Pot folosi lentile de contact atunci cand inoti?

(P) La mare sau la piscina, foloseste lentilele de contact de unica folosinta. Dupa inot sau plaja, scoate lentilele de contact si inlocuieste-le cu unele noi (fie de unica folosinta, fie reutilizabile).

Intrucat lentilele pot fi greu de indepartat dupa inot, iti recomand sa folosesti picaturi oftalmice.

De asemenea, ia in considerare si purtarea ochelarilor de scufundari, pentru a evita aparitia iritatiilor si infectiilor.

Acceseaza pagina https://www.conga.ro/12-lentile-de-contact si comanda online lentilele zilnice potrivite nevoilor tale!

Iata cateva recomandari:

Lentile de contact zilnice 1-DAY ACUVUE MOIST

 

Sunt lentile de contact cu purtare zilnica, la baza carora sta tehnologia LACERON care permite hidratarea lentilei pe tot parcursul zilei. Astfel, caracteristica principala a acestor lentile o reprezinta un bogat agent de mentinere a hidratarii ce ofera utilizatorului senzatie de confort pana la sfarsitul zilei, fiind special concepute pentru persoanele ce sufera de sindormul “ochiului uscat”
1-DAY ACUVUE MOIST ofera un grad inalt de protectie impotriva  razelor daunatoare UVA si UVB, conferind protectie maxima ochilor.

Lentile de contact zilnice Dailies Aqua Comfort Plus

Sunt lentile de contact sferice, cu port si inlocuire zilnica. Sunt primele si singurele lentile de contact care au incorporat sistemul unic de hidratare Triple Action Moisture care are o tripla actiune:

  • Lubrifiaza dimineata, pentru a simti lentilele netede si a le aplica usor.
  • Umidifica intreaga zi pentru a mentine lentilele proaspete mai mult timp.
  • Reimprospateaza spre seara, pentru confort pe toata durata zilei.

Lentile de contact zilnice SofLens Daily Disposable

Lentilele SofLens Daily Disposable sunt lentile de unica folosinta pentru corectia miopiei sau hipermetropiei, oferind o vedere impecabil de clara chiar si in conditii de lumina difuza. In plus, ofera un confort maxim pe durata intregii zile, precum si o manipulare usoara.

SofLens Daily Disposable inglobeaza tehnologia ComfortMoist, pentru a asigura o buna hidratare pe tot parcursul zilei, fiind foarte apreciate de cei care poarta ocazional lentile de contact.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s