Micii ticăloşi după gratii:))

Dupa ” Ilumination”, nu mă aşteptam să iasă un ” Despicable me” şi mai super, mai ales că din trailer mi se părea că minionii nu o să apară foarte des în partea a 3-a.

Sambată trecuta fratele meu descoperea că ziua următoare este avanpremiera filmului şi clar era loc să punem de o gaşcă de ieşeală. Mai corupem încă 2 prieteni şi pe deasupra prindem şi nişte locuri decente. A fost aşa aproape spontan că după preconizările unui prieten şi apoi verificat în media, premiera ar trebui să fie abia în 30 iunie.

Concedierea lui Gru mi-a ridicat o sprânceană, scena de luptă ce declansează intriga înre Gru şi Balthazar sunt de un amuzament copios în paşi de M.J. pe acorduri de coloane sonore ce variază de la mainstream la aniversare făcându-mi poftă de gumă de mestecat:)

Copiii lui Gru sunt de un cuteness fantastic, mai ales Agnes cu unicornul ei, în aceasta parte are un impact major în împacarea lui Gru cu fratele geamăn Dru. Şi apropo de acest Gigi-Botezatu al filmului, Dru este cel care răstoarnă toate calculele hârtiei şi în seriile viitoare sunt sigur ca o să-l vedem cu un rol şi mai amplu. Mi-a plăcut decorul în care este situat, cu un aer aşa rustic francezo-italian ce-ţi dă un vibe de vacanţă.

Diamantul din incipitul trailerului este sarea şi piperul filmului, inserat ca o plăcere nevinovată şi nu stiu de ce, dar parcă şi el pare viu spre comic. Să nu uitam să dam ce-i al Cezarului. Mel, noul lider al minionilor călăuzeşte o nouă cautare a unui alt mare lider malefic, practic Gru este de 2 ori concediat:)) Ajung cumva departe, la Holywood, la ” The Voice”, unde deşi au o prestaţie de excepţie că doar sunt minioni, ajung la puscărie. Acolo bineinţeles că fac legea, cer chiar şi taxă de protecţie şi hărţuiesc colegii la duşuri :))

Este un film spumos care punctează revenirea lui Gru la ticăloşii, moştenirea familei punându-şi treptat amprenta, că ştiţi cât de încăpăţânat este Gru. O serie de branduri din filme şi animaţii ca ” Ocolul Pământului în 80 de zile” şi ” Power Rangers” sunt importate şi duse la un nivel teribil al comediei. Unul dintre prieteni se plângea că este un pic prea musical, dar faţă de groaznicul ” Frumoasa şi bestia” am avut parte de o muzică funky, mai ales prin prisma paşilor de dans, setaţi în momente total inoportune, fiind un element de o inspiraţie super-exotică.

E trist că lipseste banana, apare doar ca tatuaj când minionii sunt la răcoare, dar cred că o să iasă un nou hastag Șișkebab :)). Ce mi-ar fi plăcut de asemenea ar fi fost ca personajul negativ, Balthazar să aibă mai multă expunere în film, că a fost construit foarte mişto, sper să îl revedem şi în urmatoarea parte.

Mergeţi lejer, merită toţi banii! A costat 26 lei la Iulius în Cluj. Şi pe vreme faină, aşa de racoreală, dar mai ales dacă weekendul viitor o să fie iarăşi sub nori, această peliculă o să vă redea zâmbetul pe buze şi speranţa în suflet:)

P.S Dacă nu vă place la începutul filmului a rulat trailerul la ” The Emoji Movie “, care se anunţă un blockbuster fabulos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s