Servus, dragii mei! Dacă nu aveţi idee ce să gătiţi azi, eu cu twins Laura şi Loredana am regizat şi jurizat o paella delicioasă, servită cu sangria, în cadrul cele mai recent lansate rubrici din cadrul blogului S@S ( sătul şi sănătos ). Poftă bună!
P.S Am făcut 2 variante: una condimentată total în timpul preparării denumită Paella Laura şi varianta mea cu boia şi curcuma pudrate spre sfârşit.
P.S 2 Poza de thumbnail cu o paella clar mai picantă este de la a 2-a reproducere ce am făcut-o acasă pentru ai mei că în deplasare la Laura nu am apucat să facem poze şi acasă la mine nu am mai filmat:))
[…] şi el chef la „Oh, Carol! “ din Cluj şi aveam cu o prietenă o provocare pe care am pus-o în practică, am zis că trebuie să facem într-o seară o noapte de paella. I-am cerut sfaturi lui Liviu cum […]
[…] unde B. abia aştepta să testeze reţete noi, după ce chiar el experimentase una, într-un episod de vlog în care gătise paella. De data aceasta aveau să experimenteze o sangria cu vin, brandy, […]
[…] După ce și-a tapetat aproape toată bucătăria cu ulei, într-un final eroul nostru a reușit să mute puiul și cartofii din tavă în oală, sa iasă decât de-o ciorbă măcar. Fiindcă erau prea mulți cartofi, o parte din ei au fost transferați într-o oală mai mică, se ivea șansa de un piure. Fierbea carnea ce tot fierbea, bucătarul noastru îi reteza chestia aia urâtă de deasupra apei și între timp mai presăra o pungă magică cu legume, că-i era prea lene să mai meargă încă o dată la magazin, să facă piața noaptea. Cum curcumaul și curry-ul erau oricum pe masă, așteptând să condimenteze puiul la tavă, B s-a gândit ca merg și la ciorbă. Și ce miros fain au răspândit în bucătărie, de l-au făcut pe Cris să uite o perioadă de foame. Punga de curcuma și curry-ul erau amintiri de la episodul cu paella. […]