După ploaie vine micul dejun

Continuând episodul anterior, reîntâlnirea lui Cris cu Natasha părea un prilej ideal pentru un mic dejun romantic în natură, iată că vremea imprevibilă de la munte i-a impins să alerge spre prima cazare din apropiere, căci ploaia nu contenea să se oprească.

Și totuși încă aveau apă, lapte și fructe oare ce puteau face cu ele, mai ales că le era tot mai fomiță, iar locația servea masa mai tarziu? Natashei i-a venit ideea să împrumute câteva ingrediente pentru a coace croissante, umplute cu fructe de pădure. Cris trebuia să contribuie și el cu ceva, dar nu-și dădea seama cum poate prepara ceva gustuos, rapid, 100% natural. 

hurom-h-ai-5.jpg

Ca să-i vină o idee Cris se relaxa, uitându-se la showul tv “Young Sheldon”, cu gândul la Natasha, ce-i prepara ceva gustos și romantic. Episodul curent îl făcea să râdă cu poftă amintindu-i de copilăria sa, chiar și anii de studenție când abia se atingea de legume sau mâncare gătită, tot ce era lichid părea mult mai gustos și mai la-ndemână.

Învârtindu-se prin bucătărie sub scuza că o ajută pe Natasha la preparare, Cris are norocul să dea prin dulap de Hurom, storcatorul prin presare la rece. Citind prospectul de utilizare acesta descoperă că Hurom funcționează pe baza slow squeezing system, un sistem inovator de stoarcere lentă prin presare la rece, perecționat timp de 40 ani, fără frecarea și încălzirea sucului la viteze mari și fără aerarea acestuia, cum se întâmplă în cazul storcătoarelor centrifugale, păstrând cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime din fructele și legumele preparte.

hurom.jpg

Așa se face că până Natasha se uita curioasă cât mai au croissantele până se coc, în momentul în care mandra le scoate bucuroasă pe tavă, Cris vine cu un smothie răcoritor cu fructe de pădure servit ca desert la un supă de cremă de brocoli, preprat cu Hurom H-AI One Stop. Cu această alternativă Cris venea ca yang la rețeta Natashei de sătul, cu opțiunea trăiește sănătos, ca un cuplu care nu se grăbește la micul dejun, mulțumindu-se și cu un brunch sătul și sănătos, servit la munte, ca zi de respiro la viața plină de prea multă andrenalină.

Și totuși cei doi aveau multe de povestit despre viitorul lor de supereroi, pozitivi sau negativi, chiar dacă și acest articol din cadrul probei de SuperBlog 2018 ia sfârșit.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s