Avânt spre Super Blog

Am mers pe sârmă de aproape o mie de ori, mai ales în ultima perioadă, în acest început de an destul de nefast, plin de ratări, când am dat-o-n bară în stil mare. Şi nici măcar nu am avut vreun antrenor, dar e un Dinamo-n mine care ştie să dea gol, să mă facă-nvingător, aproape de play-off, de vise, de tavanul plin de stele.
Viaţa trece în viteză, îi pun două puncte şi o paranteză, şi oricât mi-ar fi de greu nu mă las, chiar dacă simt că nu-i uşor să pot să zbor deasupra tuturor. Îmi cere inima să mă arunc în valuri necunoscute, ca un copil care vede pentru prima dată marea, să mai bag o fisă, chiar dacă buzunarul is running low.

După ce am caştigat o execursie la Chişinău că am avut curajul să-mi împărtăşesc în câteva rânduri viaţa de voluntar, apoi un premiu financiar la un articol despre vin,  plus destule acreditări pe la evenimente ca blogger, am zis că mă pot descurca să mai urc o treaptă în această industrie, pasul numit Super Blog.

Şi asa m-am apucat să verific, să văd condiţiile, am intrat pe site şi am rămas impresionat de cifre: 15 ediții încheiat, circa 2500 de participanți, peste 30.000 de articole, 342 probe, peste 80 de sponsori, premii în valoare totală de peste 100.000 euro. Am devenit brusc şi mai hotărât să intru şi eu în horă! Simt că destinul mă aşteptă la cotitură să dăm noroc, această îndrăzneală poate fi preamblu pentru un viitor frumos, învăluit în valuri de borne bifate şi realizările nemaipomenite!

Melodia din a căror versuri m-am inspirat, pe care poate recunoaşteţi, a fost vibe-ul perfect într-unul din discursurile din cadrul Toastmasters, unde aveam emoţii la fel de mari ca acum, la primul meu SuperBlog.

Cei care simt la fel, să-nceapă nebunia, din toată inima, Super Blog peste toată România!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s