Suprize, suprize, Dwyn!

După ce toate înaripatele au fugit, falimentându-i afacerea, Cris B. mai avea un motiv de supărare, primise notificare că Templu Casă din Cărămidă a celor 3 Purceluşi din Vama Veche fusese jefuit, acum domnea pustiul acolo…

Ce nu ştia el era că Tibi, şeful vamaiot şi Luna plănuaiu o supriză cu ajutorul celor de la Dwyn Shop, fiind foarte siguri ca eroul nostru va fi încântat de o asemenea năzbătie. Practic acest magazin online oferea tot ce-şi putea dori un muritor pe lumea asta, de la servicii, casa şi grădină, jucării, electrocasnice, jocuri, video, foto, electrice, îngrijire personală, electrocasnice, pc, telefoane, laptopuri, tablete şi lista se poate întinde până în China.

dw

Ca treaba să fie cât mai faină, Luna vorbi cu Iepuraşul Vamaiot să-i rezolve dacă se poate de un concert cu Mariah Carey, Alicia Keys şi Bruno Mars, un meci demonstrativ Simona Halep vs Tibi, şeful vamaiot, iar Kim Kardashian să defileze la prima prezentare de modă a Lunei, colecţia de Vamă, primăvară-vară, totul în cadrul redeschiderii Templului Casă din Cărămidă a celor 3 Purceluşi. Planuri erau multe, dar trebuia demarat procesul de achiziţie, căci decorul tempului era o parte semnificativă din sufletul lui Cris ce fusese răpită.

S-a mers pe un concept axat pe mobilier de grădină. Un balansoar Hollywood la doar 999 lei pentru 3 persoane, îi făcea cu ochi prea tare Lunei să nu-l adauge în coşul de cumpărături. La balansoarul acesta, hamacul Quesdei cu textile de la Tarrington House se asorta perfect, făcea toţi banii, cam 799 lei. Ceva super-făinuţ era şi setul Bistro de 2 scaune şi o masă, la doar 406 lei, încât Luna bifă două, unul pe alb şi unu pe negru. Piesa de rezistenţă a acestei consipiraţii o reprezenta balansoarul pat Hawai, unde amândoi, dar mai ales Luna se puteau simţi ca acasă, în Dominicană!

hawi.JPG

Aici Luna a mers pe sentiment şi a luat 3 sortimente. Totalul a mers un pic peste 10 000 lei, dându-i câteva bătăi de cap Lunei, pe plan financiar, mai ales că Tibi, şeful vămii era mai mult bogat sufleteşte. Dar tot acelaşi site a venit cu o soluţie de creditare în rate egale, fără comision şi comision la o diversitate largă de bănci.

După un zbor de o oră cu un hidroavionul, Cris B. (legat la ochi) şi Luna aterizează în Vamă, fiind întâmpinaţi de toată gloata vamaioată. Odată dezvăluită surpriză, ochii lui Cris B. îi sclipeau de bucurie la vederea lui Bruno Mars cu chitara la gât, altături de superba Mariah Carey susţinându-l pe partea la voce sopranu în ” All I Want for Easter is you!”. L-au părăsit lacrimile când Alicia Keys agăţa un banner cu o poezie de bun revenit.

ali.JPG

Ce nu ştia Luna era faptul că şi Cris B., gând la gând cu bucurie, comandase culmea de pe acelaşi site, probabil cel mai revoluţionar produs din secţiunea de smarphone-uri, în speţă noul Samsung Galaxy S9 Plus, varianta purple, culoarea preferată a Lunei. Acestă minune tehnologică capta imagini uimitoare, în lumina de zi naturală şi cea foarte slabă, obiectivul cu diafragmă duală adaptându-se la fel ca ochiul uman. De asemenea, oferea posiblitatea de creare de videoclipuri captivante, cu opţiuni de adăugare a muzicii cu ajutorul unei selecţii aleatorii din opţiunile preîncărcate sau din lista de redare. Iarăşi o chestie super-faină e faza cu GIF-urile cu trei stiluri de loop: invers, inainte, sau bumerang. Această cameră avea super-puteri, putea citi instant ceea ce ochii nu pot, generând traducere în timp real. Mesajele sau fotografiile în ploaie deveneau o plăcere nevinovată, graţie nivelului de rezistenţă la apa, bazat pe conditii testate de submersiune de până la 1,5 metri în apa dulce, timp de până la 30 de minute. Cum prizele în Vamă nu sunt la mare căutare, încărcarea wireless reprezenta un beneficiu cu adevărat de apreciat. Şi să nu uităm şi de memoria extensibilă, până la 400 de GB!

s9.JPG

Am încălecat pe o şa şi v-am spus povestea aşa! Sau poate nu, ce s-a întâmplat la party-ul de Paşti din Templu Casă din Cărămidă a celor 3 Purceluşi doar în episoadele viitoare puteţi afla, căci Iepuraşul mai ţopăie puţin pe blog cu alte articole surpiză până de Paşti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s