Erasmusul din Franța, despre care sper sa apuc să vă povestesc anul asta, dar am înțeles că a fost dialog foarte spumos cu realizatorul proiectului Starea Nației, Dragoș fiind coleg de breaslă prahovean din generația lui Sabin. Citând din memorie, nici acum nu pot să uit cum am stat vreo 300 de tineri anul trecut, în noiembrie. la Summitul Tinerilor din Baia Mare, 3-4 ore la dezbateri cu Dragoș Pătraru, omul ăsta este demențial!

Sold out la Conferințele EBS Radio
Sursa Foto – https://www.facebook.com/Conferințele-EBS-Radio
Seria continuă cu Daniel David

Și când nu-mi imaginam ce magie mai poate face domnul Dăniță, iată ca a venit în luna următoare, căci și-a propus în fiecare lună să aibă o astfel de dezbatere, cu Daniel David, un profesionist desăvârșit în tainele psihologiei, ce are darul vorbirii dus la rang de perfecționism. Îmi aduc aminte că eram în primii trei de studenție, când prin prisma acitvității de voluntariat în Consorțiul Organizațiilor Studențești, am ajuns la o conferința ținută de Daniel David, pe tema inteligenței emoționale, despre care pânâ atunci nici nu știam că există. A fost o experiență care m-a marcat într-un mod pozitiv și sunt sigur că și seara de joi o sa fie una memorabilă.

Concluzie

Nu rămâne decât să vă invit cu mare căldură mâine, joi, 17 octombrie, ora 19 00, la a 2-a ediție din seria Conferințele EBS Radio – Dialoguri Necesare, unde avem o oportunitate uriașă să învâțăm de la expertul în psihologie, Daniel David. Acum no, puteți să ziceți ca alți prieteni că nu aveți nevoie sau că sunteți prinși, dar eu unul mă duc, mai ales că în cea mai recentă aventură în Spania o turcoaică mi-a zis că-s nebun, că tre să mă caut, deci mă duc să văd dacă mai am vreo șansă să mă tratez măcar cu umor, de deziluzii și reumatism în dragoste:))

Sold out la Conferințele EBS Radio
Sursa Foto – https://www.facebook.com/Conferințele-EBS-Radio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s