AVmall, o experiență și mai unică și mai în detaliu

Înainte să vă detaliez aventurile de la Foodbloggers a lui Cris B., cum v-a obișnuit, vă povestesc un pic din ce s-a întâmplat după. Acțiunea afer-event s-a desfășurat cu prepodenrență în malluri, din cauza vremii, dar totuși una din cele mai energizante și plină de amintiri a fost la un altfel de mall, un mall al sistemelor audio-video, noul showroom audio-video AVmall, din București, situat într-o căsuță simpatică, de pe strada Acvilei 41, între Mariott și noua Catedrală a Mântuirii Neamului.

Acolo Cris B. a descoperit o serie de camere care parcă fiecare erau dedicate unei exepriențe aparte, unde branduri recunoscute din lumea sonorizării dedicate și personalizate ca Nuprime, Xindak, Electrocompaniet, Auralic, fac echipă, unite de cabluri audio ca Tellurium Q și Chord pentru a educa și încănta urechea oricărui iubitor de muzică și filme.Prima cameră era dominată de videoproiectoarele Optoma ce includ sisteme multicanal Indiana Line și Davis Acoustics, proiectând la fel indiferent de distanța care se află, adaptându-se practic în orice mediu, scăpându-se de fățâitul și schimbatul de poziție a videoproiectului.

AVMALL135.jpg

Aici, după o serie de desene animate, Cris a experimentat și un film de acțiune ca Mad Max. Deci cum se auzeau pașii, lupta, strigătele, cum se diferenția fiecare sunet, în scurt timp Cris scufundându-se în canapea, cu frică, cu trăiri asemeni eroului principal. Nu-i mai venea să plece de acolo, i-a trebuit ceva efort să iasă din starea de alertă, pulsul și respirația fiindu-i destul de accelerate.

La nivel de regrete, ce ar fi experiementat zăpăcitul nostru ar fi fost un pic de Final Destination, dar sigur nu ar prea fi avut curaj, căci doar privindu-l la tv această producție ce transmite spaimă și suspans nerecomandat cardiacilor, o experiență 7.1 într-o cameră cadradată, cu boxele și tonalitățiile setate spre cel de pe mijlocul canapelei, ar transforma o zi normală într-una incredibil de terifiantă, mai ales dacă vorbim de scena din metrou despre care Cris glumea în plimbările sale prin subteranele Bucureștiului din ultimele zile, dar rădea așa cu oarece fiori pe spate.

Și atenție la boxele de podea Idiana Line, care se includ în investiția începătorului ce pornește de la un pic peste 1000 de euro, care sunt geniale în sensul că se pot seta în așa fel încât basul să nu-i mai deranjeze pe vecini, contribuind la un sistem de set up 2.1 sau 7.1 în care fanul este cel care savurează experiență, nelăsând și la alți hateri șansa să se plângă la poliție.

AVMALL143.jpg

Când o să fie mare blogger, și o să aibe viluța lui, Cris B. ar fi în stare o să o dea și pe franțuzisme, finețuri de boxe ca Davis Acoustics care își justifică prețul ce poate ajunge și la 45 000 lei din prisma faptul că nivelul de detalii este unul draconic, dincolo de limitele imaginației și al perfecționismului, practic s-au încercat sute de combinații de difuzoare, cu carcasa de lemn potrivită, lac ideal, astfel încât să poată egala experiența unui concert live. Dacă nu ați fost norocoși ca și Cris să asistați la concertul James Blunt, de la Polivalenta din Cluj-Napoca sau ați fos și vă este dor de această atmosferă, gândiți-vă cât de mișto ar fi ca aceste scule de scule să vă aducă artistul cu fiecare detaliu la urechiile noastre! Dacă sunteți curioșii, pereții de pe lângă nu sunt să izoleze sunteul, ci să calibreze la nivel de experiență, să redea maxim de fidel fiecare piesă, indiferena de complexitatea ei.

Poate deveni o experiență în jurul lumii, ca multe din probele din cadrul SuperBlog 2018, de unde și acesta articol face parte. Ca și Cris B. probabil multora le este imposibil din punct de vedere al timpului sau al resurselor financiare să prindă în primul rând bilete în față și apoi să călătoarească într-un oraș îndepărtat pentru a-și asculta un artist care poate a călcat o dată în România sau nu va călca niciodată, cum a fost show-ul Ruslanei de la Sibiu din 2007, exemplul ideal de energie pură, frumusețe de regină și vocea unei națiuni ce trăiește balcanic și nu lasă, cum sunt frații noștri ucrainenii.

Noul showroom AVmall este disponibil pentru vizionare, cu programare în prealabil, să ofere oricui o experiență și mai unică și mai în detaliu, devenind treptat cel mai YOLO prieten al fanului cu gusturi bune în materie de filme și muzică, noul cinema-sală de concert din viața familiei și prietenilor tăi, telecomanda este la tine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s