Guardiola nu scapă de Klopp, Liverpool călăreşte pe Man. City

Cum sperăm încă din articolul anterior, unde am vorbit tot de un 3-0, iată că astăzi s-a produs supriza, Liverpool călcând în picioare un uriaş ca Manchester City, arătând că scorul de 4-3 din campionat, din ianuarie nu a fost o întâmplare. În celălalt meci, Barcelona i-a umilit din nou pe cei de la As Roma, scor 4-1, după ce la scorul de 3-0 Roma a îndrăznit să spere, după un gol în minutul în 80, marcat de Dzeko. Însă Suarez, 7 minute mai târziu, a clarificat situaţia calificării, marcând pentru 4-1!

suare

Revenind în regat, balul a fost deschis în minutul 12 de Salah, care a îndeplinit o formalitate, marcând cu poarta goală, după ce în primă instanţă Firmino ratase, dar cu noroc, mingea a revenit la el şi a înţepat-o destul cât să ajungă la Faraonul egpitean, jucător ce a fost lăsat de Chelsea să plece mult prea uşor şi mult prea ieftin.

Ţepuşa număr doi în dragonul cetăţean, a fost înfiptă în minutul 21, de fostul jucător a lui Arsenal, Alex Oxlade-Chamberlain pe care Bogdan Obuf, un prieten blogger, spunea într-un episod de vlog mai vechi, că poate fi un jucător de viitor, se pare că nu s-a înşelat! E un caz clasic de jucător, ce parcă până acum s-a cam irosit la Arsenal Londra, dar acum sigur este însetat de performanţă europeană alături de cormorani! A reuşit o execuţie superbă, servit culmea de Milner, un fost jucător a lui Man. City, venit liber de contract de la echipa lui Guardiola, ce mie mi se pare că acum este la a 2-a tinereţe!

Piticania diabolică de Mane, după o centrală ideală a lui Salah, a pus capul pentru un monumental 3-0, tăindu-le total elanul celor de City. Este unul din cele mai eficiente transferuri de la Southampton, din turma de jucători, din care s-au servit toate echipele din Premier League. Senegalezul este cu siguranţă unul din cele mai inspirate transferuri realizate de gruparea de pe Anfield Road în ultimii ani, alături de Salah.

Vorbind despre stadion şi supoteri, finalul cu toată suflarea cântând “You will never walk alone” a completat acest meci, plin de superlative, în care în repriza a 2-a Liverpool i-a anihilat aproape total pe cei de City, albaştrii izbutind să marcheze doar un gol, care a fost anulat corect pentru offsaid.

Visez la o finală Liverpool – Real Madrid, în care tot fotbalul spectacol ar avea de câştigat, forma actuală imi aduce aminte de acel Liverpool nebun a lui Rafa Benitez, Dudek şi Gerrard, ce bătea Milanul, după o revenirea senzaţională! De data aceasta vorbim de un Jurgen Klopp care s-a jucat un demo cu Guardiola, în aşteptarea unui confruntări pe viaţă şi pe moarte cu Zidane şi ai lui.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s