Zâmbiţi, Brain Smiles e în oraş!

Aseară, abia aşteptam, că deja trecuseră prea multe zile de când am văzut eventul pe facebook, de lansare a agentie Brain Smiles, de la Cluj Hub şi eram aşa de nerăbdător, încât mi-am bătut capul toată ziua cu ce să mă îmbrac. Ne-au întâmpinat 2 fete drăguţe care ne-au oferit brăţări ce ne facilitau accesul la after-party-ul de pe Piezisă, din El Comandante.

DSC00364.JPG

“Câte dintre agenţiile pe care le cunoaştem s-au lansat după 4 luni de existenţă, printr-un party la care au adunat cei mai cool oameni din oraş? Impresia mea despre petrecere este exact ce mi-am imaginat că o să fie, cu oameni faini, creativi, care vor să-şi lase amprenta, fie că este vorba de artă, scris sau afaceri. Avem un perete plin de business carduri pe care o să începem să-l evaluăm!”

Asta îmi mărturisea la cald, Iulia Şuteu, CEO Brain Smiles aseară şi eu zic că ştie ce vorbeşte!

DSC00244.JPG

Coincidenţă sau nu, chiar un tânăr artist polivalent, pe nume Sebi, a.k.a “Salată de fructe” cum îmi place mie să-i spun, prezent şi el ca invitat, după ce l-am bătut eu un pic la cap să vină, îmi dezvăluia încă din timpul evenimentului impresii la cald :

“Văd că sunt foarte inventivi, îmi place că au clasă, m-au făcut să descopăr graffiti şi tot felul de tablouri mai abstracte de fel. De multe ori, tot ce am vrut este să am o şansă, cine ştie, poate mi-am găsit şansa până la urmă, eu visez cam tot timpul dar mai specific, aş vrea să fiu un reprezetant al unui spirit underground, de la muzică până la artă, poezie, fotografie. Aici am putut socializa la un nivel mult mai înalt cu diferite persoane! “

DSC00375.JPG

Am dat peste oameni foarte faini pe care îi ştiam, prima ce mi-a ieşit la întâmpinare a fost nimeni alta decât Cleopatra Coman, personajul din cel mai recent interviu publicat pe blog, apoi am dat de un tovarăş de la fotbal şi când să ne punem la o masă, nimeresc alături de super-bloggeriţa Raluca Ardelean de Maramu’, alaturi de care v-am pregătit ceva Yolo pentru perioada următoare. Faza amuzantă e că tocmai ce se pregătea să-mi mesaj dacă vin şi eu la event :)) Au mai fost la masă, înca 4 mandre de a lui Ralu’, o parte le cunoşteam din cadrul voluntariatului din tinereţe la Asociaţia Studenţiilor secţiei de Marketing, având plăcuta supriză să o reîntâlesc pe Arry, o fostă colaboratoare a firmei mele pe proiectele de cercetare de piaţă. Am dat şi de participanţi de la ediţiile anterioare de B-Dating şi de asemenea am avut şansa să reîntâlnesc un fost coleg de la Toastmasters, alături de care am stabilit un viitor Yolo-Interviu, deci râmâneţi pe recepţie! Am mai remarcat persoane publice din lumea evenimentelor clujene, gen Bogdan Buta, iniţiatorul Untold, dar nu l-am abordat că nu aveam chef să mă reintroduc, că probabil nu mă mai ţine minte de când eram voluntar TIMAF şi Napoca Music Event :)) Mi-a plăcut că a fost spaţiu, nu a trebuit să ne frecăm unii de alţii, ideea de preinsciere, cu cerere de invitaţie pe mail, a fost foarte bună. Poate ar fi fost mai recomandat şi să se perceapă o contribuţie, ca fond de help pentru creatorii de content, cu posibilităţi reduse din punct de vedere financiar, dar poate va fi luată în considerare pentru următoarele evenimente.

