Bărbat urât, bărbat frumos

Săptămâna aceasta la birou, în zilele când pregătea lansarea unui noul interviu despre modă și frumusețe, ce va fi cel mai probabil începând de săptămâna viitoare disponibil pe blog, Cris s-a gândit să apeleze la colegele lui, să contureze o viziune despre cum văd femeile bărbatul urât și bărbatul frumos. S-a mers un pic pe modelul lui Cabral, numai că eroul nostru nu a întrebat chiar 100 de români, ci 2-3 fete mai de treabă, care aveau chef de povești.

Concluziile microstudiului au arătat că bărbatul urât este două ori mai neîngrjit, fară chef de viață, arogant, neplăcut la față, cu coșuri, gras, bărbos, unghii murdare, încă o dată arogant și un pic îngâmfat. Bărbatul frumos e înalt, atent, energic, respectuos, curat, brunet pe alocuri și îngrijit.

La nivel de scuze pentru care un bărbat întră într-o categorie sau alta poate fi zodia. Conform unui site neștiințific, de unde elevii își descarcă referate, se spune că băbatul în zodia Berbec este arogant, totalitar, gelos și competitiv, cel din zodia taur este neatent și foarte răzbunător. Bărbații Gemeni sunt foarte energici, dar mult prea parșivi, mereu joacă la mai multe capete, în timp ce Racii sunt prea sentimentali și manipulatori. Leul și Balanța le sărim că nu-s relevante pentru acest articol din cadrul competiției Spring SuperBlog 2019, căci am umple rândurile de autodescrieri sau povești din familie. Bărbatul fecioară este prea perfecționst și rațional, în timp ce Scorpionii sunt pui de Don Juan, destul de neserioși. Mai aveam și săgetător, capricorn, vârsători și pești, dar ce să stresăm stele, dacă tot ne chinuăm să facem pe plac sexului frumos, mizăm pe vorba că toți bărbații sunt la fel, cel puțin în accepțiunile feministe.

Practic, dincolo de studii de vineri și horoscop, femeile simt când un pretendent acordă un dram îngrijire, cum ar fi hidratarea și regenerara pielii sau revitalizare a tenului. Acestea sunt câteva ponturi cu cota faină de agățat puicuțe, recomandate de cei de la Gerovital Men, prin noua gamă Farmec de cosmetice pentru bărbați, ce susțin idealurile masculului alfa, de performanță pe toată linia. Produsul 100% românesc, fabricat la Cluj vine cu o serie de propuneri diverse în funcție de problema fiecărui ficior.

În obișnuința sa Cris B, are setat dușul de dimineață ca fiind sfânt, chiar și cu riscul să întârzie la job. Cei care mai dau când în când skip, ar putea adăuga la ritualul lor matinal și gelul de duș 3 în 1 Gerovital Men, fiind ideal pentru față, corp și păr, conținând mentol, glicerină și provitamina B5, ce în momentul de față este diposonibil pentru achiziție la prețul de mai puțin de 14 lei, la varianta de 400 ml. Pentru zilele de luni sau vineri, când energia pălpăie, riscul să luăm somn la duș fiind ridicat, gelul de duș 3 în 1 revigorant Gerovital Men vine în ajutorul adormiților cu un complex special, care să ne dea un imbold de pornit ziua cu dreptul și la timp.

Din schema de îngrijire, mai ales acum când vine vara, ar fi criminal pentru orice simț olfactiv, să lipsească un antiperspirant ca deodoratul Gerovital Men Active, cu 0% alcool, că substanța aceea mai degrabă se bea, nu se dă la subraț. Produsul acesta, prin 2-3 făsăituri în stânga și în dreapta, oferă protecție timp de 24 de ore și nici nu lasă urme albe.

3723-Gerovital-Men-active-150-724x1024.png

La nivel de trenduri, este foarte posibil ca moda lumberjack să ia sfârșit, așa că dragi bărbați padre wanna be, poate că este timpul să ne aducem aminte că bărbierul este o metodă garantată de a arăta galant, elegant, îngirjit, într-un cuvant curat. Ne putem face nouă un cadou pe barba noastră la propriu, eliberând bărbia de părdure, cu ajutorul spumei de ras Gerovital H3 Men.

La modul acesta se poate ajunge la formula magică gel de duș-spumă de ras-balsam-deodorant, borsetă ce de Paști poate fi un cadou foarte simplu și util, sarăcele femeie scăpând de povara selecției și umblatului pentru alții, având mai mult timp pentru propriile plăceri.

Dacă s-ar continua studiul pe tema cum apreciază bărbații o femeie ca fiind frumoasă, probabil s-ar porni cam de la aceleași lucruri ca și în criteriile amintite în preamblul articolului, doar că s-ar traduce un pic altfel, gen decolteu generos, piele fină, miros plăcut, energic, poate că la înâlțime un pic mai mică și la culoarea părului paleta de viziuni s-ar diversifica și spre blonde, mai ales.

O relație nu este o competiție, eforturile sunt necesare să aibă rădăcini din ambele direcții, iar primii pași sunt foarte simpli, spray-ul și cu dușul, cele două împrospătează culcușul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s