Cris B. în regatul Dinte…Pauză…Lipsă

Exact ca la stewardese, Cris B. trebuia să treacă testul dinţiilor perfecţi pentru a mai urca un rang în Agenţie, dar îi era foarte frică să meargă la un cabinet stomatologic. Cum toată lumea se mai aranja un pic astfel încât să arate perfect, managerul de HR insistă pe lângă Cris B să meargă şi el la ” albinuţă “, măcar într-un control de rutină. Dar mintea lui Cris B. rula imagini, sugestii, scenarii prin care dentistul îi găsea ceva de ciuruit adânc.

27752173_438563436558660_5708853291061441172_n

Ajuns la testul dentar şi estetică facială, calificativul luat a fost mediocru, dar i s-a mai dat o şansă. Să călătorescă într-un univers paralel în Regatul “Dinte…Pauză…Lipsă”, unde să convingă în doar 24 de ore un locuitor să meargă la stomatolog. Lui i s-a alăturat şi un partener, pe nume Gogăie, cu specializare de investigare a traficului de ciocolată, dar care picase de peste 10 ori examenul.

mr-ugly-winner-2015-right-and-third-runner-up

Ajuns pe acest tărâm este întâmpinat de regele aşezării N.M., care îl pofteşte la un ospăţ , cu manele, bere, pizza şi supe. Cris B. pare un pic suprins de invitaţie, dar ca să nu pară prost-crescut acceptă. N.M începe să-i povestească câte în lună şi în stele, despre câte a făcut el să ajungă rege dar când au ajuns la subiectul dinţiilor, N.M s-a simţit destul de jignit şi l-a pofit afară, chiar şi în faţa unei oferte considerabile financiare din partea lui Cris B. acesta i-a aratat ca are bani şi la scos în şuturi şi înjurături. Iată că prima tentativă de convertire la stomatologie a fost sortită eşecului.

Tot umblă în lung şi lat eroul nostru şi la un moment i se făcu foame. Se opri la un magazin unde aveau doar ce să vezi, bautură, pizza şi ciocolată, se pare că erau alimentele de bază în această lume. Şi cum tot se chinuia să aleagă din “diversitate” sortimentală, dădu peste un hoţ pe nume Georgel, ce încerca să subtilizeze o sticla de gin. Cris B. se gândi că ar fi uşor să-l motiveze cu suplimente de la Bachus, ca să-şi ducă misiunea la bun sfârşit. Dar el vroia doar dry gin şi se pare că eliberase tot stocul şi cum N. M. îl ţinuse aproape toată ziua la poveşti, iată că mai avea la dispoziţie doar 30 minute la dispoziţie pentru a convinge un locuitor din tărâmul “Dinte…Pauză…Lipsă” să se lase pe mână stomatologului.

Cum îşi dădu seama că personajului îi place să filosofeze, se gândi să-i povestească despre blogul unde-i sunt detaliate aventurile, ajungând din greşeală să citeze dintr-un citat al unui stomatolog foarte drăguţ ce a avut amabilitate să apară într-un YOLO-Interviu pe blog “Stomatologul este unul din prietenii apropiaţi omului, este cel care are grijă de zâmbetul omului, cu impact direct asupra stării de spirit, îţi redă încrederea în tine, te scapă de cel mai urât lucru din lumea asta: durerea…” 

Capture

Georgel a rămas profund atins şi la sfatul camaradului său Costică, s-au horătât să meargă amândoi la prietenii lui Cris B de la clinica Vitaldent, ce avea sediu şi pe tărâmul paralel. Odată revenit pe Pâmânt, în Bucureşti, Cris B. simţi că e timpul să treacă de la teorie la fapte. un pic de albire, un implant la o măsea din spate şi parcă se simţea alt om, un agent upgradat.

28471183_445926135822390_7259899567298472196_n

Tot calvarul a fost o joacă şi o conversaţie continuă cu domna stomatolog care era o amabilă şi jumătate. Se aude că agentul nostru ar fi încercat toate mişloacele posibile pentru a pica testul dentar al Agenţiei, doar că sa aibă motiv să mai meargă la clinică, unde devenisă o obişnuinţă doar să treacă să-i salute pe doctori, abia aştepta controlul periodic, la 6 luni.

28276588_444596662622004_1935611953916933033_n

Partea cea mai bună a fost că a avut şansa să întâlnească la clinică şi cu o colegă agentă, pe care o îndrăgea foarte tare, care venise pentru a-şi pune aparat dentar, arătând şi mai drăguţ, Cris B. reuşind în sfârşit, să sărute pentru prima oară o fată cu aparat dentar, visul lui de-o viaţă.

Şi totuşi nu ştim ce s-a întâmplat agentul Gogăie, se zvoneşte că agentul Cris B. i-a devenit mentor, fiind nevoit să meargă să-l recupereze din Tărâmul “Dinte…Pauză…Lipsă”, dar până acum nu am primit nici o veste sau vreo poză….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s