Din spatele calculatorului la fundația viitorului

Era probabil vineri, o ultimă zi la birou până la dulcele weekend. Mailurile, după 2-3 ore de butonat intens, începeau să-și piardă ritmul, tizând ba spre spre unul la 30 minute, ba spre 0. Însă cazurile erau care mai de care mai speciale, oameni cu nemulțumiri, cu aspirați la un raport calitate-preț echitabil, la o livrare rapidă. Erau unii chiar îndrăzneți ce își imaginau calitate premium la prețuri modice.

În mintea lui Cris rula o singură idee, aceea că dai un bai, dar stai în față. În timp ce căuta noi destinații de călătorie, își aduce aminte de poezia scoasă din joben anul trecut despre materialele de construcții de la Vindem Ieftin și povestea vamaioată unde vinovații erau tot casa asta de comenzi, totul așa în asentimentul faptului că tot se apropia deadline-ul unei noi probe de Spring SuperBlog.

broker-online-materiale-de-constructii-min-1024x576.jpeg

Planul cam în mare era creionat anul acesta, aprile-mai Bruxelles și poate Luxemburg, iulie-august Danemarca, octombrie Valencia și poate cu un pic de noroc și Portugalia. Suna mirific, practic o continuare logică după aventurile în Strasburg, Chișinău, Budapesta, Roma, Pogradec și Tirana. Ce suna și mai mișto era cum ar fi să nu mai fie nevoit să-și caute cazare, ci să aibă câte o casă în fiecare din aceste destinații.

O casă belgiană din cărămidă, non-confonformistă gen răsturnată, de culoarea burgundi ar sună foarte făinuț, să fie așa la perferia capitalei, cu o suprafață de circa 100mp, cu un singur nivel, cu două dormitoare personalizate cu tapet Zambaiti Parati, cu intrare din hol spre camera de zi și dormitor, pardoseală WPC  de culoarea lemnului, cu bucătăria în capăt cu ieșire spre terasa cu grădină, îmbrodită cu pavaj Arte ca niște biscuți, de o nuanță de crem-maro spre Oreo. O trapă din mijlocul unei biblioteci ascunse ar trebui să deschisă accesul spre un pasaj subteran care să se termine în față unui magazin de ciocolată.

51293349_1185437691616758_9206737250560245760_n.jpg

O căsuță la țară în stil gotic, cu o boltă în cruce la intrare și cu o pivniță de vinuri franțuzești, deschisă de ușa de acces în demisol din lemn, cu un iz așa sibian l-ar face pe Cris să se simtă un mic prinț în Luxemburg, legenda chiar spune că originea sașilor sibieni este chiar Luxemburgul. Practic ar fi o casă veche, de prin secolul XIII-XIV cu un stil defapt eclectic, căci mansarda în stil baroc s-ar preta la un astfel de monumet istoric, care să fie deschis turiștilor tot timpul anului la prețuri studențești. Mansarda ar fi locul detaliilor, secretelor ascunse, cu țesături sofisticate la draperii, asortate cu fotolii și imprimeuri florale. Ca un muzeu veritabil, locul ar trebui să fie însețat de decorațiuni din argint și porțean, și nelipsitele lampadare cu cristale, din lemn sculptat și lămpi îmbrăcate în catifea.

Casa din Galten, în apropiere de Aarhus, Danemarca, ar trebui să fie mai ecologică, o casă cu panouri solare și sistem pluvial Niagara Viking Pruszynski care să capteze apa. Ca dimesiuni ar trebui să fie pitoresc de micuță, așa de maxim 50 mp, dar cu ferestre mari care să îmbrățișeze soarele. Situare ei ar fi frumos să fie la la marginea pădurii, cu un lac în apropiere și terasa la etaj cu decking WPC, ce coboară cu trepe spre pontonul de pe lac. Marginea lacul ar fi un ideal loc de plajă, picnic, pescuit și adunat gândurile.

În Valencia s-ar preta clar o casă în stil spaniolo-mediteranean, ca una de prin filmele cu Zorro, cu un decor rustic și colorat, plină de tablouri și poze înrămate, un loc al amintirilor și cu un spațiu imens în centru, un loc de bal, de dans, de recepții. Ar fi minunat să fie dotată și cu o bucătărie uriașă, de unde mirosul de paella să fie parfumul clasic și sangria să curgă la robinet în sunet de flameco, sub lumina ce aprinde albastrul și portocaliul ce se întrepătrund de pe perete până pe tavan. Tot ce este necesar să fie atins cu tălpile goale la ieșirea afară este nisipul și marea, ce sunt cele mai bune remedii la o mahmureală după o fiestă loca, sfârșită alături de o latină micuță și drăguță, în costum de baie, gudurindu-se la piept eroului nostru.

Tot în apropiere de plajă, dar de data această în zona metropolitană a Lisabonei, Cris visează la o casă cu podea, verandă și șemineu din piatră cubică. Mobila de interior din lemn masiv ar fi în tandem ca și culoare cu o marmură elegantă care să fie prezentă atât în bucătărie cât și în baie. În spatele casei ar fi foarte rustic un poduleț peste un mic rău și un foișor unde să poată strânge lumea la grătare de jamon savurate cu un vin de Porto. Fiind țara ca a dat limba brazilienilor, un mic teren de fotbal cu gazon natural nu ar suna rău ca sursă de antrenare a caloriilor acumulate.

Un mic palat în Chișinău, probabil una din cele mai puțin costisitoare locuri din destinațiile amintite, ar fi o șansă pentru Cris de a-și face o afacere în lumea modei, unde să defileze zilnic frumoasele moldovence. În stil burghez, decorul ar fi perfect cu vreo 9-10 camere uriașe cu tavan înalt, o cameră a cărților, una de pictoriale și shooting-uri, o cameră cu jacuzi, saună și masaj, 3 dormitoare dintre care două pentru oaspeți, o sală de fitness, un cinema făcut din paleți, o sală de jocuri și o piscină exetrioară cu un catwalk detașabil în formă de ” W ” pentru defilările de modă. În jurul casei cu timpul s-ar putea adăuga și un teren de tenis, un parc de aventură și poate un teren de golf.

49864685_1165283906965470_6984990667369873408_n.jpg

Cum nu toți sunt așa visători ca și Cris și își imaginează că le trebuie o avere și multe vieți măcar să atingă unul dintre aceste idealuri imobiliare într-adevăr mărețe, recomandarea este Vindem-Ieftin.ro, unde cel puțin o mostră premium dintr-o părticică din cadrul acestor concepte se poate aduce în căminul fiecăruia dintre noi, trebuie doar cercetat, cumpărat, livrat și instalat, bucuria fiind de neprețuit, din spatele calculatorului la fundația viitorului!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s