O multime de motive pentru a nu baga pe cineva in cercul prieteniei

 1. Nu exista in realitate cercul prieteniei. Exista doar dragoste si ura.
 2. Exista cercul prieteniei care defapt este nepasare.
 3. Iubirea este ceva ce se aprinde si arde o perioada, daca arunci cu apa sa stingi focul doar de frica sa nu te arzi, cealalta persoana o sa moara de frig.
 4. Oricum dupa ce o persoana s-a aprins dupa tine si i-ai dat sperante, nimic nu o sa mai fie la fel, nu este un obiect care daca te incurca prin casa il pui in dulap si il iei inapoi cand iti trebuie.
 5. De cele mai multe ori in momentul in care persoana respinsa isi gaseste pe altcineva ( si deobicei se refugiaza oriunde este primit, rapid) devii gelos/geloasa sau hater/ita si cu sau fara voie ii distrugi si noul refugiu.
 6. Gandeste-te la cum faci persoana respinsa sa se simta: ratat/a, singur/a,slab/a, loser/ita.
 7. Karma is a bitch- Roata se intoarce ! Si te intrebi oare cu ce ai gresit?! Oare?
 8. Incearca sa anticipezi reactiile persoanei respinse, nu fi egosit/a. Sunt persoane care odata ranite stau luni si ani in melancolie si depresie.
 9. Apreciaza faptul ca cineva si-a luat inima in dinti si ti-a spus chiar si aratat ce simte pentru tine, dupa o varsta ( 27,28) s-ar putea sa tanjesti dupa orice te iubesc scris si la vrajeala pe net.
 10. Nu te mira daca persoana o sa manifeste o atitudine defensiva fata de tine. La urma urmei ai adus-o de la extaz la agonie.
 11. Desi ti se pare convenabil sa-ti sadisfaca orice pofta doar dragul ca poate te razgandesti, chestia cu cercul prieteniei este doar o prelungire a chinului.
 12. E o prostie sa te minti ca persoana respinsa e foarte bucuroasa ca a castigat un prieten/a. Doar a adaugat inca o foaie mototolita in cosul cu gunoi.
 13. Cercul prieteniei este un cliseu, iar daca mai adaugi replici gen “Nu sunt pregatit/a” sau bla bla-uri cu relatiile anterioare faci persoana sa-si piarda din stima de sine. Defapt ii spui ca nu e de nasul tau.
 14. Chestia ca nu ca vreau sa pierd un prieten/a, se formeaza in subconstientul persoanei respinse ca vrei sa pierzi un/p prieten/a, subconstientul nu percepe negatia. Si ironia este ca oricum il/o pierzi, sunt foarte putine cazul de prietenii pe viata.
 15. Daca esti un formator/formatore de cercuri de prietenie, la un momentan dat o sa fii plin/a de prieteni toti cu relatii si tu singur/a intre prieteni. Suna ironic si paradoxal,nu?
 16. Nu te costa nimic sa iubesti, probabil dragostea o sa ramana singurul lucru gratis de pe lumea asta si e singura sansa de supravietuire a speciei umane. Cand lumina se sting oamenii fac oameni noi…
 17. Viata nu e ca in filme, sa-ti vina cineva in fiecare zi cineva sa-ti bata la portile inimii. Poate doar sa ti-o traga, de aceea viata e mai mult un turneu de poker, te bagi sa nu la o runda, diferenta consta in faptul ca inima are un numar infinit de jetoane.
 18. S-ar putea sa-ti placa mai tarziu de persoana de respinsa, dar de cele mai multe ori rounda de poker e gata, jucatorul/jucatoarea a fost mutatat/a la alta masa.
 19. Aproape intotdeauna persoana respinsa e mai putin atractiva. But remember, frumusetea nu e vesnica.
 20. Cercul prieteniei nu este altceva decat o suma de ezitari si oportunitati ratate, care mai tarziu se transforma intr-o specie de regrete greu de tratat. Pe principiul ce-ar fi fost daca….
 21. Ai o singura viata de iubit, prietenii apar oricum si dispar cand te astepti mai putin
 22. Poti defini termenul de prieten/a? sa-i spui la cineva de azi imi esti doar prieten/a, da ce e o meserie? Poti cuantifica cat de prieten iti poate fi cineva? Te certi odata urat si totul se duce pe apa sambetei.
 23. Nu baga persoana in cercul prieteniei, doar pentru a te combina cu o persoana apropiata lui/ei. O sa-ti pierzi tot respectul si rasucesti cutitul in rana, stricand inca o prietenie, oricum prietenia voastra ai bagat-o in coma.
 24. Nu fi savant/a, dar nici turist/a in dragoste. Asculta-ti dracu inima, ca ratiunea si creierul sunt pentru toate celalalte parti ale vietii.
 25. Unde dragoste nu e, nimic nu e, raman doar sticlele. Si daca-s goale prietenii iti pleaca si te lasa cu mizerie.
 26. Un sarut face cat o mie de cuvinte, mai multe te decredibilizeaza cand vrei sa-l/ s-o retransformi in prietenul/prietena de odinioara. Ajungeti unul mai confunzi ca altul.
 27. Prima revedere dupa scena de intrare in cercul prietenei e mult mai incomoda si nenaturala, decat daca ati fi un cuplul de proba.
 28. Ii poti pune capac la persoana respinsa daca ii mai spui ce fain ar ca toti barbatii/femeile sa fie ea/el. Daca nu e masochist/a, iti izbucneste instant de furie in plans.
 29. Nu te pierde in detalii, iubirea inseamna doua jumatati, un intreg.
 30. Ignora grijile materiale, gura lumii (bazele cercului prieteniei), Chirila zicea ca fericirea este ceva nu exista, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata. Gresit! Cand iubesti esti fericit ! love.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s