Vanilie si Cioco

Intre atatea proiecte comunitare, Cris B avea timp sa se mai joace si cu imaginatia sa, de multe ori se teleporta in povestiile desenate de Blaziny pe malul marii, cu o Barbie in centrul atentiei care parea imposibil de abordat, dar in acelasi timp o tentatie la care nici zei nu puteau rezista, trebuia inventat un icebreaker stupid, inocent spre amuzant ca ” Esti cea mai bronzata de pe plaja!”

Si totusi ea nu este chiar asa de Barbie, ci mai frumoasa, mai naturala si cu o poveste de viata de care s-a putea lega valuri intregi de versuri si refrene ce ar putea concura cu Luceafarul eminescian. O zina de poveste ce a avut puterea sa-si creasca cei 4 frati, fiindca mama lor era plecata la munca in Spania, atata putere pentru o tipa ce avea ambitia sa fie partea operatinala din evenimente foarte solicitante. Glasul ei emana un pic a dulce de baclava, copanelele ei a ceva curry cu iz de sofran, completate de un abdomen de sirena, incununat cu nurii ce aducea a gustul copilariei de dude coapte.

Chipul nu trada cei 28 de anisori, buzele si ochii ce inca straluceau a adolescenta, sub beat-ul de caldura suflat de soare. Este una din rarele dati cand Cris mai mult asculta decat vorbean, acesta prima zi de Mamaia fiind o surpriza super-sexy, mult mai mult decat s-ar fi asteptat vreodata.

Au fost peste 5 ore care au zburat printre stropi de raze pline de viata, rasete si dragoste, culminate cu o singura atinge pe spatele care se unduia asemenei unei cascade din care pasiunea nu indraznea sa-si dezvaluie voalul, parea prea sorbita de pistruii ezitarii, care aveau farmecul si caldura lor aparte. A. era foarte preocupata de bronzul ei si cerea feedback-uri repetate de la B., care de fiecare data era tot mai pierdut intre cuvinte care capete cumva mai mult sens, sa nu sune a suprarealismul care deriva din sinceritatea romantica incurabila de care sufera B cronic, supusa riscurilor aferente. La un momentan imboldul era sa treaca la fapte, vorbele sa treaca in plan secund, dar totusid desi senzatia era ca se cunosc de o viata Cronos complota la posibil idila a lui B., episoadele dominicane lasand urme adanci…

A. se imbaiaza pentru ultima oara, imbratisand marea care pe cel mai bun prieten, universul oniric a lui B. invaluind-o pe A. sub aura unei sirene care preia din magia valurilor culoarea unei zi toride de primavara, raspindind-o spre muritori de rand ce viseaza infinitul.

B. si A. pasesc side by side spre bulervard, dar din zapaceala B. desi avea hotelul pe acelasi drum cu al ei way to home, o ia in directia opusa spre deliciul complotului gandit de norii ghidati de Soare si Cronos.

Ramane doar gustul de vanilie si cioco a unui nebun ce a mutat gresit la regina pe tabla de sah a evenimentelor din viata normala, care se succede prea YOLO, sa poate tine pasul cu ea. Partea amuzanta era ca ea nu stia cine e Cris Blaziny si Cris inca fredona cu speranta supraevaluata ca pleaca in Vama Veche ca sa isi gaseasca pereche…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s