Paella de Cluj/ Mănăstur

Servus, dragii mei! Dacă nu aveţi idee ce să gătiţi azi, eu cu twins Laura şi Loredana am regizat şi jurizat o paella delicioasă, servită cu sangria, în cadrul cele mai recent lansate rubrici din cadrul blogului S@S ( sătul şi sănătos ). Poftă bună!

P.S Am făcut 2 variante: una condimentată total în timpul preparării denumită Paella Laura şi varianta mea cu boia şi curcuma pudrate spre sfârşit.

P.S 2 Poza de thumbnail cu o paella clar mai picantă este de la a 2-a reproducere ce am făcut-o acasă pentru ai mei că în deplasare la Laura nu am apucat să facem poze şi acasă la mine nu am mai filmat:))

3 comments

  1. […] După ce și-a tapetat aproape toată bucătăria cu ulei, într-un final eroul nostru a reușit să mute puiul și cartofii din tavă în oală, sa iasă decât de-o ciorbă măcar. Fiindcă erau prea mulți cartofi, o parte din ei au fost transferați într-o oală mai mică, se ivea șansa de un piure. Fierbea carnea ce tot fierbea, bucătarul noastru îi reteza chestia aia urâtă de deasupra apei și între timp mai presăra o pungă magică cu legume, că-i era prea lene să mai meargă încă o dată la magazin, să facă piața noaptea. Cum curcumaul și curry-ul erau oricum pe masă, așteptând să condimenteze puiul la tavă, B s-a gândit ca merg și la ciorbă. Și ce miros fain au răspândit în bucătărie, de l-au făcut pe Cris să uite o perioadă de foame. Punga de curcuma și curry-ul erau amintiri de la episodul cu paella.  […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s