Cris B. şi lansarea Agenţiei

După mai multe sesiuni de trainning şi misiuni de iniţiere, venea momentul balului de prezentare a noilor recruţi ai Agenţiei şi Cris B. se afla acum în probabil cea mai mare dilemă existenţială cu care se putea confrunta până atunci. Cum ce să se îmbrace? Ce accesorii să folosească astfel încât să nu iasă foarte tare în evidenţă, dar pe de altă parte să reprezinte un statul al unui bărbat bine.

La nivel de costum a bătut mall-urile în lung şi în lat până a reuşit să descopere un sacou şi o pereche de pantaloni decente mai ales ca preţ, ce păreau că facă echipă destul de bună, dar la detalii, partea de accesorii Cris B. ştia că este afon. Până nu demult era obişnuit ca mama lui să-i trimită articole de îmbrăcăminte din Italia, ea având ochiul format din experienţa în croitorie şi marochinărie.

27654572_1585259318176886_4690308121208286913_n

Avea ca plan de rezervă abordarea smart-casual, tipologia de tip dress-code de club, ce se regla cu 2-3 selfie-uri în oglindă, 3-4 sacouri schimbate, cateva perechi de pantaloni şi eventual o pălărie. Acestea erau sugestiile mentorului său, Clyde Chestnut Barrow, pe care Cris B. l-a cunoscut când s-a întors în trecut, în timpul Marii Crize Economice din 1931-1934, unde a participat la o serie de workshopuri şi acceleratoare de dezvoltare a creativităţii în evadări şi strategii supuse situaţiilor limită.

28167268_1600533633316121_8047593331035115099_n.jpg

În timp ce lua o pauză binemeritată de la maraton de shopping, Cris B se gândi să dea o geană pe net, poate acolo treaba va merge mai repede, mai simplu şi poate chiar mai ieftin. Şi supriză, la sugestii pentru cravate barbatesti i-a apărut site-ul Onore.ro, cu o mulţime de opţiuni foarte atragătoare şi convenabile ca şi preţ, cămaşa sa având la dispoziţie o mulţime de alternative tenante ca şi partener în crime.

cravate

Şi cum orice agent are o batistă la costum care să fie în tandem ideal cu outfit-ul său, capabilă în acelaşi timp să camufleze dispozitivul de tracking şi armele de asalt, tot acelaşi magazin online, Onore.ro, se prefigura a fi un furnizor profesionist, pe care pe putea conta pe termen lung.

batiste

Era frumos, elegant, cât de cât, pregătit de a-şi face mare intrare în lumea agenţilor secreţi. Coboară emoţionat spre limuzina ce îl aştepta, se urcă şi porneşte în trombă spre locaţie secretă a balului, degustând şampania şi domnişoara ce-l însoţeau. Dar drumul şi oraşul păreau să se termine şi lui Cris B. i se facea tot mai somn, când brusc maşina opreşte iar agentul nostru este târât afară…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s