Chill, relax, just another Spring SuperBlog

Este 27 februarie 2019 și chiar înainte să intru în business center-ul de la job văd cum răsare soarele parcă pentru prima oară cu adevărat anul acesta. Parcă era un semn, că vine Spring SuperBlog 2019, a 2-a șansă pentru mine de participare la această competiție. Acum un an îmi faceam curaj, cu un mare nod în god, să mă arunc în apele adânci ale acestei competiții blogosferice și pariam cu un anunț de participare plin de cifre și aspirații.

32239550_1677972602238890_101634448235167744_n.jpg

Totuși a 2-a experiență de SuperBlog 2018, ce a fost una de anduranță, m-a readus cu picioarele pe asfaltul plin de cioburi, de la nisipul din Mamaia, unde a fost gala de anul trecut de la Spring SuperBlog 2018 la frigul de rezultate din Brașov. Îmi propusesem în anunț să mă clasez pe un loc irealist, mai ales că aveam un job de resposabilitate, ce-mi mânca viața, nu doar timpul. A fost o performanță că am scos-o la căpat, că am punctat la toate probele, în marea majoritate destul de prost. Reuniunea din decembrie cu oamenii din comunitatea SuperBlog la Gală, a fost o gură de aer proaspăt în superba Poiană Brașov, experiență pe care i-aș da repeat oricând, cu cel mai mare drag.

20181215_205640.jpg

Această ediție de Spring SuperBlog va fi una de tipul just enjoy the game, really YOLO, cea mai Cris B. versiunea posibilă, voi scrie când am inspirație, la probele unde mă simt 100% stăpân, nu-l voi mai plimba pe Cris B. prin locuri imposibile de dragul a 70 de puncte sau să-l pun să fie mai tehnic decât este el de fel pentru a mă încadra în medie. Totuși este foarte greu să refuz tentația și destinația ce anul acesta se anunță a fi Neptun, un loc unde nu am fost efectiv, doar am trecut așa într-o hoinăreală. Amuzant este că sigla blogului reprezintă o poză random realizată între Costinești-Schitu și Neptun. Pentru a ajunge în Paradis ar cam trebui trebui din nou să trec prin tot purgatoriul de probe, acum om trăi și om vedea ce va fi, cât de Ulise mă pot dovedi a fi…

poza speakers arena.png

Pfai, la nivel de brief-uri abia aștept provocări despre boardgames de la Cutia.ro, culmea că maine seara am boardgames night la job. Tematica de la Dodo sper să fie pizza, pe care am avut deja șansa să o testez în timpul unui Yolo-Interviu cu un om fain de pe acolo, articol pe care preconizez că îl voi publica cât de curând. Cu SanoVita și Smart Diet sper să mă autodetermin să revin la stilul de viață mult mai echilibrat pe care am reușit să-l prestez acum 2 ani, vreo 6-7 luni, vreo minus 17 kg.

Abia așteptam să scriu aceste rânduri, mai ales că am ratat la mustață un event fain de social media azi și după cum se știe sunt o persoană care nu dă cu piciorul la oportunități de creștere, simt că am mare nevoie de un alt imbold puternic cum este Spring SuperBlog pentru a mă reseta la parametrii mei optimi de funcționare. Spring SuperBlog este o școala a vieții, unde notele sunt irelevante, dacă nu sunt maxime și concretizate în premii, eu o văd ca un mod de testa la cel nivel ești ca blogger și de a mai descoperi lucruri faine și oameni talentați.

A fost seară și azi, s-au adunat norii deasupra cerului din Cluj-Napoca, iar acum pufoșeniile din abur bleumarin s-au integrat într-o beznă totală. Din 1 martie este foarte probabil ca personajul Cris B. să facă culoar de lumină pe străzile din cartier, să iasă din dezmorțeală, cu noi trăznăi, să cutreiere aleile universului creatorilor de conținut din cadrul competiției Spring Superblog 2019.

La 2 zile după lansarea apelului oficial de înscriere, blogul Povești, Valuri și Marketing îl trimite pe Cris B. să sprinteze la olimpiada Spring SuperBlog 2019.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s