S-au deschis înscrierile la B-Social

Update

Buna, dragi prieteni! Cu regret va anuntam ca amanam evenimentul B-Social datorita interesului scazut manifestat prin numarul mic de preinscrieri. Punctual o sa elaboram curand un studiu de piata in care sa vedem ce va doriti de la un astfel de eveniment.

Buna, oameni vorbăreţi! După 4 ediţii mai mult sau mai puţin reuşite de B-Dating, noi cei din Asociaţia Be Antreprenor Weekend Meeting (că mai sunt pe acolo preşedinte, project-manager şi altele când am timp) ne-am gândit sa rebranduim B-Dating în B-Social, lăsând şanse şi celor mai timizi participanţi să vină. Pentru acest eveniment am gândit reţeta în felul următor:

afis.png

Aperitiv: Proiecţie de film supriză aşa pe un 19 ianuarie ora 19:00

Felul 1:Se iau fete şi baieti în 19 ianuarie ora 20:30, se mixează în sesiuni de networking a câte 5 minute, apoi se condimentează.

Felul 2 Dance party şi karaoke în stil Costineşti

Desert O gască de mers la mare la vară.

Acesta este şi un eveniment de promovare a campaniei Din Suflet pentru Cluj! 

La intrare dacă faceţi şi voi o donatie minimă de 5 lei nu cred că se face gaură în cer, să nu stăm noi să calculăm când ne-om recupera investiţia :))

Dacă vă tentează să încercaţi reţeta click pe formular de preinscriere până joi 18 Ianuarie, ora 21:00.

Bucătaria cu pricina este Urania Palace, de pe strada Horea 4, bineînţeles în Cluj-Napoca!

Chefs normal că noi suntem, adică Asociaţia Be Antreprenor Weekend Meeting! 

Asociaţia ce găteste acest eveniment a fost iniţial grupul informal de iniţiativă Din Suflet pentru Cluj, fondat în februarie 2015 cu ocazia procesului de bugetare participativă din cadrul Cluj Capitală Europeană a Tineretului. Primele proiecte au vizat educaţia antreprenorială, pornind de la conferinţe ca ” Între financiar şi antreprenoriat”, evoluând cu ” Be Antreprenor Weekend Meeting” ce s-a scalat în întâlniri continue săptămânale timp de câteva luni între micii antreprenori.

Uşor am evoluat spre B-Start, un tip de accelerator pentru dezvoltare de idei de afaceri , de aici ne-am oprit o clipă să tragem puţin aer în piept, conştientizând nevoile comunităţii din jurul nostru. Aveam complementar proiectele “Tabără de o seară” şi “Tensiune şi prim-ajutor pentru sănătatea tuturor” care de la o ediţie la alta vedeam că au o priză tot mai mare la public, cel mai probabil bănuiam noi pentru că eram mai aproape de ofurile locuitorilor din Cluj. De aceea am zis să îmbinam utilul cu plăcutul şi să facem un proiect de nişa numit B-Dating, foarte îndrăzneţ ce a ridicat multe sprâncene şi vociferări între cei mai conservatori, care a ieşit şi nu prea…

Prezentul este B-Social, 19 ianuarie ora 19 00 la Urania Palace de pe strada Horea nr 4 unde după o încâlzire cu o proiecţie de film, vom da drumul sesiunilor de networking şi vom încheia cu un party de tip karaoke în stil Costineşti că stim sigur că destinaţia finală a acestui proiect este marea, cu o gaşcă mai mică sau mai mare, dar corespunzătoare!

Viitorul este campania Din Suflet pentru Cluj, care se anunţă a fi o 3-a ediţie upgradată, cu idei noi de proiecte, cu un impact sincronizat cu nevoile clujenilor. Vă aşteptăm cu mintea şi inima deschisă 🙂

Pentru alte idei şi propuneri, dacă aveţi afinităţi de voluntari cu deschidere spre proiectele noastre vă stăm la dispoziţie până ne updatăm site-ul cu pagina asociaţiei şi pagina de social media a eventului!

cover foto.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s