Ultimele înscrieri TeCOMM

Ieri, vedeam pe grupuri de social media, antreprenori ce căutau răspunsurile punctuale la partea de soft, curierat, cursuri referitoare la Marketing online si ecomerce. Ei bine cred că am eu o soluţie globală la toate acestea: TeCOMM 2018 Bucureşti, 7-8 Martie!

Nu dacă aţi apucat să calculaţi din articolul anterior, dar mai sunt doar 6 zile până la evenimentul Premium de Comerț Electronic TeCOMM, pregătit la Radisson Blu Hotel***** din București pe 7 și 8 martie, unde ne putem delecta cu două zile de conținut premium și variat.

22780374_1485053234864162_2761507107603040932_n

Evenimentul de luna aceasta îmi trezeşte multe amintiri faine de anul trecut, unde ediţia de la Cluj mi-a oferit oportunitatea să fac networking cu reprezentanţi de seamă din lumea market search, advertising, SEO, produse alimentare, electronice şi electrocasnice. După TeCMM-ul de la Cluj, m-am apucat şi eu de Google Ads, configurând o perspectivă mult mai largă asupra blogului meu în materie de ce poate face şi cum poate fi un business de succes.

22780411_1486037271432425_5760918513599901743_n.jpg

Revenind în actualitate, prima zi din cadrul TeCOMM Bucureşti 2018 are pregătite discuții libere și prezentări pe tematici de interes precum: marketing în era asistenței, care sunt metodele cheie pentru cresterea ROI-ulu, cum să vinzi creierului primitiv al consumatorului sau cum să integrezi inteligența artificială în magazinele online.

Tematicile de actualitate vor fi purtate de reprezentanții unor companii premium precum eBay, Site Tunners, Google, C-Solution, Liquidity Services, Holition, DHL, NETOPIA România sau eMAG.

Hando Sinisalu,CEO @ Case.Digital, autorul cărților „The Best of Global Digital Marketing: Storybook 1” și „Storybook 2”, jurnalist în domeniul de business cu studii din domeniul marketingului B2B raportat la B2C şi CSR, de natură de preventivă, expuse în peste 30 de ţări, va impărtăşi din viziunea sa ce ţine de campanii de marketing globale de succes, totul în cadrul workshopului de Markday Avansați.

Handi Sinisalu.jpg

 TeCOMM: 2 zile, +20 de prezentări, 6 săli de conferință

Vorbim în cadrul acestui evenimetne de peste 20 prezentări și discuții libere facilitate de companii de TOP din eCommerce. mai ales în cadrul eMAG Marketplace unde Directorul Florin Filote va veni la microfon şi cu siguranţă va genera dezbateri spumoase, cel puţin la nivelul celor din ediţia de anul trecut la Cluj. că să fim sinceri, dacă eşti pe Emag ai alte şanse să vinzi la greu.

Pe lângă prezentări, dezbateri, workshopuri sau sesiuni de masterclass, TeCOMM oferă participanților oportunități de business în zona expozițională a evenimentului, unde este plin de oameni deschişi spre business online.

Practic, București devine între 7 și 8 martie capitala eCommerce-ului, găzduind pentru cea de a 4-a ediție la București, TeCOMM – Evenimentul de referință în comerțul electronic din Europa de Est.

Ultimele înscrieri continuă pe site-ul oficial: www.bucharest.tecomm.ro.

Nu uitaţi de concursul, unde până vineri, 2 Martie, ora 23:59, vă puteţi înscrie pentru a câştiga cele 2 invitaţii.

Vă reamintesc ce trebuie să faceţi, în 4 paşi simpli: 

1.Alături de compania mea de cercetare de piaţă BF Needs am lansat Studiul de evaluare a inovatiei in comertul online pe care vă invit să-l completaţi.

2 Like https://www.facebook.com/TeCommRO/

3. Like https://www.facebook.com/faptesimarketingblog/

4 Share pe facebook al acestui articol pe facebook, răspândiţi vestea în online-ul vostru.

Concursul este valabil până vineri ora 23:59! Câştigătorii vor fi anunţaţi la ora 20:00, sâmbătă 3 martie.

Companiile care sprijină și contribuie la industria de eCommerce sunt:

Powered by: Retargeting.biz

Premium Partener: Citi

Official Car: Midocar

Flowers by: Magnolia

Partners: DHL, proClickm PayU, eMag Marketplace, ContentSpeed, Moloso, Frisbo, iAgency, Baboon, DWF, Plăți Online, Livrări Online, INVOX, eWallet, POȘTA PANDURI, Social-eyes, e-comision, Orange Tree, Magnolia, BTmic

Recommended Payment Processor: Netopia Mobil Pay

Supported by: Mready, MxHost, Profitshare, Conectoo, Gomag, Online Mastery, Netlogiq, Brand Mentions, Cognitive SEO, Mobila Dalin, Caracteristic, Mindshop, Magnetic promo

22688872_1485106081525544_3439318738032662523_n

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s