Represent Napoca Cubana Fiesta

(P) Hola, mi gente! Va aduceti aminte începuturile studenţiei din Janis Eroilor când latino-ul şi muzica bună îşi dădeau mâna în sorbituri de cuba libre sub visul nopţilor nebune de vară-iarnă, unde orice era posibil? Eu unul nu le pot uita, de aceea de fiecare dată când văd câte un party de salsa cubana fac tot posibilul sa fiu acolo, sangre latino apa nu se face!

Havana Club pregăteşte o surpriză nebună ce se cere a fi în Cluj! Probabil inspiraţi de ultimul Fast and Furious, s-au gândit să aducă orașul cubanez pe o stradă din România. Aventura Havana In The Street începe online, acolo unde iubitorii de rom pot contribui la forma finală a unui graffiti realizat de cei de la Sweet Damage Crew și pot alege inclusiv orașul în care acesta va fi realizat. Imaginati-vă ce fain ar arata pe plaja din Grigorescu, poate şi cu un bar plutitor pe Somes, ar fi de vis! Plus de asta, în joc sunt numeroase premii săptămânale, dar și premiul cel mare: o vacanță de 5 zile în Havana pentru două persoane.

Pe https://www.havanainthestreet.ro/ avem şansa să jucăm rolul personajului principal în fiecare dintre cele 8 episoade ale ilustrației. Astfel, la fiecare două săptămâni Havana Club dezvăluie un nou episod și stârnește imaginația iubitorilor de rom, lăsându-ne să decidem continuarea următorului capitol din graffitiul Havana In The Street.

Share Cluj-Napoca https://www.havanainthestreet.ro/concurs

Haideţi să împâmzim netul cu distribuiri marca Cluj-Napoca, folosind linkul https://www.havanainthestreet.ro/concurs ! După ce contribuim la continuarea poveștii Havana In The Street, utilizatorii pot alege orașul în care Havana Club și Sweet Damage Crew vor transpune ilustrația pe un mural. Bătălia se dă între București, Cluj, Constanța, Iași, Sibiu și Timișoara, iar orașul învingător va fi cel care va strânge cele mai multe share-uri pe Facebook, din site, să sperăm din suflet că va fi Cluj-Napoca!

Unu, doi, trei in pasi de salsa

Mi casa es tu casa,

De seara până dimineaţa ,

Celebrăm viaţa,

Facem valuri de rom, pline de studente loca

Din Havana în Cluj-Napoca!

Votaţi oraşul ce niciodată nu hibernează

Fiecare clipă, la maxim o savurează!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s