Early Moș Nicolae în full Black Friday

Cris B. avea zilele acestea un proiect de research într-un minimarket în care deja erau deja urcate la vedere dulciuri de Crăciun. Pe lângă asta, telefonul îi tot suna a oferte de Black Friday. Și cum așa i-a venit ideea că ar putea combina Black Friday cu partea de cadouri de Moș Nicolae și poate chiar și de Moș Crăciun.

Și așa a început un ușor surfind pe net după idei de cadouri. La cei de Answear dacă se abona, Cris primea un voucher de 50 lei, deci părea deja atras în plasă. Însă cautarea adevărată abia acum începe, căci să faci cadou haine de sarbători este o alegere ce pare la prima vedere comodă, dar în realitate este destul de riscată find foarte aproape să fii perceput că mătușa ce-ți tot dă haine ce nu le-ar purta niciodată drept cadouri.

1.PNG

Pentru tatăl său clar i se potrivea o cămasă, dar aici intervenea culoarea preferată a părintelui său care era o enigmă, deci opțiunea de nonculori părea destul de safe. Pune Cris un filtru pe negru și alb, apoi urma varianta de cămașă cu mânecă scurtă sau lungă, cum este aproape iarnă alegerea era logică. Mai rămaneau doar 176 de opțiuni, pfuai… Chiar dacă este cadou, eroul nostru s-a orientat un pic și la preț, ca buget să se învârtă în jurul cifrei de 100 lei, că la urma urmei este o cămasă, dă-n sărăcie! Cu intervalul 45-118 lei, alegerea s-a redus la 58 de opțiuni. Mergând și pe dimensiuni xxl, cum tatăl său este mai coporlent, s-a ajung la 28 de variante, misiune ce părea acum potrivit pentru un muritor de rând, afon în ale modei ca și Cris B. Un model de cămasă Medicine- Under the city la 79 lei redusă de la 109 lei arăta destul de interesant ce avea încheiere cu nasturi, conținut 98% bumbac, 2 % elastan. La duel intra tot o cămasă Medicine, dar model Desert Grunge, la 89 lei redusă de la 169 lei. Cum modelul Desert era un pic cam avangardist, favorit părea Under the city, dar no’ încă mai era loc de calcule, simulări și probabilități.

Niște de ghete de bărbați păreau un cadou potrivit și pentru fratele său. Aici știa că albastru este culoarea favorită, așa că misiunea nu părea foarte grea, căci la aplicarea unui filtru de albastru și bleumarin, căutarea s-a redus la 61 de produse. Ce este mișto pe Answear, este că doar 3 opțiuni din cele 61 nu sunt la promoție. Cum încălțările pe albastru nu erau foarte interesante din punct de vedere estetic, s-a rămas doar pe filtru de culoare pe bluemarin. La nivel de buget s-a setat maximul de 334 lei și așa s-a ajuns la 24 de produse finaliste. Pantofii Big Star, reduși de la 319 lei la doar 199 lei arătau chiar fabulos, cu gulerul gambei rigidizat, talpa sculptată și interior textil. În colțul opus al ringului se aflau o pereche de pantofi Domeno la 199 lei, reduși de la 299 lei, confecționat din piele întoarsă, spatele călcăiului rigidizat și interior stabil. Aici chiar era aproape imposibilă decizia, fiind necesare măcar câteva zile pentru deliberare.

Cea mai grea decizia totuși râmâne pentru Cris B. ce-și va cumpăra, care este cadoul ideal pe care ți-l poți face singur? Poate vom afla în următoarele episoade din seria de articole SuperBlog 2018.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s