Super-Blog- Continuarea

După locul 46 (cred) ocupat la prima participare Super-Blog, am ales să particip și la ediția de toamnă, una aniversară când acest proiect împlinește 10 ani, poate o să-mi poarte noroc că și eu sunt născut în 10 octombrie, să fiu un concurent de nota 10 pe linie:). La modul realist, în ediția aceasta îmi propun să intru în primii 30 și să prind un top 3 indiscutabil la una dintre probe :)

Inițial, am ezitat din cauza unui sponsor ce în ediția trecută mai mult a tradus lumea și la propriu și la figurat în loc să fie parte din comunitate. Când am văzut că anul acesta lipsește din line-up am zis că nu există nici o scuză să nu continuăm seria de aventuri “Cris B”.

Toamna aceasta sper să vă regăsiți într-un personaj mai matur, cu o doză de empatie mai umană și mai expresiv în detalii și poate cu mai puține greșeli de exprimare, ca haterii să fie nevoiți să găsească noi aspecte defecte în articole.

La nivel de comunitate, sper să descopăr bloggeri noi, idei faine, probe challenging și poate un pic mai puțină păruială, mai ales la premii care mai mult au o valoare sentimentală. Dacă nu cer prea mult, mi-ar plăcea să cunosc viziunile și personalitatea oamenilor din spatele tastaturii un pic mai mult.

Cred că paradigma blogosferei capătă noi dimensiuni, odată cu lansarea unei noi ediții de SuperBlog și chiar o sa fac tot posibilul să mă ridic la nivelul tot mai ridicat de la care toată lumea se așteaptă, un univers upgradat unde cititorii să fie și mai angrenați în povești originale, iar sponsorii să fie cât mai mult satisfăcuți de impactul generat în strategia lor de SEO pentru produsele promovate.

Această experiență te maturizează, te ajută să fii mai pragmatic, mai atent cu monitorizarea și monetizarea muncii de creator de conținut și cel mai important îți lărgește viziunea și perspectiva asupra lumii, pratic te simți o părticică din globalizarea mondială la care cu toții asistăm și fie care vrem, fie că nu, suntem parte din ea.

Pentru că…

SuperBlog este un tatuaj sub piele, care îți schimbă sângele de blogger din degete, ce îți aprinde amintiri și vise ce păreau arse și stinse pentru totdeauna, unde sufletul îți cântă când statisticile se ridică…

Pentru că…

N-am nici un motiv, pur și simplu e… SuperBlog!

Am planuri complicate, dar nu stau să mă complic, so, I’am in!

Call, raise, bluff & never fold! Bring it on, the SuperBlog 10 !

2 comments

  1. Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani, Cristian! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s