DSC00236.JPG

Muzica a fost mişto, un fel de Alandala, chill out, păpica destul de healthy, mai ales humusul, preferatul meu. L-am păcălit pe un prieten să mănânce morcov cu humus, crezând după culoare că sunt crenvuşti :)) La nivel de drink, eu unul nu m-am plâns de lipsa sucurilor, oricum nu sunt sănătoase, cine nu a venit cu maşina ( de ce ai ieşi vineri seara la party cu maşina) s-a putut delecta cu o Tămăioasă sec de la Casa Cotnari, whisky de la Jameson şi vodkă de 4% de la Stalinskaya. În cel mai rău caz era şi apă la dozator:))

DSC00238.JPG

Iulia şi Vlad Şuteu au prezentat povestea din spatele dezvoltării acestei agenţii, pe care cei cărora v-a fost lene să veniţi, o găsiţi pe site la un click distanţă. Aici am remarcat clipul de prezentare, ce arată foarte hot şi awesome!

Este de apreciat că s-a respectat tematica de all in black, ca dress code, organizatorii fiind în alb complet, facilitând astfel accesul participanţiilor către ei. Fiind prima ediţie, mai ales pentru cei mai timizi şi introvertiţi, a fost instalat un perete, unde îţi puteai ataşa datele de contact, pentru dezvoltarea comunităţii mixte Brain Smile, de oameni din domenii ca business, marketing, artă, blogging şi altele.

20180216_235108.jpg

Eu mă regăseam în mai multe categorii aşa că acesoriul meu reprezentativ a fost bazat pe mai multe culori:)) Sacoul albastru ca antreprenor şi tricoul negru, cu mesaj multicolor ca blogger şi înca vreo 2 categorii de public vizat de acest tip de eveniment.

28171282_1502030559894374_1549236366_o

Ce mi-a dat vibe-ul să scriu review-ul despre acestă lansare a fost partea de graffiti, unde orice muritor de rând, mai talentat ca mine, a avut şansa să se joace cu spray-ul şi imaginaţia, cu finalitatea unor creaţii urbane interesante. Bineînţeles că nu m-am putut abţine şi am făcut şi eu un pic live pe facebook :))

28171515_1502030193227744_261421463_o.jpg

Alex şi Diana, un tânăr cuplu pasionaţi de fotografie eu declarat la unison:

“Party-ul a fost pe măsură, iar atmosfera creată de cei din jur a fost debordantă, mâncarea a fost excelentă, iar ideea cu open barul a fost bestială, alături de cea cu cărțile de vizită! “

DSC00336.JPG

Inainte de after-party-ul din El Comandante, de care Alex era foarte entuziast, i-am luat un pic la interogatoriu şi pe organizatori, am început cu Iulia Pană, Marketing Intern în cadrul agenţiei, ce mi s-a confesat în stilul ei original:

“Ca atmosferă, simt că s-a atins obiectivul, am văzut oameni care au interacţionat, ce au schimbat numere de telefon. Personal, vreau să mă dezvolt pe plan personal şi profesional, să ajut agenţia să-şi atingă scopul şi obiectivele. Think outside the fucking box!”

N-a scăpat nici unul din principalii fondatori ai agenţiei de curizităţiile mele, Vlad Şuteu ce mi-a împărtăşit o parte din viziunea sa:

“Cred în faptul că gradul de creativitate nu are absolut nici o legătură cu locul în care trăieşti, eşti educat, în care procesezi sau nu informaţia. Persoanele cu un grad ridicat de creativitate pot să facă chestia asta de oriunde, oricum. Banii investiţi sunt un aspect, dar nu cel mai important, o anumită sumă de bani poate să valoreze mult mai mult în mainile unui marketer bun. Just do shit! “

DSC00307.JPG

Eu m-am distrat, m-am simţit bine, să dea sfântu’ google sau facebook, mai ales bloggerii şi vloggerii mei să mai trageţi chilu’ de la următoarele evenimente marca Brain Smiles, că acum ştiţi ce pierdeţi! 🙂

DSC00328.JPG

Photo-credit Bogdan Cosma

 

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s