B-Dating, din spatele cortinei

La primul eveniment organizat în cadrul procesului de bugetare participativă 2015 din programul Cluj Capitală Europeana a Tineretului, pe cand eram doar grupul informal de initiativă Din Suflet pentru Cluj, în pauza primulului eveniment, conferinţa “Între financiar şi antreprenoriat ” inseram un element surpriză de speed-networking, care a primit feedback-uri apreciative cu sugestii de extindere a concetpului la un event întreg.

Pe când organizam întâlnirile Be Antreprenor Weekend Meeting, pe lângă toate problemele tehnice, profesionale sau cum vreţi să le spuneţi, se observa că antreprenorii cu un echilibru între viaţa personală şi cea profesională erau mai motivaţi, mai predispuşi la a avea succes. De aici a venit ideea de a face un speed-dating între antreprenori, un eveniment care să îmbine utilul cu plăcutul, networkingul antreprenorial cu datingul. De ce în urma unor runde de socializare rapide de 5 minute, participanţii să nu se aleagă şi cu un bonus?

În prima fază am propus proiectul pe bugetare participativă 2016 sub numele grupului informal de iniţiativă Clujul Altfel, aşa a iesit şi clipul de promovare de mai jos, care am zis că printr-un uşor rebranding poate fi utilizat şi la proiectul actual. Locaţia aleasă a fost Invest Caffe şi cu ajutorul unor prietene bune ca Dalma si Cristina, considerăm că a iesit un promo făinuţ.

Prima încercare s-a dovedit sortită eşecului, apoi a venit această oportunitate de aplica la finanţările pentru proiecte de tineret, studenteşti şi locale, lansate de Ministerul Tineretului şi Sportului, unde din toate cele 6 proiecte propuse, acesta a fost unicul selectat. De ce? Pentru că spunem noi că business dating-ul este must have a zilelor actuale, unde suntem mult prea focusaţi pe carieră şi alocăm prea mult timp eşecurilor profesionale, lăsănd pe plan secund partea personală: familie, iubit/ă, copii. Aproape toţi marii antreprenori când urca pe scenă nu se laudă cu businessurile, cu profiturile, cu banii lor. Îşi prezintă soţia, copii, parinţii, familia, singurii care chiar conteaza, care îţi sunt cu adevarat alături atât în momentele de glorie, dar mai ales în cele de cumpănă.

De la lansarea eventului am primit reacţii de tot soiul, de la empatie maximă şi entuziasm, chiar şi propuneri de preluare a conceptului în alte ţări până la articole şi comentarii răutăcioase în presă, motivându-ne să credem că ideea noastră poate genera impact.

Locaţia aleasă este Cinema Dacia, situată în cel mai mare cartierul din Clu-Napoca mai exact Mănăsturul, ambiţia noastră fiind să incercăm să promovăm evenimente şi în alte locaţii decât centrul oraşului, ceea ce presupune desigur şi un pic de ieşire din zona de confort a participanţiilor, dar la urma urmei la asta se rezuma şi speed-datingul.

Datele pentru cele 3 sesiuni de B-dating sunt marţi 3 octombrie ora 17:00, luni 9 octombrie ora 17:00 şi miercuri 11 octombrie ora 17:00, fiind momente ideale de a te destinde si a uita o zi obositoare de work şi chiar un impuls de a continua săptămâna în forţă pe toate planurile. Intrarea este liberă şi gratuită, în limita locurile disponibile rămase după preînscrieri, fiind 84 de locuri disponibile pentru fiecare sesiune de b-dating, 42 pentru femei şi 42 pemtru bărbaţi.

Numărul dorit de 42 de participanţi de fiecare sex nu este ales întâmplător. Autorul Douglas Adams spunea în cartea sa că “It was the answer to the meaning of life, the universe, and everything “. Poate fi şi răspunsul în cazul nostru la o viaţă fericită şi de succes. De aici s-au inspirat şi de la The Motans când au lansat piesa “42”!

În spatele orcărui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică. Noi credem asta, așa că am creat proiectul B Dating, o sesiune de speed dating dedicată oamenilor pasionați de business. Dacă ai un business sau îți dorești unul, dacă dezvoltarea personală este un lucru la care lucrezi zi de zi, atunci ai nevoie de un partener de viață cu aceleași preocupări ca și tine.
42 de fete si 42 de baieti freelanceri, antreprenori sau corporatisti in 3 editii de speed dating vor fi selectati
Pasul 1 Inscrieti-va aici https://goo.gl/forms/sHaEAgLVldNJ3Xjq1
Pasul 2 Va sunam pentru confirmare
Pasul 3 Ne vedem la event

Eveniment organizat de Asociaţia Be Antreprenor Weekend Meeting, sustinut de DJST Cluj si MTS.

#blove
#bdating

cover foto

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s