Un sfârșit de început în Africa de Sud

Din episodul anterior în care Cris B. era din nou vărăt în Tringhiul Bermudelor se pare ca de data aceasta este aruncat în prezent, în aeroportul din București, unde Natasha îi flutura în față ofertă de Revelion în Africa de Sud. Se pare că la trecerea dintre ani, undeva în Preotoria, Elixirul Vieții Fericite African licurește pentru 3 minute.A cest tip de Revelion Christian Tour părea a fi capăt de linie pentru Natasha dar un nou început pentru Cris, care era deja exaperat de acest elixir care părea că îi stoarce și ultima picătură de răbdare și efort. Totuși când se gândea la oferte speciale Revelion era foarte greu de anticipat că anul ăsta va fi foarte activ spre extrem de ocupat.

Aterizarea în Cape Town părea o planare spre paradis, direct în mijlocul naturii, unde după cățărare foarte provocatoare până în vârful muntelui. răsplata se merita din prisma faptului că se putea vedea întreaga panoramă a insulei urbane. La coborâre era foarte greu pentru Cris să aleagă o cazare, fiindcă în Boca fiecare casă erau colorată unic și foarte viu, formând un curcubeu urbanistic. Mai mult decât atât, localnicii erau foarte doritori să ofere tururi gratuite unde povesteau cu drag despre istoria locului.

Ziua 2 în Cape Town începea cu un curs de surfing pe Ladogno Beach, fiindcă Natasha avea un plan care conținea și un detaliu maritim ce putea fi bifat doar cu ajutorul plăcii, iar paradisul surferilor părea mai mult decât locul ideal. Urma o întâlnire în Capul Bunei Speranțe cu un om de contact. Pe drum a fost nepărată o oprire pe Boulder Beach pentru a medita puțin alături de pinguinii africani aflați în habitatul lor natural, protejat. Doar prin nuațele lor de alb și negru, la doar jumătate de oră de Capul Bunei Speranțe era un momental ideal pentru Cris de a discerne răul de bine, de reanalizare a prioritățiilor, de a le alege apele în care vrea să se scalde și la propriu și la figurat. 

În Cape Point furați de peisaj Cris și Natasha s-au trezit că au rămas fără mâncare, păcăliți de babuinii sălbatici, dar supărarea le-a trecut când seara a fost destinsă cu o relaxare la Swartland Winery, unde paharele ciocnite înseamnă că omul de legătură le-a dat un indiciu important în descoperirea Elixirului Vieții Fericite African. Era logic ca toată noaptea să continue în degustări din soiurile din toate regiunile, experiențe le curprizând Merlot și chair Purcari, totul pentru undeva la 80 de dolari. 

Următoarea zi se anunța destul de mahmură, dar o plimbare prin grădina botanică Kristenbosch se părea că face minuni chiar și pentru un amărât ca și Cris. Ca această expediție să nu dea în monotonie s-a accesat și opțiunea de kayaking alături de delfini, unde prin ultrasuntele înregistrate de reportofon Cris și Natasha urma să descopere al doilea indiciu codficat în vânătoarea după elixir.

Brusc partea turistică capătă proporții aviatice, Natasha împingându-l pe Cris în elicopter, care după câteva ture de insulă se îndrepta spre Pretoria. Cum avea să fie Revelionl celor doi, râmâne să vedem în următoarele episoade din Superblog 2018!

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s