Love is the Answer, 5 lucruri pe jos, 3 pe sus, 2 în plus

După cum spuneam în ultimul articol, Cris B. urma să fie prezent la Webstock. Ca treaba să fie mai atipică, o vă detaliez cum s-a terminat weekendul prelungit de București, after Webstock, că memoria încă e călduță, încearcă să dribleze somnul cu amintiri frumoase și apoi mai vedem când vă povestec ce s-a întâmplat la webstock.

Era sambată și eroul nostru avea în program doar liber pe linie, all day long până a 2-a zi de dimi când avea avionul. Dodată îi suna telefonul, Chileana îl anunță că trece prin centru. Planurile se schimbă și după negociere dură, unde Cris a obținut orice vroia suflețelul lui, acceptă să meargă la Chileana acasă chiar dacă distanța era apreciabilă și zăpăcitul voia să parcurgă distanța pe jos, timp de o oră.

Chileana i da o adresă aproximativa, astfel ca la cererea lui Cris este nevoiță sa coboare dupa el, îmbracată doar într-un palton Tally Weijl, continuați de ghetele Kappa. Cele câteva vorbe de bun venit a lui Cris B. erau retezate de soluția minimalistă dar atât de seducătoare aleasă de Chileana, care odată ajunși în camera, senzuală făptură lasă-i să-i alunece orice inhibiție, râmânând doar într-o cămașă Lacoste ușor descheiată, accesorizată cu pantaloni scurți Fresh Made, asortați cu șosete Tommy Hilfinger. Sutienul parcă lipsea cu desărvârșire din garderoba Chileanei, lucru care nu putea decât să-l bucure pe Cris, care nu putea să fie păcălit prin trucurile binecunoscute,

Cris dărâmă gramada de etichete și colete comandate de pe Answer.ro ce se formase în ultima vreme și asează puțină ciocolată, suc, chipsuri și semințe. Chileana dă drumu la muzică și poveștiile încep să curgă în valuri, iar gândurile de tip 50 shades formează pe nesimțite nori de plăcere în încăpere. Probabil din cauza presiunii atmosferice Cris propune să meargă la magazin după cel puțin două sticle de vin, paharele cu suc deja parcă atrofiau simțurile de la atâtea E-uri.

Reveniți pe platoul unde se turna noaptea vieții lor, părcă era loc și de o lumânare parfumată să fie aprinsă, mai ales că Chileana gătise un dish exotic care deși îi pătase tricoul Brave Soul a lui Cris, situația tragi-comică a generat debarasea elementului textil și concomitent și a cămășii Chileanei în senm de solidaritate. Era ca un Simon says pe stropitea, în loc de poker pe dezbrăcatea.

Desigur că orice mascul s-ar fi hazardat direct spre nurii eroinei, dar Cris deschide căsuța vocală a tipei cu un nou mail de tip sărut la subject. Pantalonii Pierre Cardin începeau să devină strâmți pentru Cris, în seara asta el era cel mai bun DJ! Practic runda finală se dădea între boxerii Henderson și tanga de la Calvin Klein! Ambele detalii vestimentare au primit cartonaș roșu și implicit eliminare.

Rochia Morgan degeaba aștepta pe umeraș comanda de club căci nu era seara ei, maxim ce putea să sta la taclale rememorând aventuri de astă-vară alături de jeanșii Haily’s . Cadrul acestei povești se închide subit odată cu becul ce se stinge la umbra unor piciorușe goale ce făceau surfing pe valurile de sub patură.

Nu este nepărat vorba de garderoba ideală ci despre cât de YOLO poate fi dragostea emanată în jur muritorii de rând ce le poartă…Love is the Answer, 5 lucruri pe jos, 3 pe sus, 2 în plus, acesta este modelul de dezordine sentimentală la care aspirăm cu atâta ardoare.

Un articol marca SuperBlog2018

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s