S-a redeschis sezonul de karaoke

După ce aproape toată vara, doar miercurea se mai putea merge în Flying Circus în Cluj la karaoke, așa mai central și cu nițel dans și distracție ca extra, iată că weekendul acesta Spațiu Music-Pub a redeschis sezonul de karaoke. Bineînțeles că B. nu putea rata acest eveniment, ce a avut loc vinerea trecută, în clasica locație din Piața Unirii. Formula de intrare liberă și bună dispoziție nu s-a schimbat nimic acum!

Și a fost lume, mare îmbulzeală, cântăreți de cântăreți, amatori ca și Cris B. și nu în ultimul rând gagici drăguțe. Chiar era o liceană de a 12-a mai șoadă, decoltată plus bine dotată și relativ naivă, dar vorbele lui Cris n-au avut efect asupra ei, sunau prea bine să fie adevărate, dar csf asta-i viața de poet, doar dans, ciu-ciu altceva nici măcar accept la Instagram :))

Această reinaugurare s-a vrut umbrită de doi hoți, ce au dat spargere în urmă cu ceva zile, să fure niște sticle de băutură începute, o bormașină și o haină uitată de luni de zile în garderobă. Este așa de amuzant video de pe camere, cu unul din cei doi înși ce se chinuia s-o îmbrace. Partea cea mai amuzantă este ca la bormașină au uitat să ia și cutia, care este foarte importantă la vânzare, urcă prețul. Și totuși, organizatorii au trecut zâmbind peste această întâmplare nefericită.

În fine, să revenim pe scenă, unde tot weekendul au răsunat piese din toate genurile posibile, fie că au fost din repetoriul românesc sau cel internațional. Lista de piese a trecut lejer de peste 50 de idei. Mai jos puteți regăsi un top de piese faine, ce răsună în Spațiu, în cazul în care nu ați mai fost și vă gândiți ce să cântați, după 2-3 pahare de vin, de la barmanii foarte de treabă, fie că sunteți doar degustători în ale muzicii sau mâncați acorduri pe pâine.

33592065_1625163930943807_8000832204756221952_n
Sursă: https://www.facebook.com/pg/SpatiuMusicPub
Top 5 piese de cântat așa de fun în Spațiu, fără prea mare talent
  1. Cargo- Dacă ploaia s-ar opri

Este o piesă clasică a istoriei muzicii rock românești, versurile nu sunt dificile dar impactul este garantat, toată lumea o să o fredoneze.

2. Boj Jovi-It’s my life

Este una din piesele preferata a lui Cris B. și chiar nu-ți pasă dacă iese bine sau rău. Te sui pe scenă și dai tot ce ai mai bun din tine. Ideal ar fi să și corupi măcar un prieten, că ai la dispoziție la trei microfoane.

3.Mărgineanu- Melci, Scoici, Raci, Craci

Este o piesă ce o recunosc toți românii, fie că s-au uitat sau nu la serialul “Las Fierbinți”. E ca un semnal pentru bună dispoziție, lumea o dă în hore, e foarte caterincă.

4.Linkin Park- In The End

După moartea lui Chester, fanii muzicii au început să aprecieze cu adevărat trupa Linkin Park. Cu riscul de a rămâne răgușit, se merită să cânți din toți rănunchii acestă piesă, ce trece dincolo de bariera dintre material și imaterial.

5. Vama Veche – Vama Veche

Este un cântec plin de amintiri și dorințe, ideal pentru apusul serilor de karaoke. Desigur că tehnica de falsete dovedită de Chirilă este foarte greu de imitat, dar cui îi pasă? E o piesă pentru starea de Vamă 🙂

Top 5 piese din Spațiu pentru cei super-cântăcioși

  1. Eminem- Lose Yourself

Este un tip ce o dă super-mișto pe această piesă. Se mai îneacă puțin, dar are versurile pe beat, merge pe flow și închide finalul cu acapela specifică din filmul “8 Mile”. Mai demult și o tipă a cântat această piesă și a lăsat toată audiența afiș.

2. Rudimental- Waiting All Night

Probabil a fost cea mai frumoasă surpriză din seara de redeschidere, în viziunea lui Cris B., i-a mers eroului nostru direct la inimă. Este una din piesele ce te ridică indiferent cât de jos ești. O tipă a interpretat-o fantastic în Spațiu vineri, a fost incredibilă!

3.Justin Timberlake- What Goes Around…Comes Around

Pentru un băiat pare destul de dificil de cântat, dar sunt doi tipi ce fac un duet de nota 10 pe această piesă. Cu paharul de vin, așa pe la un 2-3 dimineața, piesa asta merge ca unsă la suflet.

4. Hozie- Take Me To Church

De când auzi primele acorduri abia aștepți refrenul, ecoul acestei piese este îmbrățișat de toată audiență, este o piesă înălțătoate.

5. Adelle- Skyfall

Această piesă și-a câștigat notorietatea și datorită filmului cu același nume, din seria James Bond 007, unde a fost coloană sonoră. Și vineri o tipă a ridicat fiorii tuturor ca și niște vibrații artistice de toamnă prin versiunea de karaoke a acestui cântec.

Pentru cei supărați că ați ratat weekendul de karaoke în Spațiu, vă puteți revanșa și în weekendurile ce urmează, căci s-a dat drumul din nou la cântat în centru. Pagini de povești muzicale au file gata de răsfoit de vineri până duminică, de la 22 00 până la răsărit. Este clubul ce aduce aminte de Janisul vechi de pe Eroilor, cu iz studențesc, plină de viață, unul din puținele cluburi din Cluj unde chiar simți ca nu regreți că ți-ai pierdut timpul.

46440321_1864159047044293_8200871642302251008_n
Sursă: https://www.facebook.com/pg/SpatiuMusicPub

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s