Farmecul vieţii contra timp

Salutare, dragi cititori ai blogului! De la episodul din Mallorca rămăsesem dator cu un deznodământ al finalei de poker. În timp ce SH îşi făcea de cap, colecţionând jetoane peste jetoane, în cazul lui B. parcă timpul a uitat să mai întoarcă clepsidra, privirea i-a rămas fixată la pielea fină şi strălucitoare a Lunii, aducea a  produse Gerovital H3 Hyaluron C, cu ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina, ce ajută la procesul de estompare semnificativă a ridurilor, hidratarea şi regenerarea pielii şi de asemenea precum şi efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii.

Capture.JPG

Fiolele cu acid hialuronic și vitamina C Gerovital H3 Hyaluron C o preschimbau pe Luna într-o formă de zeiţă adolescentină, provenită parcă din centrul galaxiei, ce emana etil , cu iz de zmeură şi rom. B. era îndrăgostit atât de mult de ea, încât pentru a-i putea arăta dimenisiunile iubirii ce o purta, trebuia să măsoare universul.

Fiola-GH3-HyaluronC.png

Din când în când, Luna îi răspundea cu câte o privirea discretă ce-i străfulgera inima lui B. cu amintiri dominicane, iepureşti, pline de Prosseco şi urme de ruj, cu bune şi nebune, cu rele şi foarte grele, toate rânduri dintr-un roman a căror bătrâneţi păreau că vor apune la Cluj, la poalele Feleacului. Poate erau de vină produsele ce-i dezvăluiau naturaleţea Lunii, poate şi un pic din inima de piatră cu suflet de pluş. Cuvintele erau de prisos, ochii se citeau în sincron.B. deja se imagina plimbâdu-se cu cel puţin 6 nepoţi prin parc, jucând şah cu alţi seniori şi învâţând pe alţii cum să mănânce echilibrat şi sănătos. Era un vis frumos, de proprietar de business mic, dar de succes, de om înconjurat de toată familia şi mulţi prieteni, aşezat într-o căsuţă la malul mării. Suna ca fericirea despre care vorbeşte Chirilă în piese, parcă prea frumos să fie adevărat, dar hei şi dacă alergi după visele care nu se pot îndeplini, măcar slăbeşti!

Toată această vâltoare a unui extaz de serbare cu vin şi miere, se răstoarnă într-o troacă de porci, fiindcă B. fără să vrea, a dat reraise la un duel cu miză importantă ce părea sa fie doar între Luna şi SH. Luna este nevoită să dea all in, însă SH are cea mai bună mână şi câştigă Elixirul Vieţii Sportive de Succes. Luna îşi iese din minţi şi din spirit, arătându-şi adevărata faţă, defapt era zeiţa Circe, ce instant pune mafioţii cubanezi pe B. şi SH, eroul nostru reuşind să faciliteze scăparea lui SH, râmând el ca victimă a împrejurărilor, a cărui design de scenariu a fost realizat de Pitbull, Bruno Mars şi Cronos. Se pare că B. avea nişte datori de plătit rechinilor din episoadele trecute, unde scăpase poate ieftin şi prea uşor.

Părea capăt de linie pentru B. care atârna de un fir desupra aligatorilor din golf, tot ce mai aveau nevoie de la el era lista de indicii pentru găsirea Elixirului Vieţii Fericite pentru că ei avea restul de elemente ce completau puzze-ul. În timp ce Cronos jongla cu secundele, Bruno împărţea o ţigară cu Pitbul dacă Circe tot fumega a foc. Zeiţa nu-şi putea ţine nervii în loc, atitudinea lui B. râmânând tot mai secretoasă chiar şi în faţa morţii şi a purgatoriului prin care era nevoit să treacă, amintirile cu el şi Luna rulând pe fast forward, într-un mod care i-ar fi generat oricărui muritor de rând un reacţie compulsivă dusă până spre combustie. Era cumva norocos că rămăsese blocat în filmul din timpul partidei de poker dinainte ca lucrurile să degenereze, ca într-un lift cu Inna în care dansezi până la epuizare şi îţi faci selfiuri până râmâi fără baterie şi memorie.

 De plictiseală şi din neatenţie Cronos scapă pendulul în apă temporizând clipa, iar de nicăieri SH răsare cu un smash care îi loveşte în ricoşeu pe Pitbull şi Bruno, ce pică în apă. Circe săgetează cu o vrajă pe care SH i-o dă retur înapoi în ea, Circe transformându-se în scroafă.

SH mai dă un as de 150 km/h în plasa de braconieri, eliberându-l pe B. care aterizează direct într-o barcă, gata să-i ducă pe malul celălalt al Atlanticului. Parcă acum, la final de călătorie, încep regretele să-şi facă loc în stomacul lui B, diminuăndu-i nivelul standardizat de inteligenţă emoţională. SH îi masează uşor umerii şi îi arată ceva fain pe telefon să mai uite de toată nebuniile prin care au tot trecut… Oare ce idei are SH? Poate veţi afla poate nu, cert este că acesta a fost ultimul episod din sezonul Spring SuperBlog 2018! Viata merge înainte cu sau fără prea multe cuvinte!

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s