Nike is the Answer

Nu puteam să vă las aşa şi o să spun secretele pe care SH era gata să i le dezvăluie lui B. înca din episodul anterior. SH era încântată de faptul că în urmă cu exact 7 zile, la aceeaşi oră i se ivea zeiţa Nike, ce a invitat-o să păşeacă puţin pe apă alături de ea. I-a oferit o torţă care să o ţină aprinsă pentru eternitate pentru un infinit număr de victorii, sub principiul lui Churchill, acela că victoria este o abilitate de a trece de la un eşec la altul. De asemenea i-a aşezat o coroană cu flori pe cap ca simbolul al mediatorului pe Pământ între zei, tenis şi oameni. Ca reacţie în lanţ, i-a fost miniaturiză o hologramă pentru magazinului Answer, de unde zeii împart soluţii radicale de atitudine şi stil vestimentar muritorii de rând dezorientaţi de viată.

aaa

Cum în cazul lui B. problemele nu treceau, doar făceau rocade, ultima păţanie era ca devenise prizonier social media, cu opţiunile conturilor foarte limitate, SH îi propune un set de îmbrăcăminte bărbați pe modul lui de-a fi, felul lui de a gândi, dorinţa constantă de-a face bani, de-a reuşi. Era vorba de 2 opţiuni de tricouri, un Nike Sportswear la 150 lei vs un Soltice Futura la 80 lei. Era o alegere dificilă, dar fiindcă Futura era mai colorat şi mult mai avantajos ca preţ, B. a bifat combinaţia galben-albastră. Aşa de bine mergea tricoul la fotbal cu ghetele Nike trimise din Italia de mama lui, ce rezistau de peste 3 ani, încât abia aştepta B. să dea o mişcare cu băieţii în Cluj, clar că sport, clar că Nike!

tr0.png

La un moment dat pe când s-au pus să-şi hrânească pântecele, B i-a remarcat rucsacul foarte fain a lui SH şi după ce a aflat pontul de unde şi l-a luat, deşi se temea să n-o dea în mania shoppingului, SH i-a zis: “Fuck it, just do it!” Arăta a băiat bun, cu un Nike Sportswear Rucsac aşa mişto la un preţ decent, de nici 80 lei!

ruc.JPG

În larg, se strânea uşor furtuna şi un frig destul de pătrunzător îi dădea fiori lui Cris. Se uită în jur după opţiuni, dar SH dormea şi pustiul părea a fi dominatorul în acea seară. Deodată o hologramă în siluetă înaltă, atlfetică, foarte musculoasă se proiectează din ecranul telefonului. Kobe venea cu 2 articole ce aveau să devină o dilemă destul de capricioasă, la urma urmei cum poţi alege între un model de bluză old school şi un format mai elegant, eterna chestie, cu sau fără glugă? Glugă, tati!

blu .png

Revenit în Cluj, după ce îşi ia la revedere de la SH, vremea mult prea blândă îi dă semne lui B. vis-a-vis de combinaţia de picioare, minte şi cuvinte trebuie să fie updatată, ca să rămână devastatoare. Numa bine că straight from Mother Rusia, Masha, o blondă superbă ca o căprioară îi aruncă nişte şosete scurte şmechere şi o căciulă de rapper, îmbrăcate cu un alb atât de stilat. Accesorizat cu ele, B. parcă zâmbea de dimineaţă pentru prima oară soarelui. În situaţia de faţă nu era despre alegeri, totul era complementaritate în cea mai pură formă!

sossap.png

Şi totuşi şosetele cereau performanţă, care desigur este sinonimă cu un portughez de 33 ani, campion peste. CR7 se reflectă dintr-un suras de apă cu nişte opţiuni de transfer spre portofoliul vestimentar a lui B., în speţă 2 pereche de Pantofi Stefan Janoski Max evaluaţi la puţin peste 460 lei şi un stâng şi un drept de versiune ZOOM, mai bugetabili, la nici 380 lei. Cum acel alb-roşu dinamovist, de pe Max, îi făcea cu ochiul, B. a înclinat balanţa spre Max! Acum B. se putea apuca şi de skateboarding, dacă în tinereţe tot nu a apucat!

pap0.png

Revenit înapoi în cartier, sângele latin a lui B. simţea că această poezie nu se leagă bine, îi mai trebuia un strop de andrenalină, însă numai ce întoarce după sunetului de bling-bling, băieţii de B.U.G venea hotărăţi spre el cu ceva super-beton. Erau de ales aceşti pantaloni, nu fiindcă altceva n-a fost, ci pentru că Nike cu tricou, pantaloni şi pantofi în picioare, asta e modă frăţioare! Zi şi noaptea e nevoie, fiindcă totul în cartier se bazează pe… ştiţi şi voi ce susţin pantalonii! Avea starea, avea portofelul potrivit, ce-i trebuiau  pentru a îmbrăca şi draciile ăstea!

pat.JPG

B. era shareholder al răspunsurilor, ce de multe ori se ascundeau la fundul paharelor de whisky şi şampanie. Stilul B. era schimbarea, de la drifturi la senzaţie majoră cu 40 km la oră, de la depedent de calculator la om cu atitudibe, dar relaxat şi pregătit în acelaşi timp, gata de lansarea unui manifest contra Facebook-ului, gata de lansarea unui proiect de interferenţă a comunităţii lui cu ambiţia şi succesul!

Va reuşi B. să lase toate grijille în spate? Cât de departe poate ajunge? Ce procent de schimbare poate emana în jurul său? Fiţi pe fază la următoarele postări, keep it close!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s