Halep în semifinale la Miami

Azi, de la ora 19:00, seara de miercuri a fost încinsă de un meci între Simona Halep, actual nr 3 mondial și chinezoaica Qiang Wang, nr 18 mondial. După ce fiecare dintre ele ele a bătut câte o soră Williams, Simona pe Venus și Wang pe Serena, urma o întâlnire în care Simona avea multe de demonstrat, după eliminarea liderului mondial Osaka, românca noastră trebuia să profite de culoar, mai avea doar două trepte de urcat în turneul de la Miami, finala garantându-i locul 1.

Meciul a fost început în forță de Simona, ajungându-se chiar la 4-1, dar Wang a revenit până la 4-3. Simona nu a cedat și a revenit la 5-3, primul set curgând lin spre victorie constățencei, 6-4, 1-0 la seturi.

Setul 2 a fost o dramă pentru Simona, unde greșelile s-au îngrămădit până la un incredibil 5-1 pentru chinezoaică. Halep aștepta disperată susținere din partea publicului, se contrazicea cu antrenorul, care probabil va zbura și el după acest turneu. În setul 7, Halep și-a canalizat toate frustrările într-o energie nebună ce au propulsat-o până la un 5-4 de neanticipat.

Și când îi era lumea mai dragă, după peste 10 mingi consecutive câștigate, Wang revine fabulos în game-ul 10 și face 40-0, având la dispoziție 3 mingi pentru a închide setul 2 și pentru a împinge meciul în decisiv. Tăvâlugul Halep se stârnește din nou și îi anulează chinezoaicei orice speranță, cu 5 mingi consecutive câștigate și scorul se balansa la 5-5.

Declinul lui Wang a continuat și pe serviciul ei, unde a reușit un singur punct, Simona câțărându-se în game-ul decisiv, având șansa să servească pentru câștigarea unei partide, unde haterii pariau că din nou se va pierde cu firea. 

40-30, o singură minge de meci și aceea fructifictă, game, set, meci, 7-5, 6-4! Simona Halep se califică în seminfinalele turnelui de la Miami, unde va da piept cu învigătoartea din meciul Pliskvoa – Vondrousova. 

Am descoperit în această seară o Simona Halep, aproape de 28 de ani, mult mai matură, mai puternică fizic și mai ales psihic, un viitor număr 1 mondial de necontestat, bravo Simona, românii te susțin necondiționat!

Capture.PNG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s