Nice touch, baby!

După cum povesteam într-unul din episoadele anterioare, Cris ajunge la bordul Mauretaniei, unde se pare că Natasha avea din nou nevoie de el. Aceasta plănuia infiltrarea în Africa de Sud și timp de 7 zile avea nevoie de câte un dress diferit la care să se asorteze aceeași pereche de blugi de damă, de care ea era obsedată, era perechea ei norocoasă. Așa că eroul nostru era invitat să jurizeze o prezentare de modă, de unde urma să fie selectați 7 pirați câștigători care să meargă alături de ei în aventura de pe uscat, restul urmând să rămână să păzească ambarcațiunea.

Cris a sugerat ca cel mai important criteriu să fie utilitatea dressurilor, în speță încâlțâmintea de damă, fiecare pirat-concurent având la dispoziție o gamă largă de branduri din care să aleagă.

Pentru ziua de luni, din categoria munte, se luptau outdoor piratul Sorel cu o creație ce-i poartă numele, disponibilă la 599 lei, cu talpă din gumă, sculptată, spatele călcâiului rigidizat, interior textil, confortabil, model legat cu șireturi versus modelul rozaliu de la piratul Fila, ce avea spatele călcâiului rigidizat, model legat cu sireturi, dar neizolat, însă la un preț mult mai mic de 269 lei. Deși Natasha era vrăjită de acel roz, Cris a convins-o că deși este mai scump, Sorel merită votul lor, dată fiind rezistența superioară, mai ales în varianta în care aventura pe munte presupune obstacole care includ și traversarea unui râu.

Ziua de marti se dedica plajei așa că în ring se duelau piratul Crocs cu o creație din material neted, talpă sculptată, interior confortabil, model cu toc plat și detalii decorative la un preț destul de piperat de 239 lei vs papucii Abloom de la Answear din material neted, talpă sculptată și brant profilat, evaluați la doar 80 lei. Date fiind calculele hartiei, în materie de raport preț-design era clar că Answear va câștiga detașat.

Cum deja miercuri este deja o zi serioasă ce necesită deplasări la bancă pentru plăți, retrageri, credite, se întrevedea clar cu piratul-doctor Medicine în prim-plan și ai săi Pumps Essential pe model pe toc gros, detalii decorative, înâlțimea tocului de 11 centrimetri.
Outsider era considerat din pricina prețului dublu, piratul italian Gino Rossi și ai săi pantofi cu toc cu spatele călcâiului rigidizat, interior din piele, model pe toc subțire, aceeși înâlțime a tocului. Totuși, invesiția în stil și rezistența italiană suna mai sigur, plus că parcă perechea fără accesori punea mai bine în valoare formele Natashei, așa că Gino Rossi au luat fața lui Medicine.

Joia festivalieră trebuia să fie asezonată ori de o pirată-mocasină ca Lily Shoes cu o creație de la Answear, cu vârf moale, talpă din gumă și interior confortabil la doar 90 lei ori cu niște un pirat-mocasin ca Steve Madden ce venea tot cu o talpă talpă din gumă, spatele căcâiului ușor rigidizat, interior confortabil, doar gamba din piele întoarsă, restul material sintetic, totul pentru un efor financiar de 340 lei. S-a mers din nou pe brandul propiu Lily Shoes de la Answear, nefiind diferențe semnificative de calitate între cele două produse care să renteze investiției.

Vinerea se spune că este ideală pentru plimbări și poze, de aceea trebuia ales și un pirat-balerin, iar la această probă Corina balerina a ales să prezinte un concept cu talpă din gumă, spatele călcâiului moale, interior textil și detaliu decorativ în față, totul la prețul de 80 lei. La celălalt pol se afla Zaxy, mult mai chic, mai modern dar parcă și clasic în același timp, cu talpă din gumă, spatele călcâiului rigidizat, interior confortabil și un fel de fundă decorativă în față. Perechea de Zaxy deși era 180 lei îi trezirea amintiri frumoase de la Moscova Natashei, așa să că i-a ales fără ezitare.

Nimic nu e mai tare ca sâmbată noaptea în club, mai ales dacă o parteneră de dans ca Natasha poartă pantofi care să fie în același timp eleganți dar să și permită orice fel de mișcare, pe orice tip de muzică. Aici piratul Silvian Heach a propus un concept floral cu vârful ușor rigidizat, talpă din gumă, spatele călcâiului rigidizat, interior confortabil, model legat cu șireturi. În replică, piratul Reebok, specializat în produse de club a redus audiența la tăcerea cu o pereche de un rozaliu superb, cu vârful ușor rigidizat, talpă din gumă, spatele călcâiului rigidizat, interior confortabil, model legat cu șireturi, la pretul de 420 lei, cu doar 20 lei mai scumpi decât Silvian Heach. Cris și-o imagina pe Natasha făcând valuri mai degrabă cu Silvian Heach, care aduceau parcă mai multe grație și eleganță, așa că spionul moldovean a mers pe mână lui, dacă nu avea dreptate urma să-i îndese piciorul undeva cu tot cu papuc 🙂

Duminica trebuiau să dispară rapid din peisaj, așa că Natashei avea nevoie de ceva rapid, care să-i dea un impuls de viteză. Derby-ul din această ultimă confruntare se dădea între piratul german Adidas cu superstarurile sale orginale, cu talpă din gumă, spatele călcâiului puternic rigidizat, interior confortabil, gamba din piele naturală și sintetic, totul la prețul de 360 lei. Prin suprindere a venit piratul american, crescut în Koreea, pe nume Fila, ce a adus în fața Natashei un concept cu vârf moale, talpă din gumă, spatele călcâiului puternic rigidizat, interior textil, gamba din piele naturală, la prețul de 400 lei. Fiind apropiate ca și abordări și buget, Natasha și-a folosit instinctul feminin și a mers pe seriozitatea germană.

Încălțată acum pentru orice situație, Natasha îl impinge pe Cris în barca în care sare și ea, vâslind cu putere, căci la câteva minute, vasul începe să explodeze și se scufunde. Eroul nostru își pune mână în cap, dar Natasha îl redresează rapid oferindu-i o vaslă peste cap, căci nu era timp de cugetat, destinația finală era aproape, mai erau doar câteva probe din seria SuperBlog 2018 de parcurs….

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s