Top 11 warm up songs pentru party-ul de Revelion

Toate lumea in perioada aceasta isi face planuri pentru noapte de Revelion. Deobicei ce este lasat la sfarsit sau chiar uitat este playlistul. Iata cateva ponturi de incalzire pentru dans:

11. B.U.G. Mafia – Inainte Sa Plec

Un cantec plin de amintiri si ambitii setate pentru anii viitori, toate impachetate intr-un flow foarte cool. Negativul refrenului denota foarte mult optimist. Merge un play inainte de a pleca din casa spre party.

10.Bibanu MixXL feat. Puya & Delia – Gone

Dupa cum spuneam, continuam drumul spre chef pe aceste acorduri, luam fiecare tovaras de pe traseu spre locul de petrecere, deschidem o sticla de incalzire de bucuria revederii. Daca avem de asteptat dupa domnisoare sa se aranjeze, cantecul e numai bun sa le faca sa se accelereze ritmul.

9.MACKLEMORE & RYAN LEWIS – THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Ori esti cu mana goala, ori te suna din organizatori, sa mai cumperi cateva articole de petrecere de la magazin, melodia aceasta simbolizeaza exact atmosfera la cumparaturi, cand mergeti 10 oameni pentru 2,3 chestii. Unul cumpara, restul se distreaza sau se prostesc :))

8.Grasu XXL feat. Mitză – Tare Frate

Daca petrecerea este in club sau intr-o locatie nu foarte luminata, melodia aceasta sparge gheata, fie ca vorbim la figurat sau ne referim la frapiera decorata cu whiskey, vodka si suc merisoare.

7.Carla’s Dreams feat. Delia – Cum ne noi

Cantecul acesta este nu este foarte pretentios in materie de miscari de dans si permite si socializarea, bass-ul fiind foarte fin. De asemenea incurjeaza apropierea intre petrecareti si petrecarete :))

6.The Cat Empire – Brighter Than Gold

Trupa ce a fost prezenta si in Romania la Electric Castle te introduce cu aceasta melodie intr-o lume usor mai exotica, parca deja te si vezi cu un cocktail pe plaja, admirad valurile.

5.INNA – Spre Mare

Deja lumea usor se ridica de pe scaune si pana si cele mai timide domnisoare accepta invitatia la dans. Acest cantec poate fi completat foarte dragut de o proiectie cu poze si video-uri pline de amintiri.

4.Xonia – I Want Cha ft. J. Balvin

Boxele incep sa rezoneze in vibratii si animatorii de serviciu incep sa-si faca numarul ridicand nivelul petrecerii, incep sa se desfaca tot mai multe sticle, selfie-uri, video-uri, check-in pe facebook si tot tacamul.

3.Maluma – Sin Contrato

Pe melodia aceasta paharele raman pe masa, nu mai soare nimeni din pai, telefoanele merg la locul lor si se deja se fac perechile de dans, buna-dispozitie este instalata in proportie de 95%.

2.LMFAO – Sexy and I Know It

Pentru a se ajunge la nivelul maxim, se lanseaza provocarile boys vs girls. Fiecare baiat trece in mijlocul cercului, defiland cu skill-urile lui in materie de freestyle.

1.Skizzo Skillz – BiniDiTat

Petrecerea incepe cu adevarat cand fetele fac switch-ul pe modul show, deja aici nu mai vorbim de warm up, urmeaza prima seara din restul vietii.

Cam asa am experiementat si inca mai fac update-uri vis-a-vis de incalzirea pentru o petrecere. Recunosc ca de Revelion mai mult am participat, nu prea am organizat petreceri, asa ca daca aveti sugestii muzicale sau de orice fel va incurajez sa le postati in sectiune de comment.

18 comments

  1. Ce sa zic, mie-mi place mult Grasu XXL asa ca m-am bucurat ca l-am gasit pe lista. As mai adauga cateva din melodiile lui, poate nu pentru warm up dar pentru petrecerea propriu-zisa.. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